Dlouho tu nebyla Aluška.
128. Dotazník | Aluška.org - věděním ke svobodě
http://karolinaloskotova.blog.cz/1509/128-dotaznik
Nedávno jsem četla v jednom časopisu, že bible nemá přesné původní znění a je cenzurována, nevíš o tom něco více?
Bible byla sepsána v 16. stolení na americké univerzitě na objednávku. Mám dojem, že to byl Harvard, ale už si tím nejsem jistá. Věděla jsem i podrobnosti a jméno profesora/autora, problém ale je, že dotyčná osoba která měla přístup do tajných archivů a zásobovala mě těmito vědomostmi, je bohužel už pár let po smrti a dovolím si tvrdit, že na této planetě už sotva potkám tak vzdělanou ženu. Byla výjimečná tím, že studovala starodávné dokumenty a měla povolení vstupovat do knihoven a archivů, kam veřejnost nesmí a navíc bychom si ani moc nepočetli, většina těchto spisů je totiž v latině. Její smrt jsem bohužel nečekala, takže jsem si neudělala poznámky z jejích výkladů a podrobnosti se po letech vytrácejí. Několikrát jsem ji sice žádala, aby to sepsala, ale nechtěla to udělat ze strachu, že po ní půjdou. Ani pro soukromé účely. Navíc asi i pro časovou vytíženost. Kdybych věděla že na sebe máme jenom pár let, běhala bych za ní s notesem pokaždé, co by to jen šlo.