COCOBRYCE: No já si taky u týpka po 2letech neměl moc na co stěžovat (auto u baráku, kde platil parkování, prachy bezchybně a když jsem chtěl zálohu nebyl problém, když jsme se potkali tak káva/jídlo platil apod.), když jsem mu dával výpověd, tak byl docela smutnej a řekl, že to asi prodá :D Zeptal se mě kolik chci abych zůstal s vážným obličejem jsem mu řekl 55 čistého :D tak jsme si podali ruce, poděkovali jsme si a šel jsem pryč :) Jediný důvod byl osobní život, už nechci jezdit od nevidim do nevidim na stálo. Radši si dam 3-4 měsíce někde venku a pak se pár měsíců válet... Nebo se kousnout na 1-2 roky ušetřit přes mega a pak se z toho zařídit a mít dlouhodoběji klid, ale to zatím nevidím...
Vím, že v dnešní situaci, kdy chybí řidiči si to můžu dovolit a myslím, že za pár let to bude ještě lepší (pro nás), takže mě to baví a jen tak dál :) Podle nějakého sociologického průzkumu se to jen tak nezlepší, protože ročníky co se ted rodí, nás jen tak nenahradí :)
Ikdyž přemýšlím, že bych si v září začal dělat ten učitelák a příští zimu zkusil učit :D