• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Pravda, Chryzantém Binks a Alue Huttová by byli daleko lepší.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Proč si ti magoři dávají takový šílený jména a nezmění si i příjmení? Chryzantém Macháček, Alue Loskotová, dyť to je děsný. to už má lepší jméno Jar Jar Binks nebo Jabba the Hutt :-)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ZUZKAOU: Stránky stvořené z čisté lásky, olol. Tenhle programovací jazyk neznám.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tak s Chryzantémem ty durmanové sedánky dělají ještě

    Natem.cz | Ayahuasca
    http://natem.cz/aya/web/

    Cesta lásky - Táňa Višková
    http://www.cestalasky.cz/
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ZUZKAOU: Dle bdělého oka Aha! je mu 28.
    Chrisantem Macháček (28) objevil pro sebe i své okolí cestu, jak být šťastný a spokojený: Posvátná geometrie dodá životu harmonii! | Ahaprozeny.cz
    http://www.ahaonline.cz/...-jak-byt-stastny-a-spokojeny-posvatna-geometrie-doda-zivotu-harmonii.html
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tajemná smrt Míši, kterou zabil rychlík: Dívka byla v sektě, kde jí dávali jedovatý durman - Expres.cz
    http://www.expres.cz/smrt-michaely-t-ritualy-0sx-/zpravy.aspx?c=A161206_131811_dx-zpravy_khor

    U Tutatise - Chryzantém má děti!

    Dyť vypadá tak 20 let.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: wtf wtf wtf!!!!!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SADAKO: plus někde na tom facebooku obviňují běžní kamarádi té holky Chryzantéma, že je fetka co navíc dotyčnou vedla k brethariánství (nutno naznat, že ta Ladírna zve Monforta a to i poté, co ho Dušek poslal do háje)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ZUZKAOU: !!!
    OMG, Chobot!
    http://ladirna.cz/misa-sdileni-meditace-don-sergio
    Jsem netušila, že si po té seanci, kdy přiotrávil x lidí, si od něj nechá ještě někdo cokoliv vést.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Martin Maly
    https://www.facebook.com/martin.maly/posts/10154173531187496

    V pátek měla přijet návštěva ve 21:08 na Hlavák. Ve 21:08 stojíme na Hlaváku, ale vlak podle sledování stojí furt za Kolínem. Kouknu na mimořádné události - a bylo to tam: Srážka s osobou v kolejišti.
    Vlak přijel nakonec před půlnocí, no a já si včera hledal, co se stalo. Nenašel jsem nic. Dneska jsem hledal znovu, a našel jsem článek na Novinkách, a našel jsem diskusi na nějaké FB stránce Českých drah, kde psali, že obětí byla mladá, 21letá slečna. A v téže diskusi kdosi odkázal na její FB profil.

    Koukám tedy na ten její profil, a tam je příspěvek o tom, jak Míša (tak se jmenovala) odešla do jiného světa, kde už nepotřebuje pozemské tělo. Podepsán Chrysantem Macháček (!) Tak to čtu dál, a dozvídám se, že byli (Míša s Chryzantémem) v Tatcích u známého, pak že šli na vlak do Prahy, na zastávce sice viděli, že přijíždí vlak, ale měli zato, že to je osobák do Prahy a bude brzdit ve stanici, ovšem on to byl railjet, který nebrzdí, ale švihá to těch 160 km/h. No a že ona šla asi metr za ním, takže jemu se nic nestalo, ale ji to smetlo. Docela mě zarazilo, jak věcně a chladně to bylo sepsané.
    Čtu ještě dál a začetl jsem se do diskuse, kde příbuzní slečny Míšy nadávají Chryzantémovi do kokotů, ať to ráčí z jejího profilu smazat a pokud možno se neukazovat nikde poblíž, a Chryzantém tam nakládá, že Míša moc dobře věděla, kam jde, že smrtí nic nekončí, ale naopak začíná ten pravý život (sic!), a na to se tam objevují další střípky, kdy tam někdo, kdo ho zjevně zná, píše o jejich "sektě"...

    Což mě zajímá, logicky, tak jsem googlil, a ejhle, opravdu, pan Macháček je ezoterik, který si po nějakých rituálech s ayahuascou změnil jméno z Petra na Chrysantema a přišel na to, že podstata vesmíru je v geometrii. Na svém webu o sobě píše, že je "lektor posvátné geometrie a autor e-booku 7 dílků k radostnému životu v hojnosti, který inspiruje ke šťastnému životu TADY a TEĎ."

    Pak už ta diskuse začala dávat větší smysl. Objevují se v ní jednak příznivci posvátné geometrie, kteří slečně Míše div nezávidí, že ji smetl vlak, protože je na lepším místě a může letět vesmírem, píšou Chryzantémovi, jak ho moc podporují, a on jim děkuje a posílá srdíčka a píše, cituji: "vím, co se děje v okamžiku smrti, provázel jsem okamžikem smrti mnoho lidí při regresních terapiích. V reálu je to intenzivnější, ale podstata je stejná." Pak tam píšou různí spolužáci té holky, co na ni vzpomínají jako na děsně milou a citlivou holku, která začala být před třemi měsíci, co se s Chryzantémem seznámila, trošku "divná", a že je divný i Chryzantémův styl "umřela mi přítelkyně, OK, jsem rád, protože už začala pravý, posmrtný život" pár hodin po události. Že ona byla ta, co u přechodu vždycky čekala, až auto přejede, a držela i svoje kamarádky. Že se jí dělalo blbě i z hulení, a teď najednou "šamanské rituály" (http://ladirna.cz/misa-sdileni-3-ayahuasca-ego).
    No a celý to flekuje opět Chryzantém, a to ocituju: "Dnešní noc jsem se velmi intenzivně spojil s Míšinou duší, mám mnoho důležitých zpráv a vhledů, které nám mohou pomoci k pochopení velkého mystéria života, jehož součástí je i smrt. Přijďte všichni, kdo se se mnou chcete potkat, dnes večer do Centra Equilibré... blablabla, adresa... Těší se na vás Chrisantem spolu s Míšou, jejíž energii máme všichni v sobě, a spolu s ní mnoho a mnoho dalších bytostí, andělů a průvodců..."
    Jak tam někdo píše: "No kurva, umřela ti frajerka takříkajíc za prdelí, šla za tebou do kolejí, a ty si z toho děláš promo pro svůj ezobyznys?"

    Za život jsem potkal slušnou řádku lidí, kterým mrdlo třebas po LSD a začali kázat o tom, jak funguje vesmír, andělé, bytosti světla, astrál, jemnohmotové vibrace atd., ale tenhle je hodně výživnej. Ale co já vím, třeba jsem jen po četbě Rituálů satanských bohů nějakej citlivější..




    https://www.facebook.com/chrisantem?fref=ts
    Chrisantem Macháček
    Yesterday at 13:24 ·
    Milí přátelé, teď jsem zase zapnul počítač a mobil, mám od vás mnoho zpráv a nepřijatých hovorů, postupně všem odpovím a zavolám. Děkuji za podporu, vážím si toho. Komentáře v diskusích už nečtu a nezabývám se jimi, nemám to zapotřebí.
    Dnešní noc jsem se velmi intenzivně spojil s Míšinou duší, mám mnoho důležitých zpráv a vhledů, které nám mohou pomoci k pochopení velkého mystéria života, jehož součástí je i smrt.
    Přijďte všichni, kdo se se mnou chcete potkat, dnes večer do Centra Equilibré (Orelská 11, Praha 10-Vršovice) v 19 hodin, uděláme bezpečný kruh sdílení, kde vše můžeme prožít společně. Popovídáme si, určitě poteče i mnoho slz... Uděláme si tu oltář s jejími věcmi, zapálíme svíčku, zapálíme palo santo...
    ♥ ♥ ♥
    Těší se na vás Chrisantem spolu s Míšou, jejíž energii máme všichni v sobě, a spolu s ní mnoho a mnoho dalších bytostí, andělů a průvodců...

    http://ladirna.cz/
    http://orelska11.cz/


    https://www.youtube.com/watch?list=PLLbkywBLnK2LcJVibTt4t28NdUsiCFufQ&v=lQ-KoSE4hBo
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LEON_KOWALSKI: to byl kdysi katolický kněz, co zběhl k pravoslavnejm, ale s těma se pohádal, tak si založil vlastní církev. Jo a taky exkomunikoval úplně všechny od známých po papeže.

    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHORCHEOS: Takže mezinárodní "církev" ;-)
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: dva Češi, Slovák a jeden Ukrajinec, co je exkomunikovali, protože se svévolně nechali neznámo od koho vysvětit na biskupy, co jsem tak vyčet.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Bé je správně.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Co to vůbec je ten " Byzantský katolický patriarchát"? To je nějaká oficiální církev, nebo undergroundová grupa pošuků?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    WOW :-)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Nevim... sem?

    Při návštěvě dalajlámy rozhodně na Tebe žádná pozitivní energie nepřešla, ale negativní. Máme obavy, aby se zdravotní stav znovu nezhoršil a nepřišly velmi vážné komplikace. Když dalajláma navštívil kardinála Tomáška a dal mu věnec přátelství jako chomout na krk, brzy na to kardinál zemřel. Toto setkání naprogramoval už tehdy kněz Halík. Tehdy jsem volal kardinálovi, abych ho varoval, ale už bylo pozdě. Halík svůj plán prosadil. On ví, jak prolomit strategické body.
    Byzantský katolický patriarchát
    http://vkpatriarhat.org.ua/cz/?p=35896
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pavel Říha: Příběh kluka, který se stal "Placen za svou existenci"
    http://placenzaexistenci.cz/pavel-riha/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LEON_KOWALSKI: prej už Žita pohřbil :,-(
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    a bude u toho mít na sobě ty kouzelnický hadry a v ruce kohouta? :-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam