• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SM3Řidiči z povolání (Zkušenosti, rady, AETR, zaměstnavatelé, .... )
    SM3
    SM3 --- ---
    Teď mi volal týpek, že jeho dva řidiči dostali v D pokutu 1600 a 1800e za to, že neměli u sebe formulář A1 - má charakter osvědčení, které potvrzuje, jakým právním předpisům sociálního zabezpečení podléhá osoba v něm uvedená, a vystavuje jej vždy ten členský stát, jehož právní předpisy se na danou osobu vztahují.
    Pravidla pro určování příslušnosti - Česká správa sociálního zabezpečení
    http://www.cssz.cz/...dle-novych-narizeni-883-2004-a-987-2009/pravidla-pro-urcovani-prislusnosti.htm

    A třetí řidič dostal 2 000e v D za nedoplněná data na kartě!!! Formulář o činnostech už není potřeba viz SM3: ale musí být doplněná data na kartu.
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    SUMPTN: A za druhe, jak me muzou zvazit a napsat ze jsem mel 42 tun kdyz vozim jen kozly max novej naves po vlastni ose...
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    Muze nekdo poradit jak se zachovat k tem sracum zoll? Prisel mi domu dopis ze me 20.7 zvazili :D pritom v ten mesic jsem byl ve svycarsku. 100%ACAB FOREVER
    SM3
    SM3 --- ---
    KROJC: jj, Kaufland je timhle vyhlaseny, nastesti to mam jen z doslechu... Zazil jsem podstatne delsi cekani nez dnes, vetsinou to mam v pici, pustim film, uvarim apod., ale honi te na cas, kdyz prijedes pozde bez duvodu, tak je pokuta. Duvod je stau a nebo ze to auto horelo :) cumis 2h pred branou a kdyz te pusti dovnitr tak na sundani tech beden mas par minut a musis vypadnout, takze kolem toho auta pomalu behas, chodil za mnou sekuritak a kontroloval kazdou nohu a trn jestli je spravne zajisteny/povoleny, kontrolujes x veci vse je za pokutu... Proc z tech 10 lidi nejde na pauzu 5 a pak se prohodi, kdyz maji nonstop. No nic jsou podstatne horsi veci, ale uz jsme jich vcera meli dost, do toho kolega mlel po 6 za hodinu stejnou vec, takze vic veci dohromady... Jinak prace cista a pohoda, jeste me tam nejspis uvidi :))
    KROJC
    KROJC --- ---
    SM3: Klídek.Zažil sem 13hodin v Makru a 10hodin v Kauflandu.Z toho 3hodky na palety.
    SM3
    SM3 --- ---
    Dementni Amazon v Dobrovizi, mame vykl na 23,30 prijeli jsme ve 23, zmrdi sli ve 23,30 na zradlo a uz nas tam nepustili pritom mame ty kontaky za 10min slozeny, nikoho k tomu nepotrebujeme a nikdo tu dalsi nebyl. Pry prijdou asi az po 1h. Zlaty nemci a vse temer na minuty!!!
    SM3
    SM3 --- ---
    Řidič zabil ženu a dvě děti, půjde na čtyři roky do vězení – Novinky.cz
    https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=450896&sId=&mId=
    SM3
    SM3 --- ---
    Koukam po zimni reflexni bunde, nemate nekdo nekde slevy?
    SM3
    SM3 --- ---
    KROJC: Musi byt sranda pak behat v ponozkach, kdyz nechas doma pracovni boty :) Uz jsem za ne dostal zmrdano v cr, ted cekam kecy jeste v Amazonu v D. vcerejsi prochazka po meste a pivka venku na namesti v prochcanych botech taky super, pekne me to vytrestalo :))
    KROJC
    KROJC --- ---
    SM3: Se vždycky gebim když vidím na dálnici ležet botu.Víš jak otevřeš dveře na odpočívadle potřebuješ chcát a venku prší a ve schode Ti zustala jedna bota.
    SM3
    SM3 --- ---
    Jedu ted se Scanii R 410 Wechslbruck, nechal jsem si na schodu boty, pomalu celou cestu chcalo a boty by se daly zdimat, kdyz posunu sedacku ridice vice dozadu, tak levym loktem mlatim do madla (k pridrzeni pri vystupu), jsem zvykly sedet dal, postel ma snad 70cm :( Moc me to auto teda nenadchlo :/ Na jizdu to jde, ekorezim se spina v pohode, da se pouzivat proti Volvu 500, kde jsem ho radsi vzdy proslapl, ale zlaty Actros 510 :)
    Jinak docela dost prostoru, az na tu postel :/


    KROJC
    KROJC --- ---
    Mladý,zkušený řidič naložil v sobotu auto železem a na zpátečku spálil spojku.Z toho smradu bleju.V pondělí se na měho moooc těšim.
    SM3
    SM3 --- ---
    Pomocník pro boj s nepoctivými řidiči kamionů se osvědčil | Týdeník Policie
    http://tydenikpolicie.cz/pomocnik-pro-boj-s-nepoctivymi-ridici-kamionu-se-osvedcil/
    SM3
    SM3 --- ---
    Video: Takhle zatáčí unikátní osmikolová Tatra se všemi řiditelnými koly! | auto.cz
    http://www.auto.cz/video-takhle-zataci-unikatni-osmikolova-tatra-vsemi-riditelnymi-koly-110153
    SM3
    SM3 --- ---
    Nechcete někdo zodpovědný skočit zítra do nového Volva s návěsem (plachta) v Humpolci a jet se na týden projet po západu? Hodí se základní ADR, případně by vymyslel jiné náklady...
    KARAMARA
    KARAMARA --- ---
    Jasný,To jsem nevěděl. Začínám teď u jedné a od kilometru placenej nejsem.se soupravou..neni to česká firma.
    SM3:
    SM3
    SM3 --- ---
    KARAMARA: Každá firma to dělá? U kolika (kterých) si jezdil?
    Mam za sebou několik firem i v zahraničí (Německo/Dánsko), at už dodávky a poslední roky kamiony/soupravy (momentálně jezdím pro několik firem) a nikdo nikdy mi nenabídl plat od km. Ono je to možná spíš na domluvě a o tom za co jsou lidi schopní jezdit?
    České podmínky jsou kolikrát postavené na hlavu, až jsou vtipné, ale ono to jde kolikrát dost možná ruku v ruce
    s vyjadřování a úrovní řidičů, koukni třeba na FB, člověk by se musel kolikrát stydět (asi nejen) za české řidiče, být s některými spojován, ono když někdo brečí, že nemá 60 čistého a přitom jezdí za 20+ zeleninu, nemá adr, neumí jazyk, dostává třeba neustále pokuty, ničí auto apod. tak co se diví? Ale pokud se najdou lidi co jsou schopní jezdit za pár korun po čr případně ven za 35-40 a to ještě chtějí min. základ na pásku, tak proč by to dopravci pro ostatní zvedali?
    Nevidím problém plat v km, ale záleží na podmínkách, HPP/DPP, na konečném součtu apod. ;)
    KARAMARA
    KARAMARA --- ---
    Takže asi jo:)Ale každá firma to dělá
    KARAMARA
    KARAMARA --- ---
    Je to proti zákoníku práce
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SUMPTN: neni nelegalni, jezdit za sazbu na km? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam