Tak nějak mě nenapadlo, že můžu mít s tímhle idiotem tři společné přátele, nakonec jsme tedy na sebe narazili
Jediné, co mě překvapilo, že to ještě větší kretén, než jsem čekal. Že je tedy dost do "aštara šerana"
Jan Korál
Patrik Lejdar Celá pandemie je postavená na lži. Falešné testy, vylhané statistiky, nesmyslná opatření. Ideologie vakcinace není v souladu se skutečností. Očkované děti jsou prokazatelně zdravější. Očkování prokazatelně ničemu nepomáhá, ale škodí zdraví. Farmaceutické korporace, vlády a média jsou prolhané skrz naskrz. Lidi, co vyznávají covidismus jsou jako obdivovatelé Hitlera.
Kvůli všem těm kreténům, co věří prolhaným a zkorumpovaným "autoritám", je umožněna současná globální genocida, likvidace ekonomiky, kultury a zdraví obyvatelstva. Budou se v budoucnu dusit hanbou za svoje dnešní postoje.
Jan Korál
Dominika Michailidu vakcína není řešení. Celé zdravotnictví je postaveno na chybných postulátech už jen z toho důvodu, že je materialistické a předpokládá materialistický původ světa i člověka. Skutečná cesta ke zdraví potřebuje spolupůsobení ducha i hmoty a to dnešní oficiální medicína systematicky odmítá. Je totiž ovládána duchovní temnotou a tak naprosto vylučuje působení duše a ducha na tělo.
Anhroposofická společnost v České republice
https://www.anthroposof.cz/online/koronavirus