• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    SCHWEPZ: Dobře učinili.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Torop, který před více než třiceti lety ztratil místo u dopravní policie, tvrdí, že při kolapsu Sovětského svazu zažil „probuzení“. V roce 1991 založil hnutí zvané Církev posledního svědectví. Spolu s několika tisíci svých věrných žil v odlehlých usedlostech Krasnojarského kraje. 

    Vissarion, jak se mu přezdívalo, nejprve tvrdil, že Ježíš pozoruje lidi z orbity Země a že Panna Marie „řídí Rusko“. Poté se však za Ježíše prohlásil sám.

    Na Sibiři zatkli samozvaného Ježíše. Třicet let vedl sektu čítající tisíce lidí | Radio Wave
    https://wave.rozhlas.cz/...kli-samozvaneho-jezise-tricet-let-vedl-sektu-citajici-tisice-lidi-8321619
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GENTIANA: taky by mě zajímalo, jak se z toho pozná ketamin. Zuzkaou má zřejmě nějakou tajnou laboratoř, kde týrá ubohé překladatelky zajímavýma látkama a dělá si poznámky.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Jak se z toho pozná ketamin, nevím, ale prznění strýčkem je trochu ilegální, ne?
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    ZUZKAOU: Takže když budeš z kmenů stromů sklízet houby jen toho jednoho zvoleného tvaru a pak to sušený a rozemletý vypiješ tak získáš vlastnosti podle toho názvu jo?

    Zajímavé...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    a překladatelka je zřejmě na ketaminu...


    "...Není sice uskutečnitelné vrátit čas, abychom si idealizovali to, jak starodávné civilizace možná vyučovaly mladé lidi o sexu, a možná jsme neměli babičku nebo strýčky tak moudré, přesto je možné uvést do praxe základní součásti moudrého uvádění do sexuality. Iniciace by měla začít o celé roky dřív, než nastane cokoli sexuálního...."
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    sexualni-praktiky-quodoushka.pdf | Ulož.to
    https://uloz.to/file/bUXmwHg6uDfM/sexualni-praktiky-quodoushka-pdf
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ARGANNAH: to je reakce na aztecko-incky sex, nebo na vesak na lebky?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Jsou situace, kdy být simultánně expertem na předkolumbovské indiány a expertem na alternativní spiritualitu staví člověka do dvou zcela neslučitelných pozic zároveň.

    Jdu si vypláchnout mozek záchodovou kachničkou.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    STENNY: Pravda. Pokud ovšem nepotřebuješ věšák na lebky, v tom případě je nejlepší obrátit se na odborníka.

    Jako že mi přijde, že nějaký diskurs na téma umění šuku proběhl snad v každé kultuře i pakultuře, která to dotáhla dál než ten karikaturový neandrtálec, co táhne ženskou za vlasy do jeskyně. Takže.... tak. Akorát o trubadúrské poezii by mohl někdo něco vědět, nad plkama kolem Kámasútry by se mohl ofrňovat nějaký indický profesor etnologie, t. č. působící na evropské/americké univerzitě, kdežto mezoamerikanistů v okolí, kteří by napsali jedovatý úvodník, moc není a Mexičani jsou špinavci, které netřeba brát vážně a navíc tady nikdo neumíme španělsky. Cultural appropriation a casual racism at its finest.

    Zde bych potřebovala poradit, jestli na tyhlecty kulturně válečné pojmy existuje nějaká příčetná česká terminologie, od doby genderového tuhle a genderového támhle a nápadů typu hostka té šílené újčavě, co se zabývá genderem v jazyce, nejen nevěřím, ale tu hostku a spol. bych tak zabalila do kaktusu a narvala jí ji... no, prostě s ní zásadně nesouhlasím, ale nikdo normálnější mě nenapadá. A anglicismy mě serou.
    STENNY
    STENNY --- ---
    GENTIANA: Já jenom čekám, kdy někoho napadne razit koncept "celá historie středoamerických národů je vylhaná - můžou za to Ilumináti, kteří chtějí pohřbít pravá učení o svobodě a lidském potenciálu." Jinak by někoho mohlo napadnout, že národy, který svým sousedům přinášely Čtyři dohody a lepší sex, by možná neměly se vzpourami poddaných takový problém jako národy, přinášející hlavně nevolnictví, lidské oběti a případně nějakou tu malou genocidu.
    Od civilizací, které měly specifický výraz pro "věšák na lebky obětí," bych si úplně rady do vztahu nebral.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Májové, typyčo. A, teda, směska jakéhokoli učení Mayů, Olméků a Toltéků to je asi jako učení Římanů, Bretonců a socialistů, šak jsou to všichni Evropani, prašť jak uhoď. A henty generace anglicky hovořících předavačů tradice...
    SYMEON: Nemáš snídat.
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    ZUZKAOU: proč jsem si tohle otevíral u snídaně?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SYMEON: no co, speciální yukatánský grizzly!




    A teda asi to fakt nechci číst



    There are 9 types of yoni in Quodoushka book The sexual practices of Quodoushka: Teachings from the Nagual tradition - by Amara Charles (there are 9 types of penis too ) Every type has own temperament, orgasm and emotional needs❤️ and every type is named for some animal #yonipower #zenskeluno #ženskémystériá #yonipleasurepalace #zenskost #shamanism #tantrapriestess #tantra #tantricka #yonimagic #witchesofinstagram #yoniverse #yoniflower #yoniart #quodoushka #womanhood #selfpleasure #wolfwoman #sheelanagig #lilith #womananatomy #zenskasexualita #knazka
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    ZUZKAOU: měla jsi to nalinkovat i s obrázkem obálky. Paní s medvědem na jelenem to totiž dobře dokresluje.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Sexuální praktiky Quodoushka
    https://eshop.maitrea.cz/sexualni-praktiky-quodoushka

    Systém Quodoushka, založený na učení dávných Májů, Olmeků a Toltéků a předávaný generacemi Twisted Hair Nagual Elders of the Sweet Medicine Sundance Path, nabízí praktické vedení v sexu, intimitě a vztazích, stejně jako v tom, jak dosáhnout vyšších úrovní orgasmu a sexuální extáze. Tento systém pracující s léčivou silou sexuálního spojení a orgasmu představuje cestu k vyléčení emocionálních zranění a sexuálních nejistot, oživení monotónních vztahů a objevení líbezné medicíny sexu.

    Systém Quodoushka zahrnuje hraní rolí a sexuální energetickou práci s čakrami a světelným tělem a také obřady k navrácení posvátnosti do vašeho milování a ukazuje nám, jak se můžeme prostřednictvím rozkoše stát citlivějšími, kreativnějšími milenci.
    JON
    JON --- ---
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Velké oživení alternativní léčby vyvolalo v Rusku šíření choroby covid-19. Zatímco lékaři radí lidem, aby dbali na hygienu, myli si pořádně ruce a nosili ochranné roušky, internet ovládly virtuální rituály zaříkávačů koronaviru. V pohotovosti jsou věštci, vědmy, léčitelé i psychotronici, upozornila televize Rossija.

    Stres a obavy z pandemie podnítily zájem o terapie, které v zemi byly populární v krizových letech koncem minulého století. Příležitost si nenechal ujít ani osmdesátník Anatolij Kašpirovskij, označovaný za „patriarchu“ sovětských psychotroniků z 90. let.
    „Země je v nebezpečí a my, obyvatele planety, také,“ varoval Kašpirovskij. „Ptají se mě, zda mám prostředek pro léčbu. Ano, takový prostředek existuje, ale zatím to neprozradím,“ tváří se tajemně. Nadšení lidé se svěřují, že se po „seanci“ zbavili bolestí v krku, bronchitidy nebo zánětu žil.
    Vystudovaný psychoterapeut za sovětských časů plnil stadiony a koncertní síně, kde praktikoval masovou hypnózu. Tvrdí přitom, že vyléčil miliony lidí, aniž je kdy viděl.
    Sociální sítě se hemží nabídkami jako „rituál na ochranu před koronavirem“, „magické seance proti čínské nemoci“ nebo „runová ochrana proti covidu-19“. Moskevská radnice už vyzvala občany, aby si dali na podvodné nabídky pozor. Za 30 dolarů (asi 750 Kč) si zájemci mohou koupit video, které „vytvoří bariéru proti nemoci“, nebo si mohou pořídit „antikoronavirový amulet“ v ceně od tisíce do několika milionů rublů. Za 300 rublů (asi 100 Kč) je pak k mání „magický česnek“ nebo „voda nabitá energií“, které rovněž mají působit jako antikoronavir.

    Кашпировский. Позвоночник. Избавление от страданий. Уральск, 2019 год.
    https://www.youtube.com/watch?v=0qS8oRanpB8

    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Judgment Is Executed on COVID-19: by Kenneth Copeland
    https://www.youtube.com/watch?v=OSIrQBGfUtw&t=50s
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam