• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    Co si myslíte o tomhle? Pollerta prý nezajímá, jestli potkal covid pozitivní osobu, eroušku si nenainstaluje, protože příště tím budeme segregovat židy a tleskají mu tam trubci, co nemají tucha, jak ta aplikace funguje. Co na tohle influencerství říká lékařská etika?
    https://www.facebook.com/photo?fbid=167768041550418&set=p.167768041550418
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MOIRAIN: se divím, že tomu neříkají homeopatika. asi, že jsou tam kromě cukru i vitamíny :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FONTAN: nádhera. zacinam vymyslet jak to zařídit, abych si na nějaké obchodní mohla tuhle paní vzít, aby zajistocala spravedlivý management procesu.

a pevné doufám, že pro ovlivnění vyšší spravedlnosti normálně zařezávají černé kohouty jako obětiny patřičným božstvům!
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    jako ona je to (puvodne) pravnicka, ale myslim, ze tady docela misto ma

https://www.senarova-daniela.cz/

https://www.facebook.com/senarovadaniela.cz/

jen pro zajimavost davam cenik

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KAERO: Jo. A nejlepší obchodní model je sekta. Tak si říkám už pár let, že škoda, že nemám takové chucpe, přístroje, co dělají ping, sice neumím, ale byliny, kamení. léčivou hlínu a jiné objímání stromů bych zvládla levou zadní.
    KAERO
    KAERO --- ---
    PETER_PAN: me vicemene sere jen to, ze nejsem takova sketa, abych taky neco takoveho vyrobil a prodaval to s tucnym ziskem.
    CNV
    CNV --- ---
    Nechcete toho už nechat? Mě vaše ad hominem představy o ostatních fakt nezajímají a kromě toho pro psychofarmaka a drogy jsou tu jiný kluby.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BRKODLAK: lalina ji mistni alternativne uvazujici pica. nicmene od id zuzkaou to zni docela komicky, protoze ta krava ma v ignoru i me...

no jo, proste gymnazialni studentky, pro ktery jsou internetovy auditka to jediny na svete, co maj.... to vis, i zavilost na internetu je diagnoza a vlastne ani nevim, jestli pro jeji lecbu existuji nejake alternativni metody...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ZUZKAOU: lol, nejsem ani jedno z tech nalepek, ktery pouzivas pro oznaceni svych domnelych nepratel, chvili jsem si myslel, ze jsem v auditku o konvickovi a dalsich frustratech, kteri pouzivaji ty skvele nalepky neomarxislamoekofasisti, ktere v jedne osobě obsahnou vsechno co nesnasi. zabolelo u srdicka, neco jsem cekal, neco prekvapilo.
    Samozrejme pujdu pryc, jeden vtipny prispevek a pak spousta onanie na vlastní optiku. Nevim, co je nějaká lalina za diskuzi, ale urcite to bude neco strasne vtipnyho a desne ponizujiciho, kdyz tam někoho posles. Bavi vas se takhle chovat k lidem?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    mohli by jít prosím všichni, co nejsou schopni rozeznávat mezi antidepresivy, sedativy a analgetiky někam jinam? Třeba k Lalině?

A za ruku ať sebou vezmou všechny, co mají potřebu dokazovat prohnilost zdravotnictví, spiknutí farmafirem a vyprávět anekdotické voloviny o psychickém stavu svých známých.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BRKODLAK: nijak. Nejsem encyklopedista, tak nedefinuju. Ale opiaty lek na depresi zcela urcite nejsou.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CORNELA: nebyla by nesmyslna, kdybys neprehazovala vyhybky porad nekam jinam, a proste mi odpověděla. pak by to nepusobilo jako obranny mechanismy ega, nebo tiskovka nejakyho politika se skillem v neodpovedich. je fakt takovej rozdil mezi rozebiranim , jak jsou alternativni léčitelé a jejich pacienti blazniví a strucnym vysvetlenim nějakýho tvrzeni někomu, kdo je v ramci tohohle auditka ve stejnym tabore jako ty? otevrel jsem to, abych se neco fakt dozvedel. tak skoro...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CORNELA: ale od zacatku je rec o chemickych vlastnostech latky, o tom, jakej ma účinek a vliv na člověka, tak jakou roli v tomhle hraje, jaky tomu daly lidi stempl?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CORNELA: ja náplasti nepouzivam. takže ty vnimas latky podle toho, jakej maji oficialni status, to je teda hodne kvalitni
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CORNELA: tyjo ty mas fakt nejaky problemy se ctenim. od zacatku píšu vcetne me. ne babicce nic nekradu, existuje cernej trh. kazdopadne opravdu kvalitní diskuze, ale ad hominem bych teda necekal ani od tebe. jako zástupci vedeckyho pristupu jste me velmi zklamaly holky, a to nerikam proto, ze vas nemam rad. sel jsem sem bez jakychkoliv emoci dojit k nejakymu závěru, a mam akorat odpovědi na neco na co se neptam, odpovedi mimo linku diskuze, ale když se nabidne možnost, ze bych mohl babičce ukrast náplasti, tak to ses si hned jistá, ze to tak určitě je, musis byt skvelej clovek. smal bych se, kdyby to neprebila ztrata víry v lidstvo, když vidím, jakym zpusobem pracujou s informacema a jak vedou diskuzi lidi co maji reprezentovat zdravej rozum a vedeckej pristup. fakt reprezentativni, gratulki. me to teda stacilo, ale ty dobre vis, ze ad hominem je falesnej argument. a klidne tim muzes zahrat diskuzi do autu, abys nahodou nemusela skutečně mluvit o tom, co dokazuju.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    CORNELA: takze všechny ty lidi, kteří opiaty, vcetne tech naplasti, pouzivaji/pouzivali uspesne prave kvůli psychickému efektu, a mezi nez patřím i já si mám teda vysvetlit jak prosim te?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: ne ufo, mě znervóznil článek o souvislosti 5G a covidu na pubmedu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: tyvle, se nechas znervoznit nejakym nyxim trolem, kterej se predemnou uz davno radeji schoval do ignoru? :D :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam