• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    SYMEON: Jejich stupeň osvícení nemá obdoby. Například informace o tom, že jediný alžbětinský klášter na území USA se nachází v Kanadě je skutečně transcendentální.
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    SYMEON: Je to reklama na křesťanství jak z teleshopingu s Horstem a asi paní nebudou kontemplativně založené. ale včelaří a stránky si asi dělají samy, nebo si z nich někdo krutě vystřelil.
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    SAMUELARACHNID: No v podstatě nic. Až na to, že jsem si napřed vůbec nebyl jistý, kdože to tam na mě mrká a nabízí světýlko... :)
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    SYMEON: No tak holky mají řád, no... až na dementní prezentaci, co je na tom vlastně tak aštarického? Krom stránek jak z první třídy.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    SYMEON: Aštarizace řeholních řádů zdárně postupuje.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    porad se divim o co vsechno je muj duchovni zivot ochuzen.

    //co odkaz to olol
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    Tohleto, mám takový pocit, patří asi sem...


    Vítejte na stránce alzbetinkypraha.websnadno.cz v sekci Řeholní život

    Úpravu tohoto bloku zahájíte dvojklikem...
    Řeholní život


    celá, úžasná stránka zde...
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ALDARION: Jo, není to bez chyby, ale ten strom pořád vylepšují, napiš jim a do příští verze tam třeba něco opravěj. A zjednodušující to být musí, protože co není zjednodušené je bordel a tím pádem k ničemu.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ELHO_CID: (Je to tak zjednodušující, že by to bylo špatně i v dobách, kdy byl evolucionismus fakt cool. ;) A sem tam to není až tak zjednodušující, jako prostě blbě...)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LEON_KOWALSKI: Patriarcha Eliáš alias Tonda Dohnal z Huuku je zámý pazgřivec a mórdyja, který dal do klatby všecky minulé i současné papeže, patriarchy, kardinály, o arcibiskupech a biskupech nemluvě. Když se to na Ukrajině začalo mlít, zcela nepokrytě kremlobotil a pokud si pamatuju, sral se i do našich prezidentských voleb.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    GUYVER: z jejich pohledu je jediné Bojové umění Kung-Fu. To jako dělat tažení proti pečivu a mít za to, že jediné pečivo je houska. V bojových sportech a obzvlášť v Evropě a USA se na nějaké duchovno kašle. MMA, K-1, kickbox, box. Tam se tak maximálně někdo pokřižuje před tím než vleze do ringu.
    Například Evander Holyfield je křesťan (bývalý mistr světa asociace WBA v polotěžké váze, ten co mu Tyson sežral kus ucha). A párkrát boxoval a měl na sobě nápis "I fear no one but God".

    Já dělám FMA, předtím box, kickbox, muay-thai, v pubertě judo a karate a taky jsem křesťan :-)
    Mimochodem, ještě jsem nezaznamenal, že by, konkrétně u nás, na tréningu někdo řešil duchovno.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LEON_KOWALSKI: Proto je to tady! A tohle mě fakt dojalo:
    Bohoslovec, který se dříve zabýval bojovým uměním, během rekolekcí obnovil křest a přijal Ježíše Krista za svého Pána a Jeho matku za svou (J 19,25-27). Rovněž přijal v plnosti Ducha svatého. Pak se odřekl bojového ducha a pohanství. V minulosti přijal zasvěcení prostřednictvím korejského mistra a v meditaci sjednocoval své myšlení i pohyby s dravou šelmou. Při odřeknutí padl na zem a asi hodinu ve velkých bolestech křičel. Po naléhavých modlitbách démon odešel, a on zůstal ležet jako mrtvý. Když se probral, první jeho slova byla: „Lehko jsem démona přijal, ale těžko odcházel.“
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    GUYVER: kravina.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Bojové umění = zakuklený buddhismus!!!
    Byzantský katolický patriarchát
    http://vkpatriarhat.org.ua/cz/?p=28671
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    GAISAKA: v pohodě... máme rá-di lu-cky stri-ke... máme rá-di pommes frites....
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    GAISAKA: Pátok je tu kdykolvek adokvátny!
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Já se omlouvám, ale už je pátek, že?,)
    Nikto nie je dokonaly - Na zaklade toho ,
    https://www.youtube.com/watch?v=H1MtrdRbXO4&feature=player_detailpage

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Kdybyste potřebovali mapku:
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    SADAKO: Tak je to takový ten obvyklý esoterický guláš, některé články jsou z google překladače, jako třeba ten o kappách. Dokonce tam ani nezmiňuje zálibu těchto bytostí v riadnej rýpačke za účelem získání mystické ritné gule shirikodama. A plete si královnu ze Sáby (Sibyllu Erythrejskou) se Sibyllou Kumskou. Za zmínku stojí asi jenom popisy rozličných emzáků: http://evoluce5d.webnode.cz/nepozemstani/
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    SADAKO: Tak tohle zase až tak úplně blbý není a ta chyba v programu se dá dost dobře vysledovat z jedné pasáže v Agrippovi. Zajímavé je, že Ěžíš 1 (Poselství Varování) a Ěžíš 2 (sestra Magda) tuhle záležitost neznají, ač by měli. Ale, jak už takové podobné stránky znám, bude tam čertovo kopyto.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam