• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STARFModularni syntezatory
    ZERO
    ZERO --- ---
    WTK: 6hp nemam, ale napadlo me ted ze bych mohl zkusit zvysit ty 4 gumovy nozicky...sice to bude trcet ale mohlo by to fungovat. Pisu si na seznam do hornbachu..
    WTK
    WTK --- ---
    ZERO: Můžeš si buď vyvrtat díru z boku a přesunout ten původní konektor, nebo sem si kdysi delal panely s výřezem na eurokonektor a tahal to zepředu, tím ale přijdeš tak o 6hp. Myslím ze se mi někde i válel erarni, kdyžtak můžu kouknout o víkendu
    ZERO
    ZERO --- ---
    Nemate nekdo nejakej hack jak zapojit doepfer psu3 tak aby se dal polozit?
    PANDAMON
    PANDAMON --- ---
    WTK: ok, tak jestli můžu poprosit...
    WTK
    WTK --- ---
    PANDAMON: muzu ti ho vyrobit, ale v praze budu az v pondeli
    PANDAMON
    PANDAMON --- ---
    Nemá někdo navíc v Praze kabel 16pin na 16pin zdrojovej?
    PANDAMON
    PANDAMON --- ---
    Když už jsme u toho, budu se zbavovat Tenderfoot Quad Quantizeru 2
    Pro místní 7600,-

STARF
    STARF --- ---
    hodilo by se mi trochu volneho prostoru v racku, nema tu nekdo zajem o Verbos Bark Filter Processor?

Verbos Bark Filter Processor | Midi
    https://www.midi.cz/inzerat/252384/verbos-bark-filter-processor/
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    (Updated) Nabizim k prodeji / vymene (viz poznamka dole) nasledujici moduly v "as new" bo "mint" kondici, cena dohodou v PM:

Big T Music Rangoon
    Vermona Fourmulator
    Vermona Quadrupol
    Vermona TAI-4
    Vermona Twin VC Filter
    Strymon Starlab
    Doepfer A-140 ADSR (2x)
    Doepfer A-106-6 XP Expander filter
    Doepfer A-105-6 SEM filter
    Doepfer A-118 noise & random voltage
    Doepfer A-160-5 VC clock multiplier
    Doepfer A-160 dual logic module
    Doepfer A-180-9 multicore
    2HP Vowel
    2HP Euclid
    Intellijel uMIDI (vymenim za Intellijel 1U MIDI)
    Intellijel Shifty
    Make Noise Rene MK1
    4MS Rotating Clock Divider

vymena (+/- doplatek) napr. za NOISE ENGINEERING serie ALIA + VERSIO / CLEP DIAZ, ERICA BASSDRUM 2, HAPPY NERDING 4XMUTE, ACID RAIN MAESTRO, delay/reverb velikosti 10-14HP, modulacni zdroj 10-14HP, Intellijel 7U 104HP Performance case
    STARF
    STARF --- ---
    Make Noise: Polimaths - Superbooth 25
    https://www.youtube.com/watch?v=PHBmFrgiemM
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MŽOURACK DIKTAAT - Full Walkthrough
    https://youtu.be/3X0huUCv4sQ?si=zZOBKkgf0yRqP9z3
    SQARE
    SQARE --- ---
    STARF: já k tomu dostal 3 páry lamp, ted tam mám ECC83S. Chtěl jsem ti vyfotit i ty zbylý, ale nemůžu je teď najít)) každopádně jsem neprovedl podrobnější zkoumání jak se zvukově lišej. No, a jako takovýhle final glue co popisuješ jsem ho nikdy nepoužil, ale určitě zkusim a divim se proč mě to nenapadlo samotnýho :)) Vlastně bych tím měl zkusit protáhnout i Octa a mohlo by to bejt zase o kus míň digitální sound.
    VEX
    VEX --- ---
    LEVOS_BOB: achjo:D
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    VEX: 10k ?
    VEX
    VEX --- ---
    LEVOS_BOB: starlab hmm
    STARF
    STARF --- ---
    SQARE: Trogotronic nejvic! :)
    tenhle 277 mi prodaval kdysi Citty, protoze na to doma furt chytal radio a nedarilo se to nijak odstinit - ja ten problem doma ani na akci nastesti nikdy nemel

modul mam uz snad 6 nebo 7 let a taham skrz to vetsinu modular signalu, protoze to je proste zajimavejsi (amp i drive mam teda skoro vzdy na uplnym minimu - tzn. nekde za tim, jakmile to zacne brat signal... jen pro barvu)

uz jsem musel menit jednu lampu, coz je u nas nastesti np, Trogotronic pres mail pomohl ihned a lampy vyrabi slovaci JJ Electronic, kdyztak hledat ECC83S/12AX7
    SQARE
    SQARE --- ---
    STARF: troggggorrronic! Mám podobnej, m277, baví moc)
    STARF
    STARF --- ---
    jinak stav hlavniho casu aktualne nejak takto... plany reorganizovat to existuji (ostatne jako vzdy) a teda hlavne si chci zas po letech vyrobit skiff (tentokrat ultra lehky a prenosny, nejspis 4ms Pod60)

STARF
    STARF --- ---
    trochu jsem reorganizoval modular casy a poslal bych dal Doepfer A-100LCB PSU2, cena 7k
    vizualne i pocitove je to muj oblibenej case doma do studia, ale z praktickych duvodu mam porad jako hlavni Doepfer A-100P9 (prenositelnost, o 3U vic prostoru)

verze s PSU2 ma proti PSU3 (viz link) jen +12V (1200mA) a -12V (1200mA)... tzn. pripadnou potrebou +5V je treba resit adapterem, ktery stoji cca 17 EUR, ale realne dnes uz stejne moduly s potrebou 5V nevychazi (tusim, ze to byla zalezitost tak do roku 2019)

Doepfer A-100LCB PSU3 – Musikhaus Thomann
    https://www.thomann.de/de/doepfer_a_100lcb_psu3.htm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam