• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JONY: jjako že dva proouchaný lidé se nezmaipulují do iluze konsensuality. No... Ta očista určitě taky byla "dobrovolná".
    JONY
    JONY --- ---
    btw kdysi jsem na tyhle stránky narazil a přišlo mi to spíš jako nějaká obezlička jak praktikovat Ds a nežít hříšně s nálepkou bdsm než nějaké evangelikální hardcore. :)


    ZUZKAOU: proto píši o konsensualitě. Patologie se ti vleze i do klasického erotického postelovího bdsm.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JONY: ano a vejde se tam tuna patologie. Ostatně disciplinace nejspíše probíhala i u té kutnohorské skupiny, kde očista od hříchů skončila dvěma mrtvejma. Jeden umlácenej, druhej se raději zasebevraždil při strachu že na to dojde.
    JONY
    JONY --- ---
    ZUZKAOU: to může být přítomno i u různých "spirituálních" bdsm záležitostí. Jen tady je to křesťanství, jinde to může být nějaké pohanství nebo kdoví co za ezo.
    JONY
    JONY --- ---
    ZUZKAOU: u spousty bdsm jde o disciplínu a ten Ds aspekt a to, co se tam popisuje jako "erotický aspekt" (ve smyslu jak ho chápe běžný vanilla mainstream) může být nějak upozaděn. Takže souhlas s tím co níže píše A. Rozhodující je otázka konsensuality a nevidím tam moc rozdílu od různých domestic discipline záležitostí z bdsm.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A je dost rozdíl nějak ritualizované násilí v rámci bdsm a násilí, se kterým tedy oba teoreticky souhlasí, ale je dané jako jasná podmínka vztahu - tedy že žena bude trestaná a že to je cesta ke spáse.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ARGANNAH: no já si myslím že pod nálepku BDSM spousta lidí schovává spoustu patologie
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ZUZKAOU: To úplně můj point není: point je, že stejně jako u bdsm je to konsensuální násilí v páru. Jediné, co je jiné, je ten diskurs kolem toho. Takže pokud neodsuzujeme bdsm, těžko můžeme odsuzovat tohle, ať se nám to zdá sebedivnější. A pokud odsuzujeme tohle, těžko můžeme neodsuzovat bdsm.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: úplně nemůžeš utrpení a nesení kříže v posvátném manželství přiznaně fetišizovat ;-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ARGANNAH: no tak tihle se proti BDSM přímo vymezují, že nejde o vzrušení a uspoojení, ale disciplínu a tradiční rodinu. Proklamativně je to trestáí konesnsuální, ae erotické vzrušení v tom je potlačené, protože to jen za účelem tvorby potomků, žejo.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ZUZKAOU: Neklikla jsem, ale ve svém okolí jsem měla jeden pár, který jel podobný typ vztahu (nikdy jsem se teda nedozvěděla, jestli ji i bil, ale celkem bych si na to vsadila). A něco ti řeknu: je to normální bdsm vztah. On byl dom, ona sub, a naprosto jim to vyhovovalo. Ona se proti němu cítila malá, hloupá, neschopná a nešikovná - a bylo v tom obrovské množství obdivu a erotiky.
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    ZUZKAOU: wtf i just read

    Nejprve používá ruce k „zahřívacím“ fackám. Poté přichází na řadu kombinace nástrojů na základě konkrétního přestupku. Vařečka je nejméně přísná; při nejhorším porušení pravidel – jako je psaní SMS za jízdy („Mohlo by mě to zabít,“ připouští Chelsea) nebo přesouvání peněz mezi účty bez jeho svolení – dostane ránu něčím jiným: kartáčem na vlasy, pálkou nebo koženým řemínkem.
    Když se Chelsea nad otázkou zarazí, požádá Clinta o vedení hlasem tak vysokým, že to popírá jejích 28 let: “Zlato, jak dlouho ten výprask obvykle trvá?” (Asi 5 minut, říká Clint.)
    Chelsea říká, že po něm zůstaly modřiny, ale je to vzácné a ona je připisuje anémii.
    Ale tohle není domácí týrání, říká Chelsea. To je pro Ježíše.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Asi sem
    Zneužívání: 76. Výprask manželky pro udržení biblického manželství
    https://sitviry.cz/baptiste/zneuzivani-vyprask-manzelky-biblicke-man/?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    HONZA09: Což se samozřejmě nevylučuje
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ARGANNAH: Podle mě to je do Trump auditka
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    DOGTORRR: Tohle je imho spíš někam do klubu o psychiatrii
    DOGTORRR
    DOGTORRR --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jak si Dům Otce omotal boháče kolem prstu - investigace.cz
    https://www.investigace.cz/dum-otce-kristiansen/
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    GRANTORINO: Nojo, ale jak jinak se to da delat, kdyz uz tady zadna jinak, nez krestanska tradice, neexistuje. Takze nejaky predavani tradicnim zpusobem taky na vyber neni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam