• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    hm v pve je bugnute hilightovanie tankov, v prvej misii to funguje, ale v dalsich dvoch nie
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ked budete dostatocne hlasno plakat tak oni to rozne ponerfuju a bude to... a potom zacnu pridavat rozne picoviny a to bude zaciatok konca :)))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: na co asi nadavam celou dobu :D se stock V proti 7-8 uzasne, dostanes 2x za 800 a cau. Ale bude lip neboj :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Ať dou do prdele, co asi udělám proti +T3? Pustí tam pár idiotů, co jedou jednu lajnu a pak si honí péro, když šikanujou ostatní.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Asi se zeptám v klanu...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: To já jsem, takže bych měl mít dva kódy, asi i volný.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ:MADDOGCZ: Puvodne to mely byt bonusove kody pro vsechny co si koupili balicek. Tuto informaci ale v pulce dne zmenili pouze na lord of war.

Kazdopadne kdo ma zajem, tak na foru bezi prubezne souteze, je mozno se registrovat a poprosit o kod zde http://aw.my.com/...showthread.php?19246-Speci%C3%A1ln%C3%AD-bonus-pro-majitel%C3%A9-Founder-s-packu pripadne sledovat forum, nejaka moznost jak kod ziskat se stale objevuje.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Pokud jsem dobře pochopil, kdo má top balíček, dostal dva kódy do EA ....
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Special Bonus for Lord of War Owners | Armored Warfare - Official Website
    http://aw.my.com/us/news/general/special-bonus-lord-war-owners
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: mno jo, holt nekdo ma stesti na mm nekdo zas ne. Ale jinak slusny :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Chlubárna

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: ja rad seru dyk mne znas .) nahore vlevo sign in
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    aha. tak ani nevim, jak se regnout. pomůžete mi? nabízí to akoráte rybíz "post comment"
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a normálně jsi mě tak nasral, že se chováš zas jak hovado, že na to prcám! (vskutečnosti se jdu regnout :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: velmi se omlouvám, velebnosti :) přesně na to jsem se ptal, nepochopil jsem z toho, že se musím NEJDŘÍV regnout
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: co to je za sračku? dyť tam žádná "All you gotta do is click to Redeem a Key to the Right and you’ve got yourself a code!" taková click možnost není. a to čtvrthodinové video taky sledovat nemíním. nějaký hint, jestli se pletu, nebo je to zas dementní způsob, jak přinutit lidi projít, pročíst a poslechnout pičoviny, co je nezajímají?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: zbyva 1180 kodu, domeny s meily cz maji problem, gmail jede v pohode
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    haha liquid at his finest :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak ja sem dotestoval, mam lepsi veci na praci nez delat cvicny terc buznickam o dva tiery vyssim stejne jako ve wotku. Nazdar v jine hre...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam