• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MOODYCAT: libovolny nebo konkretni model?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VYHULENY_UFO: Ne, hovna.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MOODYCAT: furt se transplantuje starej dobrej mutaflor, se kterym mel zkusenost i hitler?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak kdybyste to nevěděli, Pomeje mohl být naživu, kdyby se nenechal operovat a ozařovat, protože po té hladovce neumřel. To až potom, co ho vykuchali.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    CORNELA: A já naivka doufala, že ty zarudlý oči jí udělalo sperma, aby měl z toho alespoň někdo něco...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ZUZKAOU: Ona i ta, co shani “huste vlasy” stoji za to. Kdyz sezenu nekoho bez vrasek, omladnu?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAERO: jako koukám že zdvihli ceny, prvně jsem to viděla tak před pěti lety a to bylo za 5-10000
    KAERO
    KAERO --- ---
    ZUZKAOU: koukam ze by si tim nekdo mohl prijit na celkem slusne prachy. vzhledem k tomu ze darovat se da hodnekrat (narozdil od ledvin treba...)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BERUSKA_CA: no zaujala mě ta kandidoza, ale pokud si bude lejt střevní obsah do pochvy, tak její gynekolog nebude rád...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ZUZKAOU: Oni tim koukam leci i obezitu, kvalitu vlasu a jedna snad i plodnost.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOODYCAT: zouwish... (nezpochybňuju tu lékařskou, jen se to rozšířilo na DIY. Už před pár lety a furt to jede)

Hledám dárce :: Transplantace střevní mikroflóry
    https://tsm.webnode.cz/hledam-darce/
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JAZZZ: Zatim je jen transplantace stolice, ale to je legitimni a fungujici metoda :).
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    CNV: jediné štěstí, že zatím nikdo nepřišel s koproterapií :)
    CNV
    CNV --- ---
    CORNELA: O víkendu jsem zjistila, že můj muž neví, co je to urinoterapie. Pohrávala jsem si s myšlenkou, že mu to neřeknu, aby si zachoval svou čistotu a nevinnost i nadále, ale chtěl to vědět, no...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JAZZZ: ...což zase není tak úplně udivující, protože ten thalidomid evidentně něco dělá, takže když zjistíme, co, jak a proč, abcyhom to mohli využít smysluplně.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    GONCCHA: to je určitě dobře, ale na případě thalidomidu je právě zajímavé, že o jeho škodlivosti výrobce věděl, ale přesto ho dál prodával těhotným ženám. a vtipné je že i tenhle dryák si nakonec našel smysluplné využití při léčbě rakoviny.
    Company knew risk of thalidomide six months before it was pulled, says book | Society | The Guardian
    https://www.theguardian.com/...rs-knew-risk-of-thalidomide-six-months-before-it-was-pulled-says-book
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENTIANA: tak to je italská specialita...

Italy's crumbling infrastructure under scrutiny after bridge collapse | World news | The Guardian
    https://www.theguardian.com/.../italys-crumbling-infrastructure-under-scrutiny-after-bridge-collapse
    STENNY
    STENNY --- ---
    GENTIANA: Tam přirozený výběr asi funguje daleko rychleji a razantněji než u praní.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Jsem se zas tuhle nasrala. Kamarád má psa s vyhřezlou plotýnkou, akutní stav na okamžitou operaci, měl to nějak hodně a vypisoval se na FB ze svých obav. Pochopitelně mu tam hned přistála nějaká květinová bytůstka s rychlou radou, ať se na operaci vykašle, že PŘESNĚ TENHLE problém teď řeší sama u sebe úspěšně kapičkami od Energyvetu (tradiční čínská medicína pro pejsky a kočičky), rovnou mu i spočítala dávkování. Naštěstí kamarád není debil, takže pes se už zotavuje po operaci.
    Tady máte veřejný profil kapičkové všeléčitelky - doporučuji doscrollovat k PENTAGRAMU, který je naprosto klíčový pro správný výběr terapie. Aspoň mě pobavilo, jak si tam stěžuje, že jí lidi neposkytují po léčbě pozitivní reference. Já nějak po fungující léčbě s pozitivníma referencema nemívám problém.
    https://www.facebook.com/jana.indrychova
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SHEALA: no, alternativni mostni stavitelstvi se, doufejme, prilis nerozmohlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam