• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STARFModularni syntezatory
    SQARE
    SQARE --- ---
    STARF: já k tomu dostal 3 páry lamp, ted tam mám ECC83S. Chtěl jsem ti vyfotit i ty zbylý, ale nemůžu je teď najít)) každopádně jsem neprovedl podrobnější zkoumání jak se zvukově lišej. No, a jako takovýhle final glue co popisuješ jsem ho nikdy nepoužil, ale určitě zkusim a divim se proč mě to nenapadlo samotnýho :)) Vlastně bych tím měl zkusit protáhnout i Octa a mohlo by to bejt zase o kus míň digitální sound.
    VEX
    VEX --- ---
    LEVOS_BOB: achjo:D
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    VEX: 10k ?
    VEX
    VEX --- ---
    LEVOS_BOB: starlab hmm
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    Ahoj! Par modulu na prodej v "as new" kondici, cenu nabidnete v SZ bo vymena mozna (+/- doplatek) za napr. Noise Engineering serie Alia / Versio, Noise Engineering Mimetic Digitalis nebo Lapsus Os.

Synchrotek LPG vactrol low pass gate / VCA
    Big T Music Rangoon (Rings)
    Big T Music Triple Sloth
    Vermona Fourmulator
    Strymon Starlab
    STARF
    STARF --- ---
    SQARE: Trogotronic nejvic! :)
    tenhle 277 mi prodaval kdysi Citty, protoze na to doma furt chytal radio a nedarilo se to nijak odstinit - ja ten problem doma ani na akci nastesti nikdy nemel

modul mam uz snad 6 nebo 7 let a taham skrz to vetsinu modular signalu, protoze to je proste zajimavejsi (amp i drive mam teda skoro vzdy na uplnym minimu - tzn. nekde za tim, jakmile to zacne brat signal... jen pro barvu)

uz jsem musel menit jednu lampu, coz je u nas nastesti np, Trogotronic pres mail pomohl ihned a lampy vyrabi slovaci JJ Electronic, kdyztak hledat ECC83S/12AX7
    SQARE
    SQARE --- ---
    STARF: troggggorrronic! Mám podobnej, m277, baví moc)
    STARF
    STARF --- ---
    jinak stav hlavniho casu aktualne nejak takto... plany reorganizovat to existuji (ostatne jako vzdy) a teda hlavne si chci zas po letech vyrobit skiff (tentokrat ultra lehky a prenosny, nejspis 4ms Pod60)

STARF
    STARF --- ---
    trochu jsem reorganizoval modular casy a poslal bych dal Doepfer A-100LCB PSU2, cena 7k
    vizualne i pocitove je to muj oblibenej case doma do studia, ale z praktickych duvodu mam porad jako hlavni Doepfer A-100P9 (prenositelnost, o 3U vic prostoru)

verze s PSU2 ma proti PSU3 (viz link) jen +12V (1200mA) a -12V (1200mA)... tzn. pripadnou potrebou +5V je treba resit adapterem, ktery stoji cca 17 EUR, ale realne dnes uz stejne moduly s potrebou 5V nevychazi (tusim, ze to byla zalezitost tak do roku 2019)

Doepfer A-100LCB PSU3 – Musikhaus Thomann
    https://www.thomann.de/de/doepfer_a_100lcb_psu3.htm
    WTK
    WTK --- ---
    jarni uklid, kdyby se nekomu neco hodilo, o cenach se muzem pobavit:)

bastl CV TRINITY
    dreadbox Utopia
    uO_C Black & Gold Panel
    mxmxmx 2xO/A
    bastl Knit Rider
    antumbra DIST
    NLC Hyperchaos Deluxe
    jakplugg nRings
    Ripples clone
    synthrotek 4093 CHAOS NAND
    plum audio DSO150 EURO SCOPE
    moffenzeef GMØ clone
    doboz XIIO
    jakplugg Twiigs
    circuit abbey G8
    st modular Krach aus Strom

fotky nahazu na mg az se budu nudit
    Users on ModularGrid
    https://modulargrid.net/e/users/view/137170
    SQARE
    SQARE --- ---
    Hh Elements mám taky a je pravda že ho taky moc často nezapojuju. Ale zkusim si s nim zase víc pohrát. Ale lidi se ho zbavujou často no, asi to není ojedinělý že nesedne
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    no ten Ominous mod je docela sexy, a elementacky odfrkavani me nejakou dobu nebavilo, ale to proto ze jsem nevedel ktera bije , u Ringsu jsem to pochopil
    WTK
    WTK --- ---
    CHINOXR: S tím 2x2 op fm alt modem a panelem to je něco úplně jinyho, mas vlastně dva moduly v jednom:) a klasicky elements taky docela zabavej, mam porad jeden v racku
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    CHINOXR: mam sic uz Rings, ale cinkacka to bude dohromady dobra ... a hlavne se mi na modular chvili prasi, tak me to forcne aspon do back in da game
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    WTK: nemam Te rad :D , myslel jsem ze jsem vylecen ale tohle byl rychlej trig ... beru to
    KRYSTOFK
    KRYSTOFK --- ---
    kompletni list zde, co neni na listu je zdarma, vcetne toho Pelicase kufru a krabice Control kabelu
    modpower - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/10jz6X_DA6y74v7d3l9_2gmaRErpJ7Ja0kwDccsmiQWs/edit?usp=sharing
    SQARE
    SQARE --- ---
    nechtěl by někdo výměnou mou Erica synth Black Hole2? Je to sice dobrej multiefekt, ale příjde mi že ho moc nevyužívám. Líbilo by se mi něco v podobný cenový: analog vco, distorze, něco od MI nebo nabídněte.
    KRYSTOFK
    KRYSTOFK --- ---
    nez to zacnu rozprodavat, chcete nekdo temer kompletmi MI? :) uz jsem si s tim svoji srandu uzil a nebude to moje cesta