• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLINIKAKLIniKA
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Tywe za chvíli se za Kliniku postaví i ODS a Klaus jako na CzechTeku... ;-))))

    ... a pak s náma zase vymrdaj

    PARLAMENTNÍ VYŠETŘOVACÍ KOMISE/A PIVEČKO BERNARD
    MASOO
    MASOO --- ---
    Praha potřebuje svoji KLIniKU | A2larm
    http://a2larm.cz/2014/12/praha-potrebuje-svoji-kliniku/
    MASOO
    MASOO --- ---
    nove prirustky v sekci podporuji nas - slovem

    Martin Putna, literární historik
    Nechápu, že má česká policie najednou zrovna teď tak naspěch. Když jde o vyšetřování politiků a jejich loutkářů, to je vždycky času dost. Byla snad tato iniciativa tak nebezpečná? Bylo tak jisté, že nemůže přinést Praze něco dobrého? Už i jen proto: Šanci pro Kliniku!

    Jáchym Topol, spisovatel
    Kliniku a činy lidí v ní a kolem ní beru jako báječnou věc, významnou a osvěžující. Její vyklizení policií za nezájmu obyvatelstva jako bohužel očekávatelný, byť skandálem a trapností čpící bodlák na zarostlé stezce, kterou je holt nutné neustále a neustále houževnatě prošlapávat (probojovávat).

    Bohdan Bláhovec, dokumentarista
    Na plicní klinice v Jeseniově ulici se již dlouhou dobu neléčí. Ozdravný proces směrem k šíření nezávislé kultury, který na ní před více než týdnem započal, je podstatný pro zdravé dýchání demokratické společnosti. Jeho represivní potlačování pak naopak smutnou diagnózou rakovinového nádoru na plicních dvorcích občanské svobody. Nechme kulturu dýchat! Všem aktivním lidem na Klinice držím palce. Nepřestávejte, držte se a dýchejte zhluboka.
    MASOO
    MASOO --- ---

    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    CARB6N: diky za nazor, presne proto jsem to sem psal.. sam jsem si nebyl jisty.. minimalne to muzu skusit s nekym pripravit (pokud se najde) a pak to konzultovat s nekym primo z kliniky, jestli to podat nebo pockat
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    CARB6N: železo musíš kout dokud je žhavé :) na co čekat, ted mame všechny informace, dokonce si ty blbecci z UZSVM dali sami na web, ze se o ten objekt nestarali a ze chatral :))
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    FREETEKK: Hele, jakej účel to má plnit? Pokud tomu dobře rozumim, tak chceš od UZSVM nějakou "službu"- možnost provozování ACK. Nevím jestli je dobrá taktika podávat na někoho, od koho něco chceš, trestní oznámení. Teď je na úřad vyvýjenej nějakej mediální tlak, takže to tam budou řešit. Podávat na ně teď trestní oznámení mi přijde kontraproduktivní.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    FREETEKK: Ja si myslim, že tohle je spíš krajní řešení. IMHO je na to moc brzo. By se spíš hodilo na Milovice.)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    CARB6N: ja si od toho pro jistotu moc neslibuju, ale myslim ze svuj ucel (prudit a nedat se) to splnit muze :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    FREETEKK: No na UZSVM asi ne. Můžeš podat tr. oznámení na neznámého pachatele. Bude tě asi zajímat ust. § 220 zák.č. 40/2009, což je to porušení povinnosti při správě cizího majetku.
    Z komentáře: "Podle zákona má uloženu povinnost opatrovat nebo spravovat cizí majetek řada osob na podkladě různých právních předpisů. Zákonem uloženou povinnost lze dovodit u osoby oprávněné činit právní úkony jménem státu při hospodaření s majetkem státu podle zákona č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích (zejména § 7, 14 a násl. a § 47 zák. č. 219/2000 Sb.)."
    Jako zkusit to můžeš, ale moc bych si od toho nesliboval.)
    MASOO
    MASOO --- ---
    DEMONSTRACE NA PODPORU AUTONOMNÍHO CENTRA KLINIKA_2
    http://vimeo.com/114335212
    MASOO
    MASOO --- ---
    PODPORUJI AUTONOMNI CENTRUM KLINIKA:-)

    MASOO
    MASOO --- ---
    Aus für Hausbesetzer in Prag – Polizei nimmt drei Personen fest
    Radio Prag - Aus für Hausbesetzer in Prag – Polizei nimmt drei Personen fest
    http://radio.cz/...rubrik/nachrichten/aus-fuer-hausbesetzer-in-prag-polizei-nimmt-drei-personen-fest
    MASOO
    MASOO --- ---
    šiřte mobilizační video!
    DEMONSTRACE NA PODPORU AUTONOMNÍHO CENTRA KLINIKA
    http://vimeo.com/114309729
    MASOO
    MASOO --- ---
    RAVEBOY: to zni skvele!
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    MASOO: Vládní dislokační komise! Hrubej název! Bysme taky mohli udělat nějakou "Autonomní dislokační iniciativu" ;-))))

    DIS/CENTRUM
    MASOO
    MASOO --- ---
    a pražská ředitelka...
    Mgr. Ing. Kateřina Arajmu je členkou Vládní dislokační komise - http://www.vlada.cz/cz/ppov/vdk/clenove/
    což je:
    Činnost Komise, složené z vysokých úředníků vybraných ministerstev a dalších úřadů, spočívá zejména v napomáhání vládě při rozhodování o umísťování orgánů státní správy a při rozhodování o efektivním hospodaření se specifickým majetkem státu – administrativními objekty.
    Ani Ministerstvo financí, které plní při správě majetku státu velkou úlohu, nemá a nemělo by mít pravomoc určovat ostatním správním úřadům, kde mají mít své sídlo, jak má být veliké, s kým se má dělit o nadbytečné plochy atd. Proto je nezbytné předchozím rozhodnutím vlády podmiňovat všechny převody vlastnických práv a práv užívání ke správním budovám a reprezentačním objektům se kterými hospodaří a které užívají ústřední správní úřady k zabezpečení své činnosti vyplývající ze zákonů, dalších právních předpisů a z řídících aktů ústavních orgánů.“

    Vládní dislokační komise | Vláda ČR
    http://www.vlada.cz/cz/ppov/vdk/vdk-uvod-16977/
    MASOO
    MASOO --- ---
    si tak googlim

    Ministr financí Andrej Babiš na základě výběrového řízení jmenoval novým generálním ředitelem Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) Ing. Františka Dittricha, CSc., dosavadního ředitele Krajského pozemkového úřadu pro Královéhradecký kraj. Nový ředitel se ujme úřadu k 1. říjnu letošního roku.

    „Úkolem nového ředitele bude dokončení reorganizace úřadu, zásadní zvýšení efektivnosti a zjednodušení systému řízení,“ prohlásil u příležitosti jmenování ministr financí Andrej Babiš. „V minulosti fungoval úřad v některých oblastech naprosto tragicky. Věřím, že nový ředitel zajistí jeho bezproblémové fungování a bude pokračovat v započatých projektech, které by měly snížit náklady na provoz státního majetku,“ dodal náměstek ministra financí pro majetek státu Ondřej Závodský, který byl dosud pověřen řízením úřadu.

    Novým generálním ředitelem ÚZSVM bude František Dittrich | 2014 | Ministerstvo financí ČR
    http://www.mfcr.cz/cs/aktualne/tiskove-zpravy/2014/novym-generalnim-reditelem-uzsvm-bude-fr-19064
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam