OMNIHASH: Mně došlo, že ona tady funguje ještě jedna dynamika. Jak furt kážu, že ze sexu by se neměla dělat nějaká špinavost, která se provozuje potmě v průjezdě... no. My prostě nemáme moc jazykových prostředků, které by nebyly vulgární, trapné (jónička, tyvole...) nebo nezněly jako ze špatné poezie. Případně jako z dobré poezie, ale z nějakého hodně minulého století. Mně nevadí termíny z anatomického atlasu, pro mě je ta latina bezpříznačná tak i v Titu Liviovi, ale spoustě lidí to zní prostě studeně a klinicky. Plus, v sexu prakticky vždycky existuje nějaká dominance a submisivita, což když řekneš takhle, tak si průměrný volič představí tu černou koženku a biče, ačkoli jde prostě jenom o to, že někdo akci řídí a někdo se veze.
Přičemž se lidi o sexu a přidružené výrobě bavit chcou, ono je to koneckonců zábavné i poučné - ale nejsou prostředky, jak vyjádřit pocity, takže se nakonec chytne po ezoblábolení.
Přičemž ano, fitness pošukávání má své kvality, ale je odlišné od sexu s někým, koho člověk zná a komu věří, tudíž si ho víc pustí k tělu, a to všechno je ještě odlišné od sexu v kvalitním vztahu - což je všechno dobrej sex, žejo, a pak je tu spousta kategorií méně dobrého až velmi špatného sexu. A včil to nějak popiš. Detailně. Já jsem nájemný pisálek a otrlý ohýbač jazyka a měla bych s tím sakra práci, aby to znělo bezpříznačně. No, a když nemáme vlastní pozitivní kontexty, tak si půjčíme nějaké to východní tentononc, které je navíc tak jaksi magické a tajemné.