• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Bmp naprostej brutal.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Tak jsem teď také začal a su zvědavý na TD. :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Co to hraje za kretény?
    4 medium PvE v řade prohra, většinou na enemy cap. Proboha !!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Docela prca to pve v peti, sem zvedavej pak na hard se ctverkama. Tam uz je to horsi, ale zas expy skacou pekne. A aspon si budes moci od srdce zanadavat jak to ti tvi spoluhraci zas podelali :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    lol tak prave sa mi podarilo prehrat prvy medium PvE, vsetci tam vychcipali a ostal som sam na 5 tankov

nejako podvihli obtiaznost asi, ved tie medium to boli take projizdky po venkove...
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    tie xm800t su strasne op, to si vyskumam
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: Mno jo, vona to neni zachrana vod debilniho wotka, pac je to kolikrat este horsi :D
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    LIQUIDFREAK: mě to baví vždycky jen chvilku :( .nevydržim u toho
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak prvni komanderka na M109 v posteli, dneska mne ceka este komander na sheridanovi a mozna i na gvozdice.
    Kazdopadne jsem jedinej komu prijde ta posloupnost nekterych skillu difna?

Hele nedame nakou spolecnou pozejdenici dnes ci zitra? Je nas online furt dost takze proc ne co?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SAINTANWAR: vypadá to tak
    SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    zdar všem tankistům :) veselá partička z wotka se dává dohromady i na aw? :)))))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Esi se nekdo chcete pridat jezdime s Damperem a sme na tsku ;)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DZODZO: Titul, který si můžeš dát před nick
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    neviete na co sluzia take tie vyskumy u proven? napr scorpion tam ma vyskum na the scorpion ze ci to ma nejaky efekt alebo je to iba nejaky titul
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    PRAASHEK: Jj, součást nového top balíku. Je tam 5 tanků, nějaký prachy, goldy a premium time.
    SKRU
    SKRU --- ---
    LIQUIDFREAK: pritel pridan!:) jeeee, v tom chatu maj smajlici tankisticky helmy!:D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SKRU: mas to tam ;) Ja se jen ptam pro jistotu
    SKRU
    SKRU --- ---
    LIQUIDFREAK: jako tady a vsude;)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SKRU: Tak to je divne,ja este vcera zakladal druhy ucet brachovi a ten to nafasoval. Uz to asi vypli :-( Jakej mas nick pozvu te do klanu :)
    SKRU
    SKRU --- ---
    DZODZO: tak to si spravil zle!;) ja sem rad, kdyz mam cas jezdit jednu onlinovku..warthunder upozadil tanky, pak warships upozadily letadla a tedka AW upozadilo vsecko ostatni:) ale i tak na to mam malo casu, hraju treba tri dny po sobe 3 hodiny a pak tyden ne.
    jinak to beru jako betu bety, ale s jecjakymi vyhradami zde velmi souhlasim, treba preplacanost map a rozdily v nivelaci terenu a z toho plynouci problemy s nedostatecnou depresi kanonu..ale bavi me to (zatim jeste), tak co chtit vic:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam