• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SM3Řidiči z povolání (Zkušenosti, rady, AETR, zaměstnavatelé, .... )
    CIANKAL
    CIANKAL --- ---
    Bré dén.
    Dotaz: jsou zahranicni diety ( stravne) brany jako prijem ?
    dekuji
    SM3
    SM3 --- ---
    JAFMAN: Tak ja samozřejmě věděl jak to dopadne, ale byl tam takovej dementni němec-organizator, ktery si nedal rict, tak jsem se rozjel, aby mu to udelalo dobře, že je po jeho, řekl jsem mu, tak vidiš a šel jsem na pivo :)
    Kdyz prijel majitel auta, tak se ptal co se stalo, tak jsem mu to vysvetlil, řekl mi at jsem v klidu, že to neni muj problem, protože ten chlapek je kreten a šel ho seřvat, jsem popijel pivko a v duchu se usmival ;)
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    SM3: :D :D :D jeste s tim vlekem. Nevjel bych tam, ptz to bylo jasny predem jak to dopadne ;))
    SM3
    SM3 --- ---
    Tak dneska prvni setkani s celnikama, zapomněl jsem přepnout počet náprav, jel jsem s německýma spz, když jsem na něj začal mluvit česky tak si docela oddychl a řikal, že to budu mit levnějši :) Dostal jsem teda 500 s tim, že by bylo dobre abych to skočil někam doplatit (chybná kategorie a nekomunikace i 3/4 roku zpět), prý to nepospichá klidně za měsic, až budu mit čas, chlápci byli v pohodě, když je začli vyštěkávat 3 psi tak se ptal kolik tam toho máme, když jednomu kámoška řekla, že 10koni a 3psi tak mě trochu zamrazilo a týpek se vyptával kde máme těch 10koni, tak jsem mu začal vyprávět o krásný farmě v Německu :D Když jsme projeli přes váhu do Hloubětina, tak to ukázalo 14t (Atego 7,5+1770kg vozejk), tak jsem ji řikal, at je pro přiště ticho a jde se radši projit :D

    Minulý týden jsem byl přesvědčován, že mam zaparkovat „támhle kus na tý pláži“, když jsem tam jednomu důležitýmu magorovi několikrát řekl, že se s nákladákem po pláži nejezdi, tak prý tam mam jet a poslouchat co řiká, bohužel jsem ho nemohl poslat do prdele, tak jsem se rozjel ... vystoupil a šel jsem si dát pivo :)

    Ještě ten večer se to vytáhlo, pak do toho sednul majitel, že s tim kousek popojede, ujel tak 15m a nechal to tam dost podobnym způsobem 3dny stát, to už jsem šel radši pryč :)
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    Sháním C-éčkovýho řidiče na tento pátek. Formou brigády
    S161
    S161 --- ---
    benelux se da kartou koupit na tyhle strance, stoji to 8euro na den, jak uz nekdo psal

    https://www.eurovignettes.eu/portal/

    anglii kupujeme na lodi, stoji to tam o pul libry vic nez jinde, takze 10,5
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    COCOBRYCE: a ty znamky se vztahuji na veskerou dalnicni sit v Belgii? tunely se plati asi zvlast, ze? ty znamky jsou 1-denni a ?? budu v Belgii s autem 5 dní

    díky za info
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JAFMAN: znamku pro benelux koupis na care nebo na vetsine pump, stoji 8e a plati na kalendarni den, nutno ji mit, ikdyz tam jenom stojis a dany den nejedes
    POHODAVOLE: myslim, ze je jedno kde ji koupis, cena je 10liber a plati to jak v beneluxu
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    POHODAVOLE: ve stredu vyrazim do Belgie a pak nasledne v pondeli se presouvam na Anglii
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    JAFMAN: na Anglii můžeš koupit na lodi a nebo předem, což by mělo vyjít levněji. Kdy pojedeš? Ten web budu mít k dispozici v pondělí..
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    Někdo zkušenosti s mýtem 7,5t s vlekem Belgie a Anglie?

    Díky
    SM3
    SM3 --- ---
    Nejezdite někdo Irsko - ČR?
    SM3
    SM3 --- ---
    Ridic s ADR na zitra Praha-Caslav?
    SM3
    SM3 --- ---
    Používáte kameru v autě? Co jste koupili?
    Mam aplikaci v tabletu, ale vzhledem k tomu, že mam přesto telefon, občas navigaci a puštěný net, tak to žere baterku, že se občas nestíhá dobíjet a hlavně to běží furt, nemá čidlo pohybu, občas to zapomenu zapnout apod. Koukám že se dá do 2000kč koupit s čidlem pohybu a některé vypadají i docela použitelně, nějaké doporučení?
    KROJC
    KROJC --- ---
    Vidím černouj jízdu.
    SM3
    SM3 --- ---
    KROJC
    KROJC --- ---
    Já zase ve středu přejel v Aši do čech.První křižovatka benga,mustek benga,začátek svodidel benga,kruháč dvě benga takhle to šlo až do Františkovejch Lázní.Kurva to tu dopravní akci berou od podlahy...najednou
    ze zatáčky vyjel Miloš s kolonou.Dobrý,pouze ten první co vede kolonu do nás nemusel v protisměru najíždět.Rumun předemnou nevědět která bije a návěs mu šel chvíli škarpou.
    SM3
    SM3 --- ---
    Vozíte u sebe potvrzení o psychotestech a zdravotní prohlídku?
    Už jsem si je do auta pro jistotu hodil, ale kontroloval vám to někdy někdo?

    Nevim co to bylo dneska za den, ale téměř kamkoli jsem najel tak kolona, čekal jsem že budu doma na oběd a přijel jsem v 17. Vstal jsem u Čáslavi a cesta na Prahu v pohodě (ještě aby ne ve 4,30), ale pak okruh směr letiště nehoda, po D5 kolona kvůli zúžení, zpět to samé, Jižní spojka kolona, Malešická kolona, docela jsem si oddychl jsem, když jsem si dal první pivo :)
    A týpek mi volá, že prý zítra pohoda, jen se otočím v Plzni :D

    Nevím co se dělo v úterý nad ránem na D1, bud měli špatně seřízené hodinky nebo jim někdo rozkradl bagry, ale ve 3,30 to vypadalo, že se tam pracuje a to na několika místech současně, že by se tady přišlo na to, že se silnice dají opravovat i v noci? :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    nejezdíte někdo anglii? skrz spolujízdu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam