• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    MADDOGCZ: Sice na těch přeplácaných mapách to nebude žádná sláva, ale je to TD :-)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    To bezvěžový TD musím mít!! :-)
    Viděl jsem ruský video, rychlý, slušně točí, odměr víc než dobrý (řekl bych že to nebude daleko od 30°), náměr luxus, jediný co jsem nebyl schopný zjistit je deprese, asi průměr (tak 10-12°). Jo a dává za 400+. Viděl jsem 489 do T-72...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Skoda ze nejde si takhle zablnout v pvp. Pve hard, na prohru celkem slusny xpy. A tak nejak si zacinam v pv zvykat, ze vic xpu mi nesou prohry, zasadne vic, nez nejaky sialeny vyhry.

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak dneska nam startuje OBT toz njoy, k dispozici "Collector Edition" zde http://aw.my.com/us/collectors-edition

V pripade zajmu o vstup si mne pridejte a napiste ingame, radi Vas v NYX klanu uvidime. ;)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dnes udrzba 11-16 s patchem.

Improvements to French, German and Polish game localization
    Fixed the critical issue where a vehicle under certain circumstances could become irrepairable
    Fixed the critical issue where the Medium PvE Field Kit was automatically consumed every battle
    Fixed the critical issue where the decals were not displayed correctly
    Fixed the critical issue due to which some players were unable to connect to the game ("Authentification bug")
    Fixed the visual suspension model of the M60 Patton and the T-90
    Fixed a rare issue that could cause the server to crash
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: jebe jim to mno. Ale celkem pekne hry, az na prohry :) Chieftain v garazi, zas budu nadavat :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    no ten spotting na to zhalo je nejaky bugnuty, celu dobu som tam stal, spotoval a strielal (!!!) bez toho aby ma videli a potom zrazu spotted ked sa ti enemaci vobec nikam nepohli, RNG is strong with this one....
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: Mno ja mam 4,6. Kazdopadne stejne to maj nejaky dojebany. Nejak mi zmizely hpcka z rozsireni. A dal sem s tim zatim nejvic 3k xp a 158k. Zda se ze to sype mene jak z toho zhala..
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: mam tam teraz reload 4,7s a tiez sa s tym da dobre sikanovat ked sa zadari, akurat v tejto hre som robil viac spottera ako TDcko...

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: Jj tez to tak cejtim. Nechme se prekvapit
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Osobne bych prvni rok byl schovivavej, po aspon jednom roce uz by komunita mela bejt dostatecne velka na to, aby se vedelo jestli pojedou dal a zaroven uz by v ramci hry mela bejt doladena vetsina veci... je to prece jen novinka a ja osobne mam z pristupu obsidianu docela dobrej pocit .)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: J, toho si uzivam take do sytosti. Ono je otazka co to udela az bude vice lidi a vice vyssich tieru. Jestli budes hrat furt proti sestkam, prestane to byt zabava, holt uvidime :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Cece docela me bavi, ten reload je podle me podobnej, ale takhle rychly to neni, z hlavy ti to ted nereknu

dobrej je sniper bonus :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: hehe. Jinak sem teda misto zhala nakonec zvolil AMX10 - 90 a musim rict ze spokojenost. Ty zhala sou taky pekny sfine ale mne oslovilo hlavne DMP kery je u ty 90ky vetsi, preci jen davat kazdych 5sec 300+ ej znat. Jak rychle to zhalo nabiji vubec? Beztak si ho taky casem koupim
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Ta XM800 je pěknej krám, divná pohyblivost ...
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    fuj kurva tak toto ma vystrasilo, pripojim sa na stranku aw.my.com a zobrazila sa mi v polstine... to som vazne uz taka siemka s tym svojim 40% winrate?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: mno furt je to v porovnani s pvp hrozna bida..
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: no vida, tak dvojnasobky budem vyjizdat na PvE, to je aspon istota
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Player versus Player changes

Increased the base match participation reputation reward for playing PvP matches from 90 to 135
    Decreased base ammo costs for Tier 5 by 20%
    Decreased base ammo costs for Tier 6 by 30%
    Decreased tier 6 upgraded ammo cost multiplier by roughly an additional 8%
    Decreased base ammo costs for Tier 7 by 25%
    Decreased tier 7 upgraded ammo multiplier by roughly an additional 12%
    Decreased base ammo costs for Tier 8 by 40%
    Decreased tier 8 upgraded ammo multiplier by roughly an additional 14%
    Decreased tier 5 repair costs from 16000 to 12800
    Decreased tier 6 repair costs from 28000 to 19600
    Decreased tier 7 repair costs from 44000 to 26400
    Decreased tier 8 repair costs from 60000 to 36000

Player versus Environment changes

Increased all PvE reputation gains by 20%
    Increased all PvE credit income by 35%

Premium Vehicle Changes

Playing a premium vehicle now increases reputation earnings by 20%
    Playing a premium vehicle now increases crew experience by 20%
    Playing a premium vehicle now increases commander experience by 20%
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    MADDOGCZ:
    LIQUIDFREAK:
    no jasny kluci ... lognu a uvidime ... :D ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam