• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Mám radost, že na to někdo kouká. Někdy loni v březnu, když vypukla pandemie, jsem se rozhodla, že budu učit přes YouTube, aby si to studenti kdykoli mohli znovu pustit. Milionkrát jsem se za to rozhodnutí od té doby nenáviděla, protože jsem si tím příšerně přidělala práci. :) Ale na druhou stranu, ty věci tam zůstanou i po skončení pandemie, pro studenty i pro veřejnost. Dokonce jsem přemýšlela, že až bude po pandemii, udělám něco vyloženě pro veřejnost, kde ty jednotlivé díly budou podstatně kratší a vizuálně kreativněji pojaté. Přijde mi, že tenhle formát je pro širší použití příliš náročný.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Jsem zvedavej na ten kontrast s krestanstvim. Jak sem tu psal, ze sem nejaky cas zil v Bukuresti v komunite kolem G. Bivolaru, tak tam jsou hluboce verici krestani (az mi to pripominalo "stredovek", v Rumunsku je to dost zive dodnes), tak je to zaroven takova Oshovska cesta - ale proti New age se vymezuji. Napisu postrehy casem, je to zajimave kazdopadne. Diky za vasi praci
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    ARGANNAH: davam si ted tvoje prednasky pro studenty na youtube o new age a je to moc zajimavy. Nemam tolik prostoru na poslech, takze zatim jsem u sekularizace a je to jizda, dost mi to dava veci do kontextu. Religionistiku jsem povazoval za zvlastni obor, pritom je to tak aktualni.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    HONZAL: Já si teda vůbec neumím představit vyšší ocenění naší práce než tohle. A to tím spíš, jak srdečně je univerzitě ta popularizace ukradená.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HONZAL: tak to v tom případě ti udělá radost youtube kanál Zuzky Kosticové (sorry, ale to ID nikdy nenapíšu správně)


    https://www.youtube.com/channel/UC0lk8hbJmv35TUiZe_aTCqQ
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    ZUZKAOU: Já během tohodle roku zjistil, že religionisti mi pomáhají najít soulad mezi mojí racionální a spirituální částí a taky pochopit motivy některých mých "ezo" přátel. Fakt je to pro mě přínos.

    Jinak níže dávam příklad toho, jak někteří (vědou a raciem) osvícení liberálové upadají do stejné paranoie a taky mají pocit, že mají narozdíl od těch nevidoucích otevřené oči (úplně jak přes kopírák, jenom místo Billa Gatese mají Putina)
    „Nechte lidi, ať si udělají vlastní názor!“ aneb několik poznámek k boji proti dezinformacím - Manipulátoři.cz
    https://manipulatori.cz/nechte-lidi-at-si-udelaji-vlastni-nazor-aneb-nekolik-poznamek-k-boji-proti-dezinformacim/?fbclid=IwAR2F-RQ-2srsH8s2G1j5ztcVWtfC82r36kfj8ksyZTjKgOBlol448Avl6dc

    Imho může být celkem zajímavý, kam se bude svět ubírat a jak moc se od sebe budou různý skupiny vzdalovat a radikalizovat se a jak na nás budou koukat dějiny.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Religionista Kozák: Konspirační teorie nejsou omyl, umožňují lidem orientaci ve světě | Radiožurnál
    https://radiozurnal.rozhlas.cz/religionista-kozak-konspiracni-teorie-nejsou-omyl-umoznuji-lidem-orientaci-ve-8477919
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    ZUZKAOU: je to možný, ale zrovna u něj pochybuju, že nějak radikálně a smazali mu celej kanál.

    Co jsem teda zkoumal pošuka Baudyše, tak budou zálohovat na jiný servery, než je youtube. Na otázku, proč je používaj, když je kritizujou za cenzuru, jsem odpověď nedostal. Jen jsem zaregistroval, že se skutečně budou přesouvat na jiný online platformy.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    a nejel tam nějakou anti covid linku? jako jasně že chce svoje prachy za lajkýski na budovaném kanále, ale pak jaksi musí dodržovat pravidla.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    JESTEDMAN: tomu taky nerozumim, proc se rozcilujou, kdyz to muzou presunout jinam. Dat cokoliv na YT, FB a Twitter je samozrejme riziko. Na druhou stranu ten kanal tam ma z dob, kdy tohle mazaci silenstvi jeste nejelo na plny obratky.
    Ale spis mi prijde zajimavej ten fenomen jako takovej - pripomina mi to trochu cirkev, ktera urcovala a vybirala lidu, co je "ciste" a co jsou svody dabla. Ale tady je to OT, to je fakt.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    HONZAL: je to zde dost OT, ale můj názor je takový, že si komerční médium může samo určit, co se tam bude nebo nebude prezentovat, tohle není o svobodě slova, ale o svobodě podnikání. Nikdo nebrání těmto pomatencům si založit vlastní YT a tam prezentovat cokoliv se jim zlíbí.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    EZOUN: nevim přesně, nesledoval sem to, na mě je to vždycky příliš emotivní. Ale afaik to mělo co dočinění s nějakým videem o covidu, tak mu to cancelovali úplně celý kanál, což mi přijde zajímavý a celkem znepokojující. Jediný, co mě utěšuje, že podobných strážců Jediné Pravdy bude cca stejný procento, jako voličů SPD.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    HONZAL: A co tam daval jehovista Chaun, ze to smazali?
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    A co říkáte na smazání Chaunovi kanálu Gosha z YT? Prý už je snad po vzedmutí zpět, ale považuju za zásadní ten první krok mazání. Přijde vám to v pořádku, stává se svět lepším místem?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SHEALA: okamurova břitva - varianta počítaící s lidskou blbostí je vždy správně!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: Přemejšlím, jestli je hnusnost těch stránek nějaký statement, nebo je to jedna mařka, co si to nakodila v roce 1995 a od tý doby na to nesáhla
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ZUZKAOU: Vylozi karty pani z HR a kdyz se netrefi, tak ji neprijmou?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Máte zvláštní mentální schopnosti? Jste ve svém prostředí tím, na koho se každý obrátí, když chcete vylít svou duši? Jste empatický a snadno navazujete kontakt aj po telefonu?

    Pokud byste chtěli pomoci více lidem, jako člen vynikající a důvěryhodné společnosti, těšíme se, až Vás uvítáme u našich telefonických poradců.

    HLEDÁME MOŽNÁ VÁS!!!!

    Pro naši nonstop telefonní věštírnu hledáme spolehlivou KARTÁŘKU nebo KARTÁŘE, NUMEROLOGIČKU, JASNOVIDCA či VĚŠTCE z celé ČR i ze SLOVENSKA!

    Požadujeme skvělé schopnosti k výkladu, výbornou komunikaci po telefonu a ochotu pracovat. Nabízíme flexibilní pracovní dobu a možnost pracovat z pohodlí vašeho domova.

    Přihlásit by se měli pouze vážní zájemci!!

    Zašlete nám svůj životopis e-mailem na adresu:
    hr.cz@redhatholdings.com.

    https://www.vestkyne24.cz/pracujte-s-nami/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam