• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ZUZKAOU: Vzhledem k tomu, že Mistr se na netu projevuje pouze sporadicky, jak se sluší na gurua, schopného zavařit popelnici, je to spíš úkol pro někoho, kdo s ním byl dlouhodobě v kontaktu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GUYVER: um, doufala jsem v nějaké stručné shrnutí, ne odkaz na primární prameny ;-)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ZUZKAOU:
    Jako základní informaci o Mistrovi bych použil toto:
    http://www.google.cz/...JDeAcvbas_ugIAO&usg=AFQjCNGMc4QM3n4klotHAoebS90YBwMOzQ&bvm=bv.80642063,d.bGQ (meteorit incl.)
    Téma "Řekli o Mistrovi": http://www.hofyland.cz/?club&klub=6245 (plus dojemný gif "Mistr a ručník"
    Mistrova DMDU: http://dmdu.netprostor.cz/ varování: Stránky mohou poškodit váš počítač! (...a taky to dělají)
    Mistr dikutující: http://inner-light.ning.com/forum/topics/chystate-se-na-nejaky?commentId=6370783%3AComment%3A248504 (pokud někdo nabyl po shlédnutí Mistrova písemného projevu dojem, že trpí pokročilou formou tzv. Klusova syndromu, pak se nemýlí).
    Mistrův Facebook: https://cs-cz.facebook.com/Mistr.Radan
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    GUYVER: tak to je kvalitní studijní materiál.
    VOYAGER76
    VOYAGER76 --- ---
    LEON_KOWALSKI: ja ti tyhle klice klidne dam, ale jestli ti k necemu budou nevim... :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    hele bylo by k Radanovi možné udělat nějaký úvod do studia? Pro ty co nepatří mezi relikvie českých dikuzáků?
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Einyho příhoda "jak si Tatranka naběhl". Sloh dosti příšerný, ale pro úplnost uvádím Převzato z Okouna (Fanklub Liny zwei):

    Radan vs. Onen

    Kdyz mel Mistr maturovat, potkal jsem zaka jeho oddaneho a o nadchazejici zkousce Mistra jej zpravil. Onen pravil potutelne: "Necht neudela!"
    Otazal tedy jsem se ja Onoho, zda vskutku termin opravny, ze by termit ohavny o tri mesice dele v Jihlave pobyvati mel?
    Zbledl Onen i pravil: "Paneboze at udela. Ne, jinak. Boze, prosim te, at udela!"
    Zvest Onen pak rychle rozsiril, ze davove palcuv svych pridrzovali pak ve volne chvili nejedne, prosice entity sve nadprirozene za co nejrychlejsi a predevsim co nejhladsi prubeh zkousek Mistrovych, az mu nezbylo a udelal. Pak ze pozitivni mysleni je k nicemu.

    Ondy pak posleze, dlouho posleze ba veru, Mistra spatril jsem. V drozce jihlavske bled sedel, vycerpane vypadal, jen spatril me, tvar cipem odevu jiz kryl. A nato jsem potkal Onoho i o pritomnosti Mistrove jej zpravil.
    A On pravil: "Ja vim, Einy. Jdu si takhle rano rovnou z kalby do skoly, mam dobrou naladu a najednou vidim Radana. Tak jsem mu rekl: "Cau Radane!" a sel jsem dal svoji cestou. Pak se mi zamotala hlava, tak jsem se zastavil, ustal jsem to a sel jsem dal. Pak se do me oprel poradne, tak jsem zacal mit zaludek na vode a to uz mezi nama bylo tak deset metru. Tak jsem se otocil a podival se na nej, jako co? No a von pak upad. Este se svezl hubou po vodpadaku."

    "No a kterej vopadak to byl?" otazal jsem se ja Onoho tehda, "ten jak je treti od Dukly (kino v JI)? To bylo tak..."

    Poridil jsem si takovy filantropicky (az bhatijogicky) experiment. Spocival ve zvedani povalenych odpadkovych kosu. Vyvinuto ve spolupraci se spoluzakem z VOS. Na prednasku nebo co to bylo spechali ale nepriliz jsme tehda. Kdyz zreli jsme jej, tu sehrane jiz zacali jsme nebohemu prevrzenemu odpadkovemu kosi tomu poskytovat prvni pomoc soustredenou, uvadet do stabilizovane polohy a tak. Tak to tehda bylo dojemne, ze znami nasi neznali nas verejne pred druhymi, byt zasluzne jsme konali a svet lepsim cinili! To jen tak na vysvetlenou, aby nasledujic pasaz smyslu mene postradala pro bystre. (A odvazne, to predevsim.)

    Kraceli si jsme tak jeste o mnoho tydnu driveji s Mistrem po Jihlave, kdyz tu kos ci snad viko toliko? Hovno, normalne hranatej kos, co se nahoru rozsiruje, dole ctvercovej rantl, ve kterym to sedi a nahore viko s ctvercovym rantlem, ktery se posadi na ten odpadak. A zrovna tenhle byl nejak zajimave jakoby ten podstavec (ten je pridelanej k zemi) a to viko vicemene v poloze prapuvodni lec kos na rozich stal. Rikam si: "To je zajimavy, tak jak to mazane preklopit a sil vyuzit, abych ja kuse lina nemusel zvedat viko, poukladat viko, zvedat kos, pokladat kos, hledat viko, byt na dosah bylo, no voser." A dumal jsem dal: "Jak s tim nejak sikovne skubnout, by jakoby zazrakem ci trikem kouzelnickym, beztak to tam nechal dobytem jakysi takhle provokativne co kouzlo vyzyvave (jak tehda leckde kouzlnici sobe navzajem cerstve probuzeni taky dobytkove na kazdym rohu naky kouzlo, past, zona, naseptavac, akorat ja jsem delal takovy ty viry cistici a lecivy, jak bejval na sestnatce pak v predsince), tak na to budu sahat opatrne prece."
    Kdyz vtom Mistr pravil: "Uhni, Einy, ja tam to viko privarim!" a jiz chystal sobe kouli ohnivych, nez jsem zarazil jeho plany smele: "Ale to je blbost, Tatriji, taky to musej nekdy vysypavat, kdyz je to plny, fakt. Ja si nevymejslim, kdyz se to naplni odpadkama, tak prijde popelar a musi se k tomu dostat, aby to vyprazdnil." Radan v pravde studoval na manazera, kdyz svou protiotazku zacal v tomto smyslu: "No a jak casto to budou vysejpat?" Ujistil jsem ho, ze to je jedno a byl jsem tehda v JI jeden z mala, kteri se mu vubec odvazili merit inteligenci (jako zkus zmerit neco, cemu jsou realny cisla boring a je uz davno nekde jinde), natoz ho otevrene upozornit, ze se asi posral, co to kurva zase mele za zcestny uvahy.
    "To chce naky lokalni gravitacni pole, aby to drzelo, staci trochu," nabadal jsem Mistra, kdyz pohyby teatralne skubavymi za xichteni krutoprisneho se drsne zatvaril a pak zklamane (protoze to je spis pomalu se kumulujici kouzlo, zadne "fajrbol oznamil vandal a pokracoval", ze zadne vycarovat a za heroickeho hekani na misto vpravit nesenou strukturu energeticky mocnou az k posrani, se nekona. Tentokrat to bylo ruce dlanema proti sobe tak na stopu nad sebou a vlastne jenom pockat, az se to naplni prislusnou energii. Nicmene doplneno bylo, jeste kryci kouzlo dodal jsem, protoze ty jeho sileny struktury, co vzdycky vycaroval, to byl pak pozitek chodit po meste a poslouchat pejskare, jak se jim zrovna na tom miste zacali ty jejich milackove tedka bat, na neco vrcet, no neskutecny, pani Taktoviditova. A nejlepsi byly vymluvy, proc zrovna tamten portal, jo ten v tom krovi, jak je u nej ten kanal, aaano, presne jak tam rostou ty divny bobule, tak proc to tam tak krasne sviti, ze by to nasel i slepej ucitel marxismu-leninismu, tos to nemohl trochu slusne odstinit, ty dobytku z Hradce?

    Nicmene ponauceni z teto proste a nekomplikovane prihody plyne:
    - v prvni rade jich plyne nekolik, hlavne pro duchovni mistry zijici a konajici
    - neser se do smazek, kdyz se poseres z jednoho speka
    - vubec se rozmysli, nez zacnes nekoho proklinat. jasne ze mas kolem sebe lidi, co za tebe vyzerou zpetnej raz, ale jsou na svete i rychlejsi nez ty a hlavne to maji tak trochu v pici
    - ty vole a cemu se vubec divis, takhle jako si jen tak zajet na navstevu do mesta, kde na tebe byl pak uz nasranej i ten posledni pacifista, uz za to, zes ho vytocil natolik, ze ti chtel dat po drzce zcela proti svym zasadam
    - no a hlavne jenom blbec, jako byl Zoubele muze vyvolavat mentalni souboj takhle blizko aktivniho kouzla. Natoz sveho vlastniho aktivniho kouzla, policku povicero sobe ustedri ty zlatozube mentalni.

    Preklep jeden rozkosny (a druhy pak ohavny) zanechal jsem pro ctenare pozorneho. Zajiste nezehram na sluzby samostrilu sveho a nepatri vsichni na hranici proto jen, ze cinnost jejich zlovem ci vicero nazyva se.



    A vy neplacte, ptali jste se.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    WIREBORNE: Harold, Gentiana a já.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    WIREBORNE: O akci vím, ale jsem v práci, takže nemůžu.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Jaj no to jsou hody, přátelé. Děkuji:)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    jo ahááá :o)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Od nástěnky a tak.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    GENTIANA: to jako že tyhle klíče - "Dám ti klíče nebeského království: cokoli svážeš na zemi, bude svázáno v nebi, a cokoli na zemi rozvážeš, bude rozvázáno v nebi.“ nebo tyhle klíče - "Já jsem první i poslední ...... mám klíče smrti i záhrobí."???? ;o)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Cajk. :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    HAROLD: šak tady máš taky klíče.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    WIREBORNE: Tak okouního vedu já.
    WIREBORNE
    WIREBORNE --- ---
    Btw, jak moc se to tu překrývá s Okouním Aštar Akbar? Myslím lidi?
    WIREBORNE
    WIREBORNE --- ---
    Hele, mimochodem registrujete že Ještírci ještě žijí...zejtra jsou Solsticie na Vyšehradě

    GUYVER
    GUYVER --- ---
    SHEALA: Nic co by nespravil Ibalgin. Moc se teda nevytáhl. Guru jeden volšovej!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GUYVER: jak vidím tak sebereflexe se nekonala. Brrr, na mě asi seslal bolest hlavy. Naštěstí to není Morrissonova nemoc a dá se to přežít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam