• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: ale ma, jen to neumis nastavit :) proc bych se z toho mel posrat, ja to jen vitam?!
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: No, nastavení na to moc vliv nemá, bohužel.
    Ale jinak, lepší spot, lepší armor, horší děla ....
    Ty se z toho pose..reš .-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: je tam megaultralow nastaveni ode dneska takze si to muzes este ponizit a takto stabilizovat/snizit heat ;)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Klidně, lodě půjdou stranou....
    Ale vzhledem k tomu, jak mi AW topí a předpovědí počasí to spíš rozdělím a AW až navečer :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak ode dneska dalsi kolo, kdopak se prida na vyzkouseni PVE?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: a ano souhlas, ja s tim zatim nemam kdovijake uspechy, jak je to ale proti mne tak nemam sanci. Ten dohled je pruser no
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EA3 prvního, bude mod pve. Wipe zatim nebude
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DZODZO: Tak to je jasný, ale bohužel přibývá těch vyšších ....
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: tak ale berme ze mozu stat aj proti tomu co mam aktualne - leopard 1 a t-64 a tam s nimi nemaju problem
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DZODZO: Zase na druhou stranu jsi v pr...li proti ERA pancířům.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    swingfire by mohli nerfnut co? tie ich strely odnikud su hrozne :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Koupil jsem VBL. Pěknej hajzlík s kanonem.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Ty T-72 jsem ukousal (ne sám) HE, HES při vykukovaný přes muldu

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: jasny :) ale tak zatim neni treba nejak vysilovat, sice double weekend ale stejne to wipnou tak vis jak :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: no to je prave tym, ze decko zaspi o 10 vecer a to uz som zraly do postele aj ja :D v tomto obdobi vecer si zahrat to je maly svatek
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: mno ani mi nemluv, hrozny bitvy dycky nekde jedes kliknes help a pak zjistis ze si na jedny strane upe sam. Do toho este porad encounter jenom, tupci co kempi celou bitvu a enemaci kapnou hned ze startu a podobne. Wot 2.0 jak noha to je bez debat, budem se rozcilovat upe stejne :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Dneska hrajou samý dementi snad
    Jako snažit se spotovat je marná věc a cesta do hrobu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: :) Jasny, ja jen ze te nevidavam online zas na druhou stranu jim ty chaty apod docela blbnou takze casto treba hraju s clovekem co je offline ale pritom sme v platoonu.
    Btw nevim jestli je to u mne ale do dneska jsem mel ping 40-50ms, dneska se obcas objevim ve hre s pingem 122 a vyssim. Pozorujete to take?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: snad nie, stale tam mam taky ten Nyx chat a vidim ludi vo friendliste, ja akurat musim naucit decko aby zaspalo uz po 7. a nie o 10. vecer
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: Jo dneska to sype :) ono x2 xpy a x3 prachy, to je znat jako blazen. Btw tys leftnul ten pseudobatalion?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam