COCOBRYCE: To mi trochu připomíná týpka co si stěžoval, že dostal pokutu za to, že má delší soupravu, přitom to bylo nový z Mercedesu a chtěli po něm vidět vyjímku :D By mě potěšilo koupit si něco nového a pak se hádat s kokotama, že to je o pár cm delší... :D Schválně zkusím nafoukat a změřit to svoje.
Mě čapli 3 týdny zpět na 210. u Brna, co jsem viděl tak projeli 4 auta, vždycky se na někoho nalepili a pak se nachali předjíždět, až se dostali přede mě, když jsem se ptal proč mě s novým autem, když předemnou jelo pomalu rezavý Atego, tak prej jsem to vyhrál já. Pomalu 30min vymýšleli za co by mi dali alespon nějakou pokutu, nakonec mi dali 500 za papírový krabice á max 10kg, že je nemam v síti a že prý by to mohlo prorazit plachu nebo tu sajtnu :D Debil asi hodně kouká na filmy, ale 500kč bez bodů, záznamu a pokutu jsem zaplatil z firemních protože nemam v autě síť, ikdyby tam byla tak už vidim jak to do té sítě dávám :) Neřeknu když vezu tunový žoky přes celou výšku auta, ale kurtovat 10kg krabici mi přijde úsměvný :)