• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLINIKAKLIniKA
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    SMYSLOV: ban or GTFO anále,)
    SMYSLOV
    SMYSLOV --- ---
    GAISAKA: dej si placku na čelo plantážníku! a vysmahni
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    _PU: Opravdu inteligentní způsob protestu. Hlavně se ujistěte, že všechny děti do 7 let budou v šátku nebo v manduce, a nezapomeňte na guerrila kojení.
    /OMG, zase další koncept, kterého se chytnul polodementní plebs, kterej ještě před pár lety čučel na tv nova.(
    MASOO
    MASOO --- ---
    HYNEK: jakou budovu?
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    prosim prosim prosim, vcera jsem asi nekde v okoli (uvnitr?) kliniky ztratila klic od auta - samotnej klic, cernej vroubkatej plast..
    odmenim se nalezci. dix!
    _PU
    _PU --- ---
    HYNEK: wtf já to jeho vyjádření vůbec nechápu :D
    _PU
    _PU --- ---
    AHOJ za kolektiv MMTT hlásíme, že zítra v 11 hodin máme sraz na Palackého náměstí a následně jdeme do budovy ÚZSVM provozovat naše každotýdenní aktivity s dětmi, budeme v hale chvíli zpívat a tančit s dětma. Kdyžtak to šiřte, jedem přece mediální válku.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HYNEK: tak minimalne vis, ze ma rad limcu ;)
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    ADAMIRA: no nicmene jedno se mu musi nechat: ma neuveritelnou schopnost sdelit na pomerne velikym prostoru strasne malo veci...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HYNEK: he he he, rikam si, kolik lidi co mu odpustilo, ze je pravicak z topky kde je zlej kharl, jenom proto, ze je "necech" ma ted v hlave slusnej gulas. :D
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    dalsi politicke moudro z facebooku: Dominik Feri / TOP 09

Dominik Feri
    9 min ·
    Tak jo, dneska jsem byl na Klinice. Ano, teplický radní se dívá na věci (a ještě k tomu ani ne ve svým městě). Neptejte se mě, za kolik se tam prodává piko a herák nebo jestli už jsou přípravy na celosvětový marxistický povstání připravený.
    Vyčíhnul na mě zajímavej, živelně vznikající prostor, v němž lidé dělají všechno možné, od výuky jazyků po koncerty. A právě pro to, jakou hodnotu dle mě má mě mrzí, že se diskuse o něm vyhnala do tak podivný podoby.
    Zapojovat v současný situaci do kauzy Klinika politiku je možná dle některých cesta, ale pochybuju, že to dětem, který si tam choděj’ s rodičema hrát bude co platný. Není to boj svobodomyslných levičáků s Topkou, která jim chce šlapat na krky a vítězství nad komunitní prací oslavit limčou z jejich dobrovolného baru. Sešel jsem se dneska i s žižkovskou starostkou Hujovou a rozhodně nemám pocit, že by ona nebo kdokoliv z Topky měl problém s neziskovým sektorem (ostatně ten je finančně podporován). To, že nechce, aby se v ní svěřené městské části rvali extrémisti není ukázání prstem na Kliniku a dělání z obětí viníky. Buďme solidární i ve vztahu k obyvatelům Žižkova, kteří mohou mít více či méně důvodné obavy.
    V každém případě, nelíbí se mi, že se z Kliniky někdo snaží vytlouci politické body. Smírčí řešení nevybojuje Klinice žádnej žižkovskej politik, o to se musí přičinit sami.
    Mám problém s tím, když se někdo zabarikáduje v domě, drží jej a odmítá jej vydat vlastníkovi, byť intence ve kterejch tak činí jsou sebectnostnější.
    Ale nemám problem s tím přijít na koncík na Kliniku, která bude sídlit v legálně drženém prostoru, a dát si tam limču.
    To by měl bejt cíl všech, ne to, kdo udělá větší bordel v médiích a bude mít víc lajkošů na Facebooku (ale ty samozřejmě tomuhle příspěvku dejte).
    Tak jo, dílu zdar
    RANO
    RANO --- ---
    RAVEBOY: dík, já právě na něj slyším spíš něco na způsob tvého druhého odstavce, tak mi nesedí, že by dělal něco bez chladného kalkulu.)
    ale teď [ HYNEK @ KLIniKA ] už chápu, prostě ukázal jakoby dobrou vůli a jde od toho.
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    Andrej Babiš v místě Ministerstvo financí ČR.
    16 min · Praha, Česko ·

Jednal jsem se starostkou Prahy 3, ukázala mi stížnosti občanů na Kliniku. Budova je ve špatném stavu - aktivisté musí objekt opustit. Podle zákona.
    Nabízeli jsme mimochodem jinou budovu, tu ale provozovatelé Kliniky odmitli. Vic asi nemusím dodávat.
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    RANO: Hele mezi lidma působí usměvavě a "sympaticky", ale nepodceňoval bych cílovku "nerozhodnutí prvovoliči"... Paroubek se na ní vymočil a výsledky sklízí ČSSD dodnes...

Jinak za zavřenejma dveřma je drsnej autokrat s plebejskym až veksláckym slovníkem - kdo se mu znelíbí, sprostě mu nadává a stačí mu jenom ukázat prstem a ten člověk téměř ze dne na den skončil... lidi z politiky se ho dost bojej, protože má několikanásobně větší moc než svýho času Klaus nebo Kalousek...

PROPADLO/UÁÁÁÁÁ
    RANO
    RANO --- ---
    THEODORT: co vlastně babiš říká a jak působí, když je na klinice? já jeho podporu pořád nějak nechápu, protože mimo to míří spíš na cílovku, které je klinika v lepším případě jedno. a že by jednal jinak než pragmaticky prostě nevěřím.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    THEODORT: majitel rizkarny, chce rozjet francizu :)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    mistr Bures uz se nenapadne prorekl - "dokud se nenajde kupec", takze nezbyva nez pockat jaka developerska krysa si na to brousi zuby.
    MAESTRO_MLK
    MAESTRO_MLK --- ---
    ADAMIRA: v "approve" jsou dvě p...česky se to dá říct jako schvalující, nebo souhlasnej postoj.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Jinak nechápu proč má IVCRN s klinikou problém, jestli existuje nějáká "organizace" která jim nahání z šedý zóny ovečky, tak právě klinika. Nakonec si myslím, že by si mohli docela dobře rozumět :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MAESTRO_MLK: Ovšem, to bylo brutální :) vrrrr

DREAD_K: Například v tom, že nenávidí a pohrdají čechy a českou společností a zároveň od ní žádají nějákej všeobnecnej "aprove postoj".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam