• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    ELDOUGO: Dyk mě znáš ...
    Ten top balíček :-)
    Chtěl jsem ten mini, jak rozum velí, ale pak jsem si řek, peníze budou, my nebudem :-)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    MADDOGCZ: a co jsi teda koupil?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    takže nás čekají na EU rusáci. to si teda asi nic nekoupím
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    ELDOUGO: RU server asi není ....
    Nevydržel jsem a zakoupeno, docela se těším :-)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    MADDOGCZ: ve warthunderu se to dalo ojebat tim že jsi to koupil na ru serveru za rubly.bylo to pak o polovinu lacinější.nedá se to i tady?
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    PRAASHEK: Nevím, vím jen, že mají rusáci podstatně lepší ceny balíčků ...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    budou taky NA/EU/RU nebo jenom NA/EU servery? to by nám k polákům přibyli i rusáci :/
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    No, jestli to bude fungovat tak, jak to líčí ..... a neposerou to nějakou snahou o urychlení nebo výdělek....7
    Tak to asi WoT bude mít dost těžký.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Dost informací v tom videu
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Armored Warfare CZ - povídání se Silentstalkerem
    http://www.youtube.com/watch?v=39Ze7bIVRFI
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    PRAASHEK: Proto koupím ten mini a ono se to za ty měsíce CB vyvrbí ...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MADDOGCZ: to já vim, cos napsal, ale když oficiální stránky tvrdí defakto něco jiného, tak se nad tím jenom pozastavuju. dá se to určitě popsat srozumitelněji
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Kupuji nejmenší balíček, dostanu automaticky přístup a záruku nicku - pak se uvidí.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    PRAASHEK: Jak jsem citoval:
    Vozidla v OB
    Goldy v plné hře + vozidla

5 postů doleji
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    navíc se to dá vysvětlit tak, že je budeš mít JENOM v openbeta, tedy potom už ne :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a navíc z té poslední věty vyplývá, jakože ty vehikly fakt dostaneš až v openbeta. maj v tom hokej jaxvině
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    teď se dívám, že od včerejška doplnili a taky změnili některý info, co měli ve faq a mám dojem, že i v popisu balíčků :)) tohle tam podle mě včera nebylo

Q. Will anything be wiped? Will I lose the premium account before the game is released?

A. Several wipes will happen during the Early Access phase. Once in "Open Beta", there will be no more progress wipes.
    The items of the Founder's Pack bundles will not get wiped (such as the premium time, vehicles and the exclusive commander) as they will only be awarded to your account in the "Open Beta" phase.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Pokud koupíte malý balíček, lze ho později uprgradovat na vyšší, za cenu rozdílu cen balíčků.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    "Ahoj, zůstane ti všechno, resp. dostaneš všechno. Mezi betou a releasem (po našem: mezi early access a open betou) bude wipe (čili resetne se progress) ale teprve až bude hra za pár měsíců hotová k vydání se ti spustí premko, dostaneš goldy a všechny ty vehikly natrvalo. Jinými slovy: o nic nepříjdeš."

Řekl Silentstalker na ofiku
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak to pěkně začíná, původní cena top balíčku byla navýšena o 10 Éček. Prý překlep.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    "Ta speciální vozidla dostanete i v releasu. Premko bude od live, v betě by to nemělo moc smysl."

Řekl Silentstalker na ofiko fóru (content manager)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam