• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Teda musim rict, ze PvE na hard je epickej XP grind. Od vcerejska mam v garazi Challengera I a XM-1. Jen je problem, ze nemam chut s nima nejaky PvP hrat,.)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak mi na premiaku dingla posadka na lvl 3 a zjistil jsem ze tam neni zadny talent, asi az na dalsim levelu. Hmm, to sem vubec netusil.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Drobné vylepšení:

MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak jsem zkusil PvE :-)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: Nebo http://aw.my.com/en/forum/showthread.php?27215-Commanders-Skills
    MADDOGCZ: Nesmysl si myslim, vetsina vyssich tieru kery potkavas ma veze docela tvrde i bez ery. Leda bys trefil zadek coz se dost blbe praktikuje. Stejne jako nejake realne mireni shora. Vono taky 1 vterina kdy tank stoji 300 nebo 500m to je taky rozdil :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Jo a dočetl jsem se o způsobu, jak ochcat s PTŘS reaktivní pancéřování. :-)
    Při vypuštění mířit vysoko do nebe, napočítat 1 vteřinu a zamířit na cíl. Raketa pak probíjí zeshora ...
    No nevím....
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Koukám, že výraz epileptické se ujmul :-)
    Taky mi to s nimi nejde, Dneska kromě double jezdím AMX 10 a BMP-1 a spadnul jsem z 57 na 53%.
    Zítra zkusím to TD :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA:MADDOGCZ: Mno ta hra je delana prave pro tydle WOJTYLA: vozitka.. Coz znamena ze mbt bude mene a mene a mene a mene a ja se na to vyseru :D Mne tydle epilepticke autolamy moc nebavi..
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MADDOGCZ: tendle spoter je gut

MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    WOJTYLA: Ano, o tom píšu od začátku, že mně to sere tak, že by to mohl být důvod skončit.
    Nejdřív hledáš půl dne místo, odkud se dá střílet (BMP je obzvláště lahůdka) a pak další pětiletku zkoumáš, který kousek mu vykukuje zpoza krytu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kurva já nic nevidim na tech mapách.... strašně složitý jsou...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Jak se jmenuje ten z preorder? Maxmilian Koenig?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: ja z toho preorder balicku mam. Dava 10% xpu do posadky navic. Kazdopadne dva sou automaticky, jeden z preorder, dva na artinach a dalsi dva v dalsich balikach co ja vim
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Jak je to s veliteli?
    Mám 3 a jeden ke koupi. Ale na ofiku jsem našel vlákno, kde je jich popsaných asi 7.
    A to bych měl mít jednoho z preorder balíčku ...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Pro budoucí velitele :-)

AW Tactics
    http://www.awtactic.tk/aw.html
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: cive já podle me mám tak stěží 100 her v AW. pruser je ty strašně složitý mapy, se naučit... ale je pravda ýe ve wot mám 11k bitev - hehe to je brutál:-)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ja nemam este ani 200 bitev odohratych :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jo taky este nedokazu spravne odhadnout vzdalenost tanku dle toho jak se zobrazuje ikonka a hp bar ale to se podda. Vono ve wotku sem byl taky lofas peknych par tisic bitev, tady jsem tak cca lehce pod tisicovkou celkem s ea atd..
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FRK_R23: no me se stavá furt že si řikám okok ty sou daleko a najedno pic, píča me snaži do boku kde se vzal tu se vzal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam