COCOBRYCE: jj, to je jasný, jeden čas jsem i kurtoval dveře (když jsem spal někde mimo civilizaci) :D Ale ted už radši přetáhnu jízdu a dojedu někam na normální parkoviště, ikdyž zastavit někde v noci je docela porod...
Teď jsem v pátek přes noc stál ve Zdibech u Prologiku naproti Hrubýmu, je tam sice zákaz, pokud neskládáš v Prologiku, ale nikdo to asi nekontroluje a cca 300m od tamtud je nonstop motorest, kde docela kvalitně vaří, mají před tím docela velké parkoviště, ale je tam zákaz nad 3,5t, ale barmanka mi říkala, že občas to parkoviště někdo projede a nechají to na rohu toho motorestu, prý nikdo neprudí...
http://www.motoreststaraposta.cz/
Že mi někdo bude lézt do kabiny moc nepředpokládám, spíš když vylezu ven - na jídlo/pivo, tak tahat sebou tyč do hospody je docela nepraktický, to radši budu mít pepřák v kapse, ale platit za to zbytečně pokutu při kontrole ... :/
Dostal jste někdo pokutu za nezadání cílové/výchozí země? Vlezl jsem do toho minulý týden po 3 měsících a až 3. den jsem si uvědomil, že to nezadávám, tak jen pro představu co můžu případně očekávat?