• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISHNAMagirus-Deutz
    Už je nás na nyxu víc, co vlastní tenhle skvost a jelikož mě konkrétně teď čeká období servisu, tak bych rád vyměňoval zkušenosti, rady, tipy s ostatníma.

Servisy
    http://promotor.cz/deutz/
    http://www.damcoservice.cz

rozbalit záhlaví
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    D_B_M: Ja se snazim vybrat neco co by tak nejak odpovidalo a melo smysl. Jenomze, shanej neco pro 50let starej motor. To za prvy, za druhy z tech popisku na shopech typu "pro vsechny moderni benzinovy a naftovy motory" se taky nic nedozvis :D Takze, asi si oblibim nejakou znacku a tu tam budu lejt...
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    ja tam mam 10w40, nejlevnejsi sudovej total, tusim
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    Kuci, jakej olej davate do F6L? Jakoze viskozitu, popripade nejakej konkretni olej. Vyhrabal jsem mazaci plan z tovarny a tvl... jde mi z toho hlava kolem...
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    diky
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SIEMENZ: Já řešil přestavbu přes Iveco
    MELDA
    MELDA --- ---
    SIEMENZ: Tady se koukni co tam maji, ale potrebuji i typ motoru...

https://trucks.autodoc.co.uk/truck/magirus-deutz
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    SIEMENZ: No vidis, tak tomu mymu je ted 50:D
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    1N7RUD3R: jenom koukam... ale urcite na ty 30let+ :P
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    SIEMENZ: To jsi prd dobrodruh :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    SIEMENZ: No, ja sem se ptal spis z toho duvodu, ze proste Magirus jako takovej spolupracoval s plno znackama... treba jako s Fiatem, Ivecem, Mercedesem a tak.. a ano, driv to byla i samostatna znacka, ale to myslim, ze uz tak poslednich 30 let neplati.

Ja mam taky Magirus... Iveco Magirus :-) A motor Fiat :-)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    MELDA: Nejsem blazen, nejdriv se poradne optam nez bych si koupil auto, na ktery nejsou dily a nema nejaky rozumny zastoupeni... sorryjako :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    SIEMENZ: Co mas v technicaku za vyrobce... ??
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    A kdo v CR za Magirus schvaluje lejstra kdyz to uz neexistuje?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SUOTAM: No celá story je, že někdy před 2+ lety psal JOINATAN někde na nyxu, že sháněj CE řidiče, co budou vozit humanitárku na Ukrajinu. Tak jsem se seznámil s Matoušem Bláhou a ten člověk a celá ta organizace mi přišla tak neuvěřitelná, že jsem jim Magirus dal s tím, že když třeba někdy konflik skončí, tak se mi vrátí. Zatím to nevypadá, že by konflikt končil a Koridor pro to nakonec neměl moc využití a když, tak to bylo drahý, takže to věnovali AFU (Ukrajinská obdoba český armády) s tim, že z toho nejspíš shoděj box a posadí na to třeba raketomet. Nevim, jak moc Matouš přeháněl, ale fakt to řekl. Od tý doby o něm nemám žádný info a dost možná už ani nebudu mít. Ale zkusim se zeptat.
    NIMATEK23
    NIMATEK23 --- ---
    1N7RUD3R: jj, třeba přesně u toho válečku jsem našel něco, co by mělo být univerzální... tak si to jen potřebuji potvrdit od prodejce anebo někde na fóru.
    1N7RUD3R
    1N7RUD3R --- ---
    NIMATEK23: Dily jako brzdovej valec a podobne.. vyjma treba komponent z celku nejde nahradit necim uni? Resp na svetlusce je mrak dilu ktery jsou na ty nase stary skopky. Jestli vslec z Magirusa, Iveca nebo Liazky je asi burtik, ne? :)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    co ten tvuj Krishno? porad brazdi Ukrajinu?
    NIMATEK23
    NIMATEK23 --- ---
    SIEMENZ: Na díly blbý, začínám toho navíc poptávat více. Nově brzdový váleček.
    MELDA: Díky za tip. Zkusím. Já jsem se nakonec proklikal přes všemožný fóra a snad jsem něco objevil. No a co nepůjde sehnat, budu muset nechat vyrobit ....
    MELDA
    MELDA --- ---
    NIMATEK23: Poslal bych jim tam rovnou ten obrazek, co jsi sem nahodil se seznamem cisel jednotlivych dilu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam