• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLINIKAKLIniKA
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    TIP:
    (pujceno od vedle)
    A_LEX
    A_LEX --- ---
    KLINIKA: konec je nejvíc :)))))
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    KAPITAN_STIKA:
    KLINIKA:

Teda zrovna to finále s tím "policajtem" mi přjde nějak navíc.. Jinak palce nahoru, na výsledek jsem se těšil a baví mě dost, sdílím kde to půjde:)
    KLINIKA
    KLINIKA --- ---
    Nechceme vám vstupovat do debaty, ale je škoda že tu pod hromadou veřejného rozboru něčí osobní psychiky zapadaj důležitý příspěvky, který bychom vám rádi prezentovali:

[ KAPITAN_STIKA @ KLIniKA ]

Takže čekujte video a doporučujem dokoukat do konce:)
    MASOO
    MASOO --- ---
    a neni sam takovej
    CROME
    CROME --- ---
    TUHO: na druhou stranu blitim nenavisti kolem, se ho jen tezko docka...dokonalej zacyklenej kruh
    TUHO
    TUHO --- ---
    LAMIA: aha, sodom je groover, to pak leccos vysvetluje. hele toho cloveka znam jenom z netu uz leta, ale je jasny, ze ma silny problemy sam se sebou, deprese, sebenenavist, naruseny sebevedomi... kazdej druhej mesic nekde na internetu breci jak se nenavidi, jak je svet zlej atp. nezavidim mu. tomu spis nez pesti chybi pohlazeni :)
    TIP
    TIP --- ---
    YARRDESH: myslis tu co v ni hrajou ty extremisticky arabove?
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    MASOO: techno, to je nejaka debilni kapela, ne?
    MASOO
    MASOO --- ---
    SMYSLOV: Sodom je Groover? To ste meli rict hned;)
    N_I: ja ale nemluvila o nem, ale o obecnym vyvoji

N_I: klid;) hlavne nemazat jen neco, to uz to nebude davat smysl vubec

a co je to vlastne technar?;)
    KAPITAN_STIKA
    KAPITAN_STIKA --- ---
    Díky KLINICE, díky vám
    https://vimeo.com/154658216
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    N_I: to bez debat.
    N_I
    N_I --- ---
    lamia- je mi z toho desne blbe a je mi lito kolik lidi tohle muze vyplodit v hlave, strasny, at je to teknar nebo vcelar.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    N_I: já jsme třeba za takový info ráda. Já to vůbec nechápu, jinej technař mi psal v události ze soboty, že doufá, že nás na klinice hodně shořelo. Já ty lidi totiž fakt nechápu.
    N_I
    N_I --- ---
    Jinak se taky omlouvam za chat asi mimo tema, pokud je treba smaznu se. Pokud je potreba abych byl vyhozen, uz se jednou stalo jak mi rekl Lubos, v pohode.
    N_I
    N_I --- ---
    Pisu mam dojem uplne neco jineho, takze vazne rozhodne ne.

Ohledne prace to byla reakce na masoo, nechcete prece soudit lidi uplne od boku.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    sory za chickchat,co sem tady rozjel.nicmene by idealni darek nyxu byl odtud vyhazet nazi scum a to mela bejt ta message!sentimentem proti zdravymu rozumu(humor verze 161)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Ty vole jako vážně?

"on obhajuje házení molotovů do komunitního centra ale bacha, není to žádnej korporát, von uklízí v metru"

no doprdele! :D
    N_I
    N_I --- ---
    Sgnlr, smyslov - rozumim vasemu vzkazu, mozna je neco jineho byt s nim parkrat nekde na akci nebo pak v lese a znat ho 20let, videt za roh. Problematickej kluk to byl vzdy,sam jak ho znam bych nerekl ze by byl rad kdyby nekdo hazel molotow na skolku, nejsem tu ale abych ho hajil. O prehlizeni nejakych veci, to je zase na dalsi debatu, kde budu jasne taky v pruseru i ja sam. Za sebe se snazim ty veci nejak pochopit a moc mi to doted nejde. Nejsem do ted ani na jedny strane, chapu ze to je velka chyba a je pruser a ze mam porad nejvic rad hudbu a zajimavy lidi napric spektrem.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    DABE: sory.vcera me slunickari z Kliniky opili a mam z toho ted nejaky prehozeny hodnoty(nastesti sou porad vlevo ale:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam