• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: Cim vic do toho clovek vidi tim vic ho to sere :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    THUNDARR: ale to jistě je proč by nebylo... me osobně WOT nejak začalo srát strašně...
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    WOJTYLA: ja AW jezdim, denne par bitev, stale si myslim ze to jde hrat zaroven s WOTkem ...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jo a četu pokud by nekdo, tak bych dal... TS mám i svoje kdyžtak...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Mimochodem už je AW Nyx klan?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tak to zas zkoušim hrát páč WOT je pro mě nák poslední dobou nehratelný... tak uvidim todle... jen hrozný jak člověk nezná mapy, nezná tanky, kam to střáíletz do a jak,... šílený se zas všechno učit znova:-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Object 155 – An Exclusive Early Access Reward | Armored Warfare - Official Website
    http://aw.my.com/us/news/general/object-155-exclusive-early-access-reward
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: todle udajne nedelaj, maj pristup k nejaky databazi techto poznatku. Nicmene mas pravdu
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: pokial beru do uvahy aj naklady na preskumanie vozidiel (povozit sa, vystrelit), aby ziskali podklady, tak to nie je az take nerealne
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOLOLOLOLOL

Originally Posted by Silentstalker View Post
    -vytvoření jednoho vozidla do hry by jednomu člověku trvalo 10 měsíců nepřetržité práce
    - přidat jedno vozidlo do hry stojí v penězích víc než průměrné Ferrari
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak sem overoval a pro majitele founder packu se obt premium spusti jak se poprvy lognou do hry. ;)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA: si vyzkousej lehky tanky nebo ty skautici AFV :) to lita jak formule :)

ta prehlednost me ze zacatku taky srala, ale uz jsem si zvyknul a nemam s tim vyraznejsi problem. i ve wotku obcas pres stromy nevidim tank :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ted jsem si dal nejakou tu uvodní misi t 64 a ten tank se vubec nehejbe ty vole:-) anvíc mi neni jasnej mechaniosmus zasahu, furt je ta grafika tak přeplacana že se v těch čárách a bervičkách nevyxznám...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GRINDAINE: Tak toho 13. se tyka rusaku, EU/NA bude krapet pozdejc

Hello guys,

today, the Russian portal announced the Open Beta – it’s starting on RU server on the 13th of September.

What that means: CIS players can log on to Russian server now freely without any limitations. The RU server is intended for CIS players only and is not suitable for EU/NA players due to the following reasons:

– server location (poor ping)
    – language barrier (the server supports Russian language only)
    – player environment (players only communicate in Russian)
    – no support (support service is only available in Russian)

Russian OBT will run the same client as we do have in Early Access 5. Our Open Beta will come a bit later after EA5 ends, there won’t be much delay. Our OBT date will be announced a bit later as well. With that being said – see you on the battlefield!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GRINDAINE: Jak jsem koupil, tak prodavam

vic clanek, trochu me tam mate to Project Armata, tak jestli si to nepletu
    GRINDAINE
    GRINDAINE --- ---
    FRK_R23: Těžko, když EA 5 trvá do 20. září...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BIO23: EA5 je prej posledni.... tak myslim ze to bude trvat treba dalsi mesic? ale jen hadam, nevsim sem si ze by to nekde hlasili
    BIO23
    BIO23 --- ---
    Nevite kdy konecne vypukne ta open beta?
    GRINDAINE
    GRINDAINE --- ---
    Gold and Premium Account Coming to Armored Warfare | Armored Warfare - Official Website
    http://aw.my.com/us/news/general/gold-and-premium-account-coming-armored-warfare
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam