• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    STENNY
    STENNY --- ---
    ENDER: Chci se přidat k žalobě. Představa po generace děděných hlístů mi ruší klidné spaní.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ENDER: Ano, to co je na kriminal je ta vylhana diagnoza. To bych primarne postihoval, to ze nekdo "sdili svoji zkusenost s CDS" proste bohuzel postizitelne neni.
    ENDER
    ENDER --- ---
    GENTIANA: tohle uz je na kriminal... Problem jsou ti chronicti lhari, kteri tem lidem vysvetluji, ze jsou to paraziti a staci se ladovat chlorem...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CDR
    CDR --- ---
    GOR: lokl jsem si, přes tu zástěnu, kofferdam? mi to proteklo do krku. Dusit se savem je pěkný hnus :3
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Su Jok je podle svých propagátorů univerzální diagnostická a bezléková léčebná metoda, která zmírňuje bolest, umožňuje první pomoc při akutních onemocněních, úrazech, léčbu funkčních poruch v těle, stabilizaci stavu a zlepšení při nemocech s chronickým průběhem.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAERO: nevim ze bych se certil, ale rad bych byl korektni. Ty chces dalsi linky na prace kilem vodiku nebo co vlastne? Myslim, ze k nim jako akademik mas mnohem lepsi pristup nez ja
    KAERO
    KAERO --- ---
    PALEONTOLOG: takze jsi tu dal jednu studii s nejasnymi vysledky, a certis se ze ti nikdo neveri? sorry ale vodik rozpusteny ve vode je ponekud dost kontroverzni (na tenhle zaver staci zaklady chemie), takze jestli chces aby te lidi brali vazne, tak to chce dat asi nejakou lepsi studii, jinak budes proste za mimone. veta "seznam se s tím" neni hodna odborne diskuze.
    a pisu, protoze by me zajimalo jaky asi muze mit molekularni vodik pozitivni vliv.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GOR: prosímtě těch studií fakt hafec a mají různý druhy aplikace, seznam se s tím, dík
    GOR
    GOR --- ---
    PALEONTOLOG: Jako fakt chces srovnavat inhalaci plynnyho vodiku s konzumaci vody s rozpustenym vodikem?

Nechces si jit loknout Sava, kdyz zubari pouzivaji 5% chlornan ohratej na 50 stupnu k dezinfekci opracovanych korenovych kanalku?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XBAHNO: že by je nenapadlo, že vodík hoří ?

to je naprosto něco jinýho, ale těch studií je celá řada na různý aplikace. ale tak ne, neumím to posoudit, ale vím že h2 je o ničem ! :D
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    XBAHNO: v případě výbuchu je problém s rakovinou vyřešen. Ono se asi dá, ale doma bych to teda nezkoušela :)

...spíš bych tam chtěla vidět kontrolní skupinu, který by dávali vzduch s trochou kyslíku navíc nebo něco takovýho.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    CORDESCU: Ty jo, takovahle smes! To riziko vybuchu mi prijde dost neakceptovatelny. Kdyby to alespon davali v hyperbaricky komore, tam se da slizt pod ty 4% kysliku a to uz nevybouchne.
    V kazdym pripade, tohle je neco jinyho nez stopovy mnozstvi ve vode rozpustenyho vodiku.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HARDY: musíš to přeformulovat jako "alternativní medicínu a/nebo homeopatii" a hned budeš mít respondentů tři prdele :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CORDESCU: zatím jsi mi neřekl nic novýho :)
    CORDESCU
    CORDESCU --- ---
    PALEONTOLOG: kolego, cetli to poradne? jako mozna na tom neco je, ale chce to jeste tunu vyzkumu a autori to sami rikaji. ty produkty, ktery tu probehly, jsou ale obycejnej obchod se suntem a nadeji.

The patient remained seated or recumbent, inhaled a mixture of hydrogen (66.7%) and oxygen (33.3%) with spontaneous breathing in a nasal tube or mask and a gas flow rate of 3000 mL/min. The hydrogen inhalation should be continued for > 3 hours per day for at least 3 consecutive months.

In this report, we emphasize the importance of rehabilitation and auxiliary intervention, rather than treatment in the general sense. However, more patients of each kind of cancers are required to validate this approach. Further investigations will also clarify issues such as the optimal treatment regimen (dose, duration, mode of delivery and effectiveness of hydrogen rehabilitation combined with mainstream treatment) and the mechanism by which of hydrogen treatment controls cancer (such as removal of reactive oxygen radicals and control of inflammation). This information is important for the development of effective hydrogen therapy for patients with advanced cancer.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENTIANA: tak když na nebzpečné radikály namíříš vodní dělo plně nasycené H2, tak je eliminuješ.
    HARDY
    HARDY --- ---
    Musim se podělit o aktuální zkušenost: sháním respondenty, kteří pracují kdekoliv ve zdravotnictví a zároveň propagují/nabízí alternativní medicínu; věděl jsem, že to nebude nic lehkýho, tak začnu třeba od lékárnic, ale jeden stěžující faktor jsem fakt nečekal. Už několikrát jsem slyšel hlášku ve stylu "jojo, kolegyně je na homeopatii, ale to neni tak moc alternativní ne?" "-Nene, my tu alternativní medicínu neděláme. - Aha, ok, já jenom, že jsem si všiml že jste partnerská lékárna Boironu a máte tady na výloze polep jako kráva s nápisem homeopatie. - Joo, tak to jo, homeopatii jo (a taky Bachovky a Energy), ale tak to je přírodní, to neni alternativní."
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: to se ukázalo jako neefektivní, protože to je převážně ženská záležitost :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam