• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Hledáme nekonvenční a odvážné nadšence, kteří se chtějí podílet na na ojedinělém projektu „Malá Atlantida“. Jedná se o vytvoření harmonického prostoru – komunity – při ctění přírody a přírodních zákonů, kde se budou zdržovat lidé s otevřenou myslí, vysokou morálkou a dychtící po vědění. Komunita nabídne teorii a praxi v těchto směrech: alternativní způsob života, alternativní medicína – byliny, léčení krystaly, sónická rezonance, strukturovaná voda, techniky dýchání a jóga, umění relaxace, naturismus, sluneční koupele
    .
    Bílá magie – např. Keltská magie sexu, tantra, přírodní pohanské rituály, šamanské praktiky, meditace. Dále ekologické vyvážené hospodaření, návrat k přírodě. Poznávání sebe sama a rozvíjení tvůrčích schopností. Tajné vědění – zatajená historie lidstva, skryté vládnoucí síly a mnoho dalšího.
    Projekt je v samém začátku a proto uvítáme všechny osvícené zájemce s odvážnými nápady, chutí využít svoje znalosti, dovednosti a fyzickou sílu. Dále uvítáme nekonvenční architekty/ky, stavitele/ky pro výstavbu kruhových, pyramidálních a podzemních staveb. Vítáme nadšence pro realizace alternativních zdrojů energie, alternativní zemědělce a zahradníky/ce na pěstování netradičních plodin a všechny, kdo sní o ekologické farmě. Dále jsou vítáni proutkaři/ky, senzibilové/ky, čarodějky.

    Jsme pár 50 a 54 let s desetiletým synem a hledáme především ženy a matky s dětmi. Ženám poskytneme ubytování v samostatné bytové jednotce, bydlení, topení, voda i elektřina jsou zdarma. Uvítáme ženy, které jsou ochotny nám pomoci při práci na pozemcích, v zahradnictví, při chovu drůbeže, zajímá je komunitní způsob života a jsou ezotericky a dobrodružně založené.

    Naše nynější příjmy jsou z produkce medu, máme 10 včelstev, plánujeme až 80 úlů. Dále se zabýváme pěstováním rychle rostoucích dřevin paulownie, máme malé zahradnictví, zpracováváme ovoce a zeleninu.
    Naše komunita nepočítá s návratem do 17. století a s tím spojenou dřinou, využíváme techniku 21.století tak, abychom nebyli otroky pozemků, ale měli více volného času pro vlastní seberealizaci. Tím samozřejmě nezavrhujeme technologii našich předků a jsme připraveni ji také využívat.
    Ubytování:

    Neotřelé, jednoduché ubytování v části přestavěného bývalého teletníku. Prostor o 48m2 je zrekonstruovaný na bytovou jednotku bez příček, kde je vše na jednom místě – ložnice, obývací část, kuchyň a koupelna s vanou. Voda výborné kvality je z vlastní studny, je zde zavedena elektřína. Zdroj teplé vody je z lázeňských kamen na pevná paliva.Kuchyň je vybavena potřebným nádobím, vaří se na plynovém sporáku. Vytápění je krbovými kamny na dřevo. V ložnicové části je rozkládací gauč pro dvě osoby a jedna postel. Pro další zájemce počítáme s ubytováním v další části bývalého teletníku, který se bude dále rekonstruovat.

    Místo komunity je na prostoru 5ha v krásném přírodním prostředí na samém konci obce. Pozemky s loukami jsou lemovány lesy s množstvím hub, borůvek a malin. Soukromé prostředí umožňuje sluneční koupele ve stylu naturismu.
    V blízké obci žije jen několik desítek stálých obyvatel, pro zásoby se jezdí do Žatce. Škola je ve 4km vzdálené obci, ale do budoucna chceme zajistit domácí vzdělávání přítomných dětí.
    Zájemcům pošleme bližší info mailem. Pište na info@rogl.cz
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pedagogickým aktivitám scientologického hnutí se u nás daří – Náboženský infoservis
    http://info.dingir.cz/2018/04/pedagogickym-aktivitam-scientologickeho-hnuti-se-u-nas-dari/
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    SYMEON: to že se osobní konzultace odehrávají v Oslovicích chytrému napoví. :)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    GENTIANA: Hrozný to je :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEANKITTY11: Ona už stačí ta Lilia, aby člověk přemýšlel, jestli se posmívat, litovat nebo jestli je to pošahanej pseudonym.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    GENTIANA: Furt tam vynecháváš N. Chudák, takový skvělý jméni má, jako že někoho khousne, a lidi si toho ani nevšimnou.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Jenom pro přehled, Lilia Khousout... nějakdál prošla celými internety třikrát dokola, dohledejte si sami, ale zde by měla být zmíněna.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Toto. Povinně.

    Multi-level marketing lásky proti čipové totalitě. Jak se v Česku potkává ufologie s křesťanstvím | Radio Wave
    https://wave.rozhlas.cz/...evel-marketing-lasky-proti-cipove-totalite-jak-se-v-cesku-potkava-6681810
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    Prohledával jsem nemovitosti na prodej v Libereckém kraji a díky tomu jsem narazil na tuhle paní, která kromě Reiki I., II., III. a IV. stupně absolvovala i Rekvalifikační kurz kosmetiky, kurz Esence síly a lásky, kurz Tantra pro páry, Kurz přirozené komunikace s koněm a kurz Zpracování ovčí vlny. Celý je to výborný. Akorát vzhledem k tomu, že vysněný dům s rybníkem, kde už žila v minulém životě, prodává, tak to asi moc netáhne.

    https://www.kranti.cz/

    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GENTIANA: hele, kamošce se povedlo prodat nějakou bižu a creepy šperky jedný takový asi knežce, a napsala k tomu děsně sappy poděkovaní, a kamoška předtím byla vyhořela, že ji nejde byznis s normalníma šperkama, pak že jí nejde s těme creepy, a tedka se to chyta... tyjo, beze srandy, chapeš, ono se da těhle lidem i něco prodat, a nepřipadat si, že zaprodala svoji duši :D

    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Tohle je taky geniální obchodní model.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Práce s Bohyněmi Staré Evropy a Slovanským Kolem roku
    KNĚŽKY STARÉ EVROPY
    Roční trénink - pět víkendů
    začínající na jaře 2018

    Láká tě stát se kněžkou Libuše - Bohyně této země?
    Jsi připravena obnovit archetypálních roli Kněžky jako ženy, která přináší spojení s naším duchovním dědictvím?

    Připoj se k již šestému ročníku výcviku, který přinášejí kněžky s hlubokým porozuměním a spojením s posvátnou zemí v Čechách, na Moravě, Slovensku a v Avalonu, ženy s mnoha lety zkušeností jak ve službách Bohyni, tak ve vedení Kněžek a skupin.
    Lilia Khousnoutdinova, Katka Kramolišová a Petra Cihlářová


    Kurzovné:
    Budeš-li přijata do výcviku, je třeba složit nevratnou zálohu 3600 Kč.
    Platba za všech pět víkendů najednou před začátkem výcviku činí 16 500 Kč (tedy doplatek 12 900 Kč po uhrazení zálohy). Platbu v plné výši je třeba uhradit před začátkem výcviku.
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    GENTIANA: Kurdské ženy, které se účastní bojů, tohle dělají už docela dlouho. Muslimští nepřátelé z toho mají strašnou hrůzu, protože po zastřelení takovou zbraní se podle jejich víry nedostanou do nebe.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Klára Samková opět zasahuje:
    Mažte samopaly menstruační krví, radí právnička Samková Kurdům | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/...avy/59745/mazte-samopaly-menstruacni-krvi-radi-pravnicka-samkova-kurdum.html

    Mažte samopaly menstruační krví, radí právnička Samková Kurdům
    Jiří X. Doležal
    Klára Samková je známá jako právnička, která se angažuje i v oblasti ochrany lidských práv, a právem se proto těší vysoké prestiži. Proto mne velice překvapil příspěvek, který se objevil včera na jejím facebookovském profilu. Nebylo bohužel možné - pátek odpoledne - sehnat k věci vyjádření paní doktorky. V kanceláři nikdo nebral telefon, asistentka na mobilu o paní doktorce nevěděla, a na mail paní doktorka také neodpověděla. Vše ale nasvědčuje tomu, že má svůj facebookovský profil pod kontrolou. A nyní onen pozoruhodný text:

    „Chtěla bych požádat všechny, kdo mají přístup na anti ISIL weby a kontakty, zejména pana Yekta Uzunoglu, aby předali tuto moji radu kurdským bojovníkům: Nechť kurdské ženy potřou hlavně svých zbraní a hlavně zbraní svých mužů, případně i zásobníky střeliva, svou menstruační krví. Protiislámští bojovníci nechť toto přijmou jako rituální oběť svých žen, která jim samotným nemůže ublížit. Nechť je tato krev určena těm, proti nimž jsou vypáleny střely. A kdo si myslí, že to nefunguje, tomu přeji, aby ve své zápaďácké zabedněnosti pokojně natáhnul brka u vědomí, že je světovládný. Jsou věci, které fungují už tisíce let.... a na evropskou civilizaci upřímně kašlou...“

    Podle všeho nejde o hack, protože po tomto příspěvku se na jejím profilu do chvíle, kdy píšu tento článek, objevily další její posty, které už tak překvapivé nejsou, a působí dojmem plné autenticity.

    Musím přiznat, že po přečtení postu o mazání menstruační krve na hlavně samopalů, mě napadla spousta vtipných komentářů. Obávám se však, že by mě za ně paní doktorka žalovala, tak si je raději nechám pro sebe, a věřím, že si čtenáři udělají obrázek sami. Pokud se paní doktorka ozve a odpoví na můj mail, budeme co nejrychleji tento text aktualizovat o její vysvětlení.

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Meet the people who think the earth is flat - VICE Video: Documentaries, Films, News Videos
    https://video.vice.com/...o/meet-the-people-who-think-the-the-earth-is-flat/5a145b91177dd43ec30b4fa9
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: delší semináře, vlastní duchovní nauka a následně výcvik nových guruů coming soon.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENTIANA: pořádaj spíky a íventy a k tomu nějaká ta emo cvičeníčka.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Nechápu, co teda vlastně dělaj. A asi ani nechci. Jdu si zalézt do své bubliny.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //nevim uplne kam s tim, ale spis pro zajimavost rozhovor

    KOLOTOČÁŘKA: Nejsme světci, ale držíme se staré morálky. Na uživení to není - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/...-kolotocarka-svetska-flr-/lide-ceska.aspx?c=A171121_081647_lide-ceska_mav
    Jste senzibilní?
    Ano, potkávám lidi a vím, jaké mají nemoci a jak tu budou dlouho. Někdy mám vidiny, jako když vám někdo pustí před očima film. Věděla jsem předem, že se stane šílená tragédie v Polsku. Pak tam spadlo letadlo s prezidentem. Taky jsem tři čtvrtě roku dopředu věděla, kdy zemře máma. Přitom byla zdravá.

    Zabýváte se i výkladem karet.
    V Třebíči mám věštírnu. Maminka to dělala celý život, tatínek se jí bál, protože měla cítění. Prababička četla i z ruky. Mám také placenou linku s více než čtyřicítkou zaměstnankyň. Vybrala jsem si je z pěti set zájemkyň a odpovědně si troufnu říct, že ty holky umí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam