• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    WOJTYLA: :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    si deláte kozy, tzed koukám že se mi kousl download tak jsem to přes spravce uloh shodil, nahodim to znova a stahlo to 1kb a prej ok naiínstalováno mužete hrát:-DDD
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: jj je no, coz je vcelku fajn. Akorat jsem zrovna prosil o upresneni co znamena "near ally", tedy o jakou vzdalenost se jedna.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    je to dost take zamerane asi na teamplay tie skilly, skusim este ako sa zmenilo PVE
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak koukam na ty skilly a pekne je dojebali. Co si pak ma clovek vybrat "30% mensi reload na 30sec kdyz pomuzes zabit enemaka" nebo "o 10% rychlejsi reload na 15sec kdyz tvuj kamarad dostane dmg"? :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: je to hnus velebnosti. Prevlecena t-54 s jeste horsim delem. To vis, prece nebudou darovat nejaky op tank. To na jednu stranu chapu.. Zas je fakt ze v prumeru za jednu penetraci dostanes 10k. :) A je to premiak tak aspon neco. Darovanemu koni na zuby nehled.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: a neda sa s tym vobec sidescrapovat, vystrcis pasy a dostanes za plnu palbu od nejakej mrdky :) a este je to pomale, neohrabane a ma dlhy aim time
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ten obj je fakt totalni sracka.. 6 bitev, 6 proher, takovejch 70% dingu i kdyz pene a tak dale clovek ma..
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: no vsak to zhalo, ono je to celkom papierove, teda ale neviem jak tu mapu hrat, taka pustna a ked sa proti sebe rozbehnu, tak do 5 sekund spotnute prve tanky...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: to je fajn ;)
    DZODZO: To neni mozny? V cem si sedel?
    WOJTYLA: taky reseni :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    DZODZO: typek asi nebol ziadne maslo, dal si s tym 6 killov
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    hm tak to AMX mi jeblo za 600, asi HEcko, siel som do garaze na 2 rany :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Právě jsem zjistil, že celý víkend jsem slaměný vdovec, tak to rozjedem :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: jo jebu na to omezil jsem down na 500KB/ sec a jedu WOT
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: Tak to vypada u mne a normalne hraju.. Maj to v tom pripade nejaky domrdany :-( Je mi lito. Ber to ale pozitivne, premium cas ti nebezi jako nam
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: WOJTYLA: Hmm tak to je dost zvlastni. Sorry ale ja mezi ruznymi fazemi v ruznych castech instalu restartoval pcko a vratilo se to max o par procent.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    přitom kurnik OB mám nainstalíno... co to je za shit?... nechce se mi zas čekat 2 hodiny... a WOT mezi tim hrát nemužu páč budu mít při downloadui ping tak 800:-))

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ne vole prostě to zas tahá dalších 19gb
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: resnul jsem komp ted probíhá verifikace klienta
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    este jeden poznatok, nestavat sa s TDckom pred tank, jeho spotnu, vas nie, ale ako po nom strielaju tak trafia vas... taka skolacka chyba
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: omg jakto? :-O sak si jel na cisto ne? Divne. Asi si daleko abych dodal usb flash s daty :-P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam