• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Ve hře mi začalo brutálně padat FPS na 10-15
    Jak spouštíte hru?
    Z exe souboru v NB mi to pořád píše, že selhává připojení k severu . .
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    nejakym sposobom sa tam daju vytvarat aj plutony, ale neviem jak na to
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    tak prvy crash, obrazovka vytuhla, ale slo to ukoncit cez task manager
    VOCKOO
    VOCKOO --- ---
    Alt-tab maká normálně. To že lidi hrajou jak hrajou se asi nikdy nezmění, ale tady je aspoň výhoda, že i když prohraješ a něco zahraješ, tak si slušně vyděláš... takže prohry moc nebolí...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    lidi to hrajou jak hovada...:-) přemejšlim esli nepočkat až na pozdější fázi:?-)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    vypada, ze po tom mikroupdate dnes mi nefunguje alt-tab z hry a v jednej hre mi na par sekund zatuhla mys ze s nou neslo vobec hybat ani v menu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Me prijde ze WoT trochu zatuchlo, resej se v updatech nesmyslny veci, mapy se neustale menej, pribejvaj bizarni vozitka a pochybny funkce. Problemy gameplay nikdo neresi, problem MM nikdo neresi, problemy botu a modu nikdo neresi. Hraju WoT cca tri roky a za tu dobu probehlo tolik facepalmu, ze to nikdo nespocita.

Nehlede k tomu ze diky svoji velikosti je ta komunita skutecne na presdrzku, vyjadrovani vetsi casti hracu je na urovni pubertaku z xboxlive a voni to asi kolikrat budou stejni lide.

Jedna namitka kterou nesdilim je to, ze WoT je pay to win system. Nemam pocit ze nymand s premiovym tankem a premiovou munici vyhrava vic :) porad je to nymand

DZODZO
    DZODZO --- ---
    WOJTYLA: a este - po jak dlouhe dobe :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: co tě znechutilo na WOT?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    http://armoredtalk.com/ je takova obdoba FTR pro wotko

takze tam to urcite bude, pripadne primo ta jejich sajta je na news taky v poradku
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SOLNAKAR: nieco je napisane tu, ale nie su tam ziadne konkretne datumy http://aw.my.com/us/news/general/early-access-producers-letter

najlepsie je asi sledovat forum, tam su najcerstvejsie informacie, SilentStalker sa tomu celkom venuje
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Já se furt nerozhodl, jestli a případně jakej balík pořídit. Ten malej je o hovně, protože je to vlastně jen přístup do EA a investovat 800 nebo 1800 do hry, která mě nemusí bavit (po znechucení z WoT) se mi nechce :(
    Navíc teď na týden jedu pryč a z prvního kola EA nic mít nebudu... Ví se něco o tom jak bude EA pokračovat?
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    FRK_R23:
    DZODZO: Dík, už jsem na to přišel. Mám pocit, že teď mám jednoho velitele na dvou tancích...
    Uvidím zítra, až bude v bitvě, jestli en druhý bude bloklý.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    jak pise, kliknes na commandera a pod fotkou ma Switch, akurat u posadky to nejde, tam sa da zmenit akurat fotka a ich meno
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Posadka prehodit jde, ale jen commander. Je pod nim cudlik switch a pak vyberes za koho :)

Do chatu se pise stejne jako ve WoT, vubec je to tomu hodne podobny. Ale za me musim rict ze hry jsou vyrazne vic svizny:) Do tretiho tieru jsem se nedostal, stih jsem necelejch 25 bitev.

Prvni dojmy kazdopadne super. Vizual strka WoT do kapsy naprosto pohodlne (mam i5-3350@3,1GHz, 8GBram a GTX660) a dava mi to prijemnejch 50-60fps, detaily mam na high.

Viditelnost tanku je vzhledem k prostredi mensi, ale za to je tam velkej zoom, na "tykadla" se nemusi stat 2 vteriny a ta cervena kontura je hodne kontrastni.

Uz se tesim na zejtra :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DZODZO: Napiš postup pls
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: podarilo sa mi prehodit iba commandera, posadku neviem ako

inak je tam moznost vytvorit Battalion, tak nejaky schopny NYX commander by mal zalozit a poslat invity :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    já zatim ani nepřišel na to jak psát do chatu:-)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Nepřišli jste na to jak je to s posádkou?
    Jde přehodit?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ja musim este poladit citlivost mysi, mam to nejake moc rychle, ale inak najviac sa mi zatial paci mapa cold strike, taka zimna v meste medzi barakmi, konecne poriadna mestska mapa s poriadnymi barakmi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam