• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Vono koukam ze funkcnost je nejaka dojebana. V EA sel udelat leader a par oficiru. Tady to nejde zatim :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: Ale koukam ze mne jsi povysit zvladl. Kdyby ti nikdo nereagoval, zkusim to poresit se silentem tu zmenu
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: aha tak to asi nák zafungovalo se zpožděním? klikal jsem na to asi 6x u tebe:-) jdu se mrknout
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: Mno jo, tydle fičury sou holt este v plenkach
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tak nazev klanu zmenit překvapivě nejde... zjištuju možnost deletu klanu a založení znova... zároven zjištuju jak se povyšuje, respektive proč povyšování nefunguje.

Support AW je naprosto ale naprosto tragickej.... odpovědí na pulklu toho ticketu, případně pošlou jen strojovou odpověd že pro me nemužou nic udelat...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kurva vyzkoumal jsem T62 a nejsem s ni schopnej přeží dýl než minutu... hned mrtvej...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ty mise mi přijdou celkem fajn na naučení mechaniky hry s tim tankem... sidescrap a tak... ne že by to k něčemu s tim papírákem T55 bylo:-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    delám na tom
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hlasim že nefunguje povyšování v batžtalionu a zároven nevidim nikde možnost změnit jmeno...
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    u tych afv by mohli dat nejaky multiplikator na spot dmg, takto sa to moc neoplati hrat
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ten lowtier maintenance kit to je iba s premiovym uctom? jak to dava 20% HP naviac
    to by inak bola dost ze paytowin feature
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Nastenka panstvo ;)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Rozloučení s T-62
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: ted to reinstaluju na ssd a pauznul sem na 15gb, vypnul klienta, restartnul a pekne navazalo. Nvm co ti to zahaprovalo
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    THUNDARR: 8. říjen je tvůj den, nebo hned u Rusů.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    THUNDARR: 8 se dockas obt
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak zatím to držím na 60% win , ale že by to byla nějak extra moje zásluha ....
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    THUNDARR: řekl bych, že ten interval bude relativně krátký
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    MADDOGCZ: takze proste cekat nez to jednou pujde pustit "D ... pohoda .. at jdou do haje s celym AW...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    2,9 MB update
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam