Tohle je teda kvalitka...
Z deníku sv.Faustiny: 823.
"17.12.1936 Tento den jsem obětovala za kněze; tento den jsem trpěla více než kdy jindy, jak vnitřně, tak i navenek. Nevěděla jsem, že je možné za jediný den tolik vytrpět. Snažila jsem se vykonat svatou pobožnost v níž můj duch okusil hořkost Getseman."(Ukřižování církve v posledních časech.)
17.12.1936 se narodil Jorge Mario Bergoglio. (Náhoda?)
(Bible-ZJ 17:11) Ta dravá šelma, kterou jsi viděl, byla a není; vystoupí ještě z propasti, ale půjde do záhuby. A užasnou ti obyvatelé země, jejichž jméno není od založení světa zapsáno v knize života, až uvidí, že ta dravá šelma byla a není, a zase bude. (jakoby "vstane z mrtvých" a užasnou ti, co neprokoukli)
Ať pochopí ten, komu je dána moudrost. Sedm hlav je sedm pahorků, na nichž ta žena sedí, a také sedm králů: (Vatikán je postaven na sedmi kopcích)
pět jich padlo, jeden kraluje, jeden ještě nepřišel. Až přijde, bude smět zůstat jen nakrátko. (Benedikt XVI)
A ta dravá šelma, která byla a není, je osmý král, a přece jeden z těch sedmi; jde však do záhuby.
Lateránská smlouva - 1929 obnovila papežský stát a ustanovila prvního krále této země. Osmý král nyní sedí na trůnu ve Vatikánu. Vatikán nemá prezidenta.
...
(Náhoda?)