• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Tohle já nesleduju od tý doby, co se na neofiku řešilo ne zrovna košer převzetí Tankodromu. V tu chvíli jsem si uvědomil, že od sviní a prospěchářů nebudu ušetřen ani zde a tak jsem tyhle věci vytěsnil.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: tieto zakulisne informacie nesledujem, pre mna bolo uplne revelation ze SS predtym robil FTR...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: MADDOGCZ: DZODZO: Clovek co byl v takovym zvlastnim snemu WTPC co spolupracoval s gaijinem na vyvoji war thunderu. Nez se na to vysral pac gaijin na secko mrda. Ja myslel ze zrovna vy tri naky zakladni povedomi mate :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Gargamel predsa nenavidi Smouly... ale inak je to nejake ID z AW fora...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    ELDOUGO: Taky jsem nepochopil :-)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    LIQUIDFREAK: co to znamená? kdo je gargamelko
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: hehe killed by gargamelko :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Mám pocit, že jedna T-72 byl ammorack. Já byl pod horizontem, chtěl na mě najet a když ukázal břicho, tak ji dostal na levou stranu spodního plátu.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    První hra s T-72.

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: MADDOGCZ: pokladal sem si stejnou otazku abych pak zjistil ze to se vlastne odemkne oboji. Kazdopadne si priprav pevne nervy, chief je totalni mekota co nic neprostreli, t72 je na tom podobne a dokud nemas top dela/munici/era armory je to painfull way. Specialne kdyz 8/10 jezdis proti tieru 7 :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak nic, mám na oba. :-)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Co dřív T-72 nebo Chief?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: jen comander by mel jit... posadka je na tank.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    presouvat pujde podle me jen commander, posadka je vazana na tank. co se tyka xpeni posadky to ti nechci lhat. urcite o tom bude nejakej posta na armoredtalk.com
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    nez sa spytam na ofiko forach a urobim zo seba debila, tak skusim tu v komornejsom kruhu

ked mam v tom baliku premiove vozidlo tak bude sa dat vyuzit aj na trenovanie posadky okrem zarabania penazi? lebo mi pride ze teraz sa neda presuvat posadka medzi vozidlami, iba commander
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    BMD-2 4kily 4 ass
    A jenom kvůli idiotovi ve swingu, který campil jsme prohráli.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: tady neni treba nic nerfovat, staci to jen trosku uhladit a bude cajk :) furt je to uzavrena beta takze k tomu dojdem. Jediny co chci vazne nerfnout je swingfire a celkove rakety :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak se zeptej druhý strany :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: ve finale stejne bude +/-1 tier pac je to tak akorat, uznej sam ze 2 je vazne moc :) Vsichni vcetne jich to moc dobre znaji z wot.
    MADDOGCZ: nam taky vsem ale nemame moznost overit esi fungujou bo prohravame :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Právě mi naskočily double !!??t
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam