• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: no ja som vcera preinstaloval komplet widle, takze idem nacisto, ale na mojom cikanskom internete sa to stahuje pomaly, vcera som za 2 hodiny stahnul asi iba 20%
    BIO23
    BIO23 --- ---
    takže ted to stahuju jen na 2 dny a pak budu to 20GB peklo stahovat zas znovu?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Panove, zapnete launcher. Vpravo nahore je ikona nastaveni kde v druhy zalozce kompletne vymazde AW data, tedY zatrhnout, tlacitko delete a restartovat launcher. Pak to uz sosne spravne. Vsude to psali, na hlavnim webu, v launcheru a tak dale. RTFM :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: no toto presne mi robilo pri ktoromsi update v EA, stale dokola to zacinalo stahovat znova a znova kvanta dat, to som asi tyzden updatoval, nez som si mohol zahrat :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak prd, teď mi to po stažení 17 GB napsalo, že instalace selhala a chce to dalších 16 GB.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Asi to už prubnu :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: F klidu, dej si praashek :)

Kazdopadne optimalizace je znatelna, zas o kousel lepsi fps a celkove se mi to jevi vice prirozene.
    Mile mne prekvapila budova zajistujici 1/2/3atd% levnejsi premiak. Jinak sou ty budovy jen dalsi z moznosti jak zabit cas.
    Vzhledem k tomu, ze je start testu v pro EU pekne debilni hodinu, jsou cekacky bidne.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nevydržím, mrdám .)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: Dneska to tahalo pomalejc ale i tak to zabralo 15 minut :-( Kazdopadne vydrz, dostanes premiak kterej sme meli mit jen my
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAMELUK: o instalaci nejde, ale dva decentní večírky tomu věnovat je prostě pro mě nesmysl
    MAMELUK
    MAMELUK --- ---
    PRAASHEK: Ja to nechal bezet at se to stahne a navic 7 dni premiaku udajne. Ale jako jo, kdyby pustili open beta, tak by to vyslo stejne a navic by nebyl wipe.
    DZODZO: Jn skoda ze neslo updatovat z alpha test.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MAMELUK: to bude tym ze este taham tych 19 giga updatov, im to jebe to snad vzdy kompletne pomenia vsetky textury alebo co, nechapem to
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    mně to třeba nestojí zato instalovat na dva dny, tudíž prcám jejich strestest na moji hlavu
    MAMELUK
    MAMELUK --- ---
    Zatim stress test zadna slava. Myslel jsem ze bude >1000 lidi a je to pod 100.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ach jo.. Dalsi Need For Speed..

In Development: Panhard CRAB | Armored Warfare - Official Website
    http://aw.my.com/us/news/general/development-panhard-crab
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: musis asi bejt prihlasenej. KDyztak v offtopic sekci nahore

http://aw.my.com/en/forum/forumdisplay.php?14-Off-Topic
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: ten link je nejaky pokrceny, nejde otvorit