CICHLASOMA:
Já bych řekl, že tohle Halo (IMHO už trapně směšný) je důsledek toho, že se to tu hrozně dlouho něják pořádně neservalo a lidi maj hlad. :))))
Upřímě řečeno, kdybych vzal video jakýhokoliv pouličního střetu podobnýho ražení za posledních 25 let, tak z něj udělám 48 tun konspiračních teorií, přitom mě teda ty fotky a popis průběhu přijde jasnej.
Banda lifestylovejch zmrdů dostala chuť, liga vole neni a levičáci maj sraz.
Cestou narazil na starýho známýho (žadna konsp. teorie - prostě se s těma fízlama znaj což mi příjde docela "normální"), kterej se na ně pověsil a podle toho vypadala i "akce na místě".
Porád nechápu co v tom někomu nesedí - stejně jako moc nechápu teze pana autora.
Nechci se tady rozhodně zastávat fízlů, ale já tam vidim ne konkretni pochybení policie, ale jejího přístupu typu "overkill" na místě - takovejhle konfliktů dva bloky od demošky či přímo vedle demošky už bylo...
Ty teorie o tom kdo volal posily, nevolal posily, blbě čuměl, nečuměl, jsou fakt dětinský.
Jak už napsala AFA velice správně, pokud stojí takový zkušený plantážníci vedle frajera z KRIPa a jsou na ně namířený kamery a v ceste stojí dvě švestky, je celkem jasný, že se nic nestane.