Druha firma za kratkou dobu kde maji mladou dispecerku a pouzivaji fraze jako, tam rychle nalozite do 15min a vylozite za 10min - je to kousek a jedete pryc. To, ze mi nalozi 35t sterku a do kopcu to jede 20-30 a musim to rozplachtovat a pak vymest je asi v tech 10minutach :D A pry proc to jedu tak dlouho, kdyz Google ukazuje 40min jizdy :D Ale zase staci zvysit hlas zeptat se jestli ridila neco tezsiho nez tunovou Fabii a je klid. A at mi to jde klidne ukazat, pokud to zvladne rychleji. A vzapeti vola majitel a divi se co mi dispecerka pri patku jeste dala :D Abych nahodou nejel 70km prazdny, chapu,ze pro ni je to par stovek k vyplate, ale nevidi tu realitu... Me je to fuk, placeny to mam dobre, ale obcas ty reci po tydnu uz nevydrzim. Zatim mi vzdy dali za pravdu :)
Minule na me po tydnu pohodove prace od majitele pica spustila ze rychle udelam jeste Kaufland v Modleticih do Kadane, kdyz jsem ji slusne rekl, ze je to nahovno vytizeni a ze spojeni Kaufland a rychle neexistuje, tak zacla prskat, ze ona je dispo a ja budu delat co mi rekne, tak jsem ji polozil telefon, za chvili volal majitel (tezkej pohodar s kterym jsme pri kave prokecali 2h), ze bude bonus a pry snad to vytizeni bude v klidu a nejak to zvladnu :) Dispecerka pak volala dalsi den a dekovala za odvedenou praci, kdyz jsem se ji ptal co vydelali na tom vytizeni, tak pry to jeste nevedela :D +- firme zbyl tak litr :D