• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLINIKAKLIniKA
    KLINIKA
    KLINIKA --- ---
    Přijďte zítra podpořit rodiče a děti ze školky Buková, specifické školky pro děti s dýchacími obtížemi, která se má bez valného důvodu demolovat:

[ Happening "Proti demolici MŠ Buková" / konferenceconference / 8.2.2016 / CR - Praha - Buková 26, Praha 3 ]

TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    hmm... ohledne cele te bullshit diskuse co tu okolo probiha snad jen 2 veci:
    1/ sice je ta pani C. asi dost mimo, avsak v cem ma pravdu je veta: Jednoznačně platí, že ať je předmět původního sporu jakýkoliv a pravda na kterékoliv straně, nelze připustit, aby byly k řešení vzájemných konfliktů užity prostředky teroru.. Co je a nini terror necham na jinych, v kazdym pripade zapalovani aut a ohlasovani bomb mi fakt neprijde jako dobrej napad. Az prilis si tim / at uz je to kdokoli / sere do hnizda
    2/ v navaznosti na tento vyrok pak "akce terroru" probehla smerem na kliniku, od cehoz se dotycna decentne distancuje
    Z meho pohledu je to roztaceni spiraly nenavisti, takze kdo na tom ma podil z obou stran, je prase. bez ohledu na puvodni jadro pudla (navyplaceni mezd).
    TRAUMA
    TRAUMA --- ---
    SODOM: Já taky nikde neříkám, žes to řekl. já se ptám. (viz otazník na konci) a ptám se na to proto, žes napsal něco ve smyslu, že když někdo něco takového dělá tak musí počítat s takovým odporem. Tak by mě zajímalo jestli je tohle podle tebe adekvátní vyjádření odporu. (?)
    SODOM
    SODOM --- ---
    TRAUMA: neřekl jsem nikde, že adekvátní. je to prostě čin, který se mohl stát a taky se stal.
    TRAUMA
    TRAUMA --- ---
    SODOM: ten včerejší útok ti připadá adekvátní vyjádření odporu spoluobčanů, se kterým se v civilizovaném světě "musí počítat"?
    SODOM
    SODOM --- ---
    SHM8: nesnažím se to překroutit, jen bych to neomezoval na pár jedinců z Nyxu. navíc tam bylo víc lidí odsud, aniž by se do nějakého seznamu hlásili.
    jo, smažou nás, protože včera tím útokem zjistili, že jakkoli jim jejich snaha "pomáhat" přináší vnitřní uspokojení, tak plody, které budou sklízet, budou ve většině hodně trpké. musí počítat s tím, že se setkají s odporem od vlastních spoluobčanů a nakonec i ze strany těch, kterým se snaží pomoci.
    KONA
    KONA --- ---
    Lidem, kteri byli behem utoku na Klinice byla nabidnuta bezplatna psychoterapeuticka pomoc, kdyby nekdo chtel, zena Frantiska Kostlana to nabidla. Kdyz budete chtit nekdo kontakt dejte vedet. Sirte pripadne dal.
    SHM8
    SHM8 --- ---
    SODOM: absolutně překrucuješ, co zde píšu. psal jsem o ids, které se na akci proti islamizaci přihlásili zde nyxu. jakkoliv nepochybuji, že na hradě byli lidi z nejobyčenějších a s těmi nejvíc ušlechtilými pohnutkami, věz, že i z takových se v minulosti rekrutovali hajlující náckové, a další jiní. i to chápu, jejich lídři jim v danou chvíli přinesli srozumitelně uchopitelný řešení na jejich strachy a boly - představovali pro ně naději, vrácenou důstojnost a budoucnost. ale ani tak a právě proto nemá smysl prošlapávat temný zákoutí historie.
    jsme OT, takhle nás tu stejně dříve nebo později smažou a bude to dobře.
    SODOM
    SODOM --- ---
    SHM8: mně nepřekvapuje, že jakýkoli odlišný pohled na věc, je smeten ze stolu jako "populistická kravina." vždyť se podobnými termíny ohání v televizi kdekdo. pravda je ale vždy dvousečná. jestli považuješ obyčejný lidi, co šli na demonstraci, za "nebezpečnou partičku", je třeba se zamyslet. nevím, jestli jsi na tom Hradě byl, každopádně to byl vzorek obyčejný populace - mladý lidi, maminky s dětma, důchodci, starý babičky, chlapi od rodin. takže to jsou v tvých očích všechno "paicenti", v očích zdejších podporovatelů migrantů "náckové a fašisti." vždyť ta stará paní, co stále vedle mně, určitě zažila druhou válku, a rozhodně by na sraz nějakých "nacistů" asi nešla.
    SHM8
    SHM8 --- ---
    ADAMIRA: používat ironii v takovym měřítku se může zle vymstít .) ..přiznejme si nekorektně, že seznam účastníků akce proti islamizaci Evropy zde na nyxu byl přehlídkou toho, kterak z neškodných pacientů se může stát nebezpečná partička. je až příznačné, komu jsou zmíněné hnutí přitažlivá, ačkoliv nepopírám že při současných a budoucích migračních tlacích se mají starousedlíci důvody čeho se obávat.. lidi=problémy
    SODOM: pani Černochová míchá jabka s hruškama, navíc kdyby po té spirále násilí sjela ještě níž, možná by zjistila lecos o podnikavci, kterej se dopouštěl násilí na lidech tím, že jim nevyplácel mzdy... co nezákonného provedli jeho zaměstnanci jemu, aby zvolil takovou formu aktivismu nad rámec zákona, těžko říct - možná jen byli snadno odstranitelnou výdajovou položkou v jeho rozpočtu. vzhledem k tomu, za jakou stranu paní Černochová politikuje, nedivím se, že její míra empatie končí u vykořisťujícího podnikatele.. sorry milej zlatej, ale tvoje schopnost kritickýho uvažování nestojí za řeč - linkuješ tu populistický kraviny, tak se nediv, že na tebe lidi reagují jak na agitaci svědků jehovových.
    SODOM
    SODOM --- ---
    ADAMIRA: LOL! :D no, spíš se styď asi sám před sebou. nevymlouvej se, je to obyčejnej strach :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SODOM: Ano přesně tak, stydím se před tebou, před white trash vesnickym idiotem co nepochopí obyčejnej psanej text, za svoje názory, protože mě hrozně zajímá a trápí, co si o nich budeš myslet...
    SODOM
    SODOM --- ---
    ADAMIRA: kvalitní diskuse s tebou fakt :-D se stydíš za svoje názory?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SODOM: "nevím, co jsi tím chtěl říci" - opravdu? Jsem šokován! ;)

"stejně jako není jasné, na jaký straně vlastně stojíš." co je ti do toho, na jaký strany stoupám????
    SODOM
    SODOM --- ---
    ADAMIRA: nevím, co jsi tím chtěl říci, stejně jako není jasné, na jaký straně vlastně stojíš.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SODOM: ten status je boží

"Ale o tom, co dělá partička z Kliniky jiným se tady už pokrytecky nepíše" - opravdu? Jako vážně? Takováhle sebekritika už možná souvisí s nějakou duševní nemocí, ne?

"ani se za Řízkárnu nedemonstruje" ono se nedemonstruje? Ono se to samo nesneslo z nebe a nezačlo demonstrovat? Ono by si mělo uvědomit, že udělalo chybu a možná by mělo udělat demonstraci za řízkárnu :-)

" nesbírají se peníze na náhradu škod" - ony se nesbíraj? Já to říkám pořád, ty peníze jsou sluníčkáři, nevyrostou jim nožičky a nejdou se sami posbírat aby pomohli majiteli řízkárny. Měli by to napravit.

jedeme dál:

"Může to být náhoda, nevím o tom víc, než sem dávám"

nicméně odpověď:

"události kolem Vašeho podniku a útoky, kterým čelíte, považuji jednoznačně za nezákonné projevy teroru a šikany, které nemají v demokratické společnosti co dělat. Považuji za hrubé pochybení policie, že není schopna ochránit majetek a zájmy člověka, který čelí takto nevídané vlně násilí a výtržností ze strany extrémistů..."

poslanec - vzor 2016
    SODOM
    SODOM --- ---
    Černochová udeřila: Nedělejte z útoku na Kliniku Křišťálovou noc. O tom, co dělá ta partička z Kliniky jiným, se už pokrytecky nepíše! | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...co-dela-ta-particka-z-Kliniky-jinym-se-uz-pokrytecky-nepise-420782
    MASOO
    MASOO --- ---
    predpokladam, ze dnes mate jine starosti, stavim se v tydnu kouknout na ten freeshop (domluva s Tipem)
    CICHLASOMA
    CICHLASOMA --- ---
    Policisté v rolích fašistů, policisté jako obětní beránci. Ministře okamžitě odstupte!!! - Jiří Vítek (blog.idnes.cz)
    http://vitekjiri.blog.idnes.cz/...istu-policiste-jako-obetni-beranci-ministre-okamzite-odstupte.html
    BELZEBUB1936
    BELZEBUB1936 --- ---
    DEANCARLOS: Zajímavý je, že to nevyšetřuje jako násilí proti skupině obyvatel. Takž od počátku tomu dává apolitický motiv. Žádný PEX?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam