• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SM3Řidiči z povolání (Zkušenosti, rady, AETR, zaměstnavatelé, .... )
    SM3
    SM3 --- ---
    Jaky mate zkusenosti s pokutama z D radaru? Chodi to vzdy? Vim, ze zacli posilat... x let jsem nedostal pokutu a ted me to 2x blejsklo v D bude fotka do noveho pasu, cumel jsem primo do nich a pak rozmrkaval mzitky pred ocima :D Kdyz jsem koukal do tabulky tak jsem v tom za 30-40e (2x15 a nebo 15+25e) kolik si uctuji poplatek? Firma to pry uz nemuze platit primo a musim me udat... Zitra to budu resit s majitelem te firmy pro kterou jedu... Jinak 4dny mi ted vychazi parkovani kolem 22+ a vzdy porod zaparkovat, ale nejvic me nasrali ted na D1 pred Prahou (Benzina) na 2 mistech polaci s dodavkou na dalsim tahac a o kus dal odpojeny vlek, to jsem projel kazdou benzinu od CB a benadejne plne jako bonus za palici mrazak a to jsem si rika, ze bufik dela bordel, bude super noc!!! :)
    S tim jezdit furt tak si sezenu zasobu klepek a spuntu do usi :D Jeste odjedu pristi vikend a asi zahodim kartu a udelam si dovolenou do ledna nez vystavi novou :D Stejne nez udelaji A1, tak to driv nez v lednu nebude, mam 2mesice podanou zadost a v pondeli mi pica rekla, ze to zalozili a dal neresili, at si podam jinou, na otazku jestli ty 2000e za me pripadne zaplati, tak to pry asi ne.

    DRED
    DRED --- ---
    PANPOSPA: tak kdyz nekdo neumi znacky ze :)) i kdyz u florencie je most se znackou 3m a projedu ho s rezervou se 4m autem ;)
    SM3
    SM3 --- ---
    SM3
    SM3 --- ---
    Kolona stale popojizdela, ale v Nemecku se uz staveli pro prujezd IZS, Cesi se maji hodne co ucit!!!


    SM3
    SM3 --- ---
    Pry abych se o sobote nahodou nenudil, tak jsem vyfasoval vylitanou Scanii s klackem a bez mala 1 200 000km, ale jela pekne! Pobavil typek co mi den pred tim volal, uz jsem mu neco odjel s vonavkama v automatu, ze pry mozna problem, jestli umim radit? :D Ze je na sobotu auto s klackem... Tak rikam jestli si dela srandu a pry ne, meli exota co ''umel'' jen s automatem a pry by s manualem neodjel :)

    Pokud nekdo umite s vlekem (viz foto), nejlepe zkusenosti s vexlbruckama, tak bych vedel obcas o vicemene pohodovy brigade za docela pohodovy prachy, odjezdy Praha zapad z 90% do D.
    Da se zaucit...

    Pripadne prace na 12t odjezdy Praha-jih, jde o rozvozy palet (cca 5-6 vykladek po CR) z 99% se spi doma, z 99% zadna honka, v klidu obed apod., na prosinec moc prace neni, ale od ledna bezproblemu, v pripade oboustranneho zajmu HPP, da se hlidane parkovani doma apod. vse na domluve.

    Mozna i namorni kontejnery z Brandysa rozvoz vicemene po stredoceskem kraji a clovek se vic vali nez spi a mrazak z CB na zapad.

    Pripadne z Prahy/Pardubic zaskoky, koupili ted dodavku jinak naves, je potreba zakladni ADR + dodelani tr. 1 a nemecke skoleni...

    Vse mnou overene a aktualne vyuzivane kontakty, ale ne vzdy vse pokryju, jednani na vicemene pratelske urovni, dodrzovani vsech predpisu a prachy jak se rekne!
    Zaroven se teda ocekava od ridice fungovani a plneni toho co se domluvi na 110%!

    Mam delsi dobu dost jasnou vizi ohledne ridicu... ale problem jsou dost casto dementni lidi! Tak pokud nekdo schopny s potrebnyma dokladama a clovek co drzi slovo, tak se ozvi! Nejsem zvedavy na kecy typu sorry jsem vyndanej neodjedu to, co se rekne to plati na 100%!

    Jinak me napadlo, po tom co jsem jel za typkem z Mossu a litaly z nej kry ledu, jestli jste nekde v cr videli rampy na odklizeni? V D je obcas vidim na firmach, v DK to byla bezna vec na parkovistich...


    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    byl jednou jeden most... já se mu od tý doby, co mám vysoký auto vyhybám, ale občas ho někdo zkusí... jako třeba dnes

    docela mi bylo toho sprintera líto







    SM3
    SM3 --- ---
    SM3
    SM3 --- ---
    Umíte správně používat jízdní pruh pro pomalá vozidla? Můžete, nebo musíte? | auto.cz
    http://www.auto.cz/jizdni-pruh-pro-pomala-vozidla-jak-pouzivat-muzete-musite-111506
    SM3
    SM3 --- ---
    Polská cisterna vezla nezdaněný olej, firmě hrozí pokuta deset miliónů – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...polska-cisterna-vezla-nezdaneny-olej-firme-hrozi-pokuta-deset-milionu.html
    SM3
    SM3 --- ---
    SM3:
    Bilanz nach schwerem Unfall auf A7 zwischen Guxhagen und Kassel | Guxhagen
    https://www.hna.de/...82958/bilanz-nach-schwerem-unfall-auf-a7-zwischen-guxhagen-kassel-6566227.html
    SM3
    SM3 --- ---
    Německý soud očistil českého řidiče kamiónu, který usmrtil rodinu v karavanu  – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...y-soud-ocistil-ceskeho-ridice-kamionu-ktery-usmrtil-rodinu-v-karavanu.html
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    SM3: díky, na tu 130km kolonu si vzpomenu, az budu stat nejakou 10km stau a bude mi dobre :)
    SM3
    SM3 --- ---
    OBRAZEM: Mongolští nomádi žijí v kamionech. Vozí uhlí do Číny - iDNES.cz
    https://ekonomika.idnes.cz/...oust-gobi-p7j-/eko-zahranicni.aspx?c=A171115_121121_eko-zahranicni_are
    SM3
    SM3 --- ---
    SM3
    SM3 --- ---
    Firma z Prahy pro kterou občas jezdím shání řidiče na stálo, kdybych přemýšlel o stálém zaměstnání a bylo by to v čr, tak bych šel k nim, přístup jsem měl vždy super, spolumajitel je pohodář s kterým se řeší spec. přepravy, jinak je tam dispečer. Časem je rozšíření kvalifikace na ADR 1 + německé školení Befähigungsschein §20 (zajištěný překladatel do češtiny). Kontakt pošlu do pošty.

    Společnost Advanced Road s. r. o. přijme do HPP řidiče na MKD. Požadujeme: čistý trestní rejstřík, řp C + E. Mzda základ 20000 Kč hrubého + plné diety, pokud se jezdí vnitrostátní přeprava, odměna 1100kc za každý den (vyrovnání za zahraniční dietu). ADR prukaz výhodou. Ještě větší výhodou německé školení ADR ( pokud někdo toto školení má, prosím info do zpráv). Řidiče neplatíme od ujetých km. Řidič má k dispozici tankovaci kartu DKV, platební kartu, cestovní pojištění, DAS pojištění, mobilní telefon. Místo výkonu práce Praha, Pardubice nebo Vlašim, Benešov a okolí. Jezdíme Bulharsko, Srbsko, Albánii, Německo, Rakousko, Itálii a další. Nemáme stálé trasy. Žádné noční směny. Tahače Mercedes, návěs plachta (Mega nebo standard). Nástup možný od 1.12.2017.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Tesla představila elektrický tahač: ujede 800 kilometrů a jeho baterie se dobije do 30 minut | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/...ektricky-tahac-ujede-800-kilometru-a-jeho-baterie-se-dobije_1711171300_dp
    KROJC
    KROJC --- ---
    PANPOSPA: Já sem prcnuj viadukt v Letohradě s Manem. Kámošovo fotr zrovna patlal windsurfing tak mi poradil.Ale stejně tam teklo.
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    SM3: takhle sem to málem zarval ve vysočanech pod železniční most jak se jede na prosek, sem si to uvědomil na poslední chvíli a pak se tam otáčel na místě, bylo to veselý
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SM3: pěkně ho tam zarval
    SM3
    SM3 --- ---
    Řidič hledal fabriku a nevšiml si mostu, náklaďák zaklínil pod viaduktem – Novinky.cz
    https://m.novinky.cz/articleDetails?sznu=iE0pq3BbnBnumd6K&aId=455081&image=big
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam