• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Dám velitele, na posádku prdím, když se nepřesouvá (počká to na vyšší tiery). Pojedu free XP, velitele a money.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: sleva na premiak je max 5% a stoji myslim 1250. nekde to zkusim vyhrabat na forku..
    Osobne spis vymaxuju budovy na posadky, kredity a tydle serepeticky. Na ten premiak az nekdy v budoucnu. Denne kdyz se lognes totiz dostanes 100 cihel ci co to je :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Jak to máte s bází, co jste vybudovali? Já zatím postavil první 3 ..
    A kolik dává zvýšený příjem kreditu (Helipad) a sleva na prémium (Recon post)?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: Taky nad tim uvazuju :) Ale mozna spis zvolim nejaky goldy a premiak. Uvidime jak mne to tech 14 dni bude bavit. Zatim dobry.. ALe vys to bude horsi.

Prvni medajla na svete :D

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: jo upgradnul jsem za 14€ na ten prostřední...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: jj voni doporucovali todle. A ja mel na mysli vetsi founder pack
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: furt mi to hazelo chybu, tak jsem smazal všechno v tom launcheru jak nekdo radil...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: tys bral nakej vetsi balik?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: já stahuju eště 6GB
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: Oka..
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: já to klidně založim no problem, ale nemínim to vest... udelim nekomu velitelský pravomoce, kdo se hlásí? vemeš to ty?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Poslal sem vam vsem friend invity.. a sem na ts esi chce nekdo zaparit
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: To je malo, akorat ja mam nejmensi balik s 1100 goldy a budu asi brat premiovej tank za 1k tak by mne to nevyslo.. Myslim ze cenu goldu muzes klidne srovnavat s wot, byt je to tady malinko levnejsi.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: 320 goldu je hodně nebo málo, nevim ted jakej je kurz... třevba ve srovnání s WOT...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: Byl ale s betou se zrusil. zvazuju esi ho zalozit, bud 4mega nebo 320goldu. Zatim bych chvili vydrzel.

Co vy na to?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Fakt mrdat.. Demence od sameho zacatku, m103 vidi 467,5m, pt-76 vidi 385 metru. Meli to upravit. :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    co ten klan nyxí je?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dejte si na nastenku sve nicky, at se eventualne najdem.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    První hra, 3 ks a samozřejmě prohra 0:7
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Auto zbraně nestřílí auto?
    Musím klikat s M103 jak idiot, nejlepší cesta k artritidě...
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: konecne update co nema bazilion giga ale iba par mega, to dnes aj stihnem stahnut
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam