CICHLASOMA: hele já se tady nechci tahat o slovíčka, ale fakt nejsem idiot :) Hujová řekla: "Skutečně mě mrzí, že jsme se nechali vtáhnout do aktivity, která nemá hlavu ani patu." Proč taková aktivita nemá podle starostky hlavu ani patu? Protože se ideologicky konzervám z radnice přece žádné ASC do krámu nehodí. Nic víc nic míň. To není z její strany žádná věcná argumentace. Co nedává hlavu ani patu je tak leda Hujová. Dále řekla: "Za ¾ roku, co jsme odhlasovali usnesení, ani nevím, jestli mají právní subjektivitu." Proboha, co to je za alibismus? To je takovej problém si to zjistit? Pro starostku? Buď lže anebo se prostě o to vůbec nezajímá. "Zastupitelstvo bylo postaveno před až hysterii s iniciativou Klinika a jsme s touto aktivitou spojováni. Dámy zde byly na poradě vedení asi před půl rokem. Očekávali jsme, že přijdou s nějakým návrhem, nepřišly s ničím. Jediné, co chodí kolem iniciativy Klinika, je stížnost za stížností." Hujová tvrdí, že podpora radnice (jestli se o nějaký podpoře dá vůbec mluvit, když sama dle vlastních vyjádření nic neví ani si není schopná nic zjistit) je opřená o hysterii a zřejmě nikoli o věcný návrh (projekt), který byl lidmi z Kliniky radnici předložen k projednání. To je opět přeci naprostá kravina. Dělá to na mě dojem, že Hujová snad měla za to, že bude od Kliniky dostávat každý měsíc newsletter a pozvánky na akce na hlavičkovym papíru nebo co. A když tvrdí, že jediné, co chodí kolem Kliniky, je stížnost za stížností, tak to je zkrátka prostá lež. Protože proč by jiní zastupitelé dostávali kladné ohlasy a Hujová jenom stížnosti? Nesmysl.