• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    z niceho nic nam nejde spustit pve, co to?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ono hlavne se tady dohadovat o pve jako takovem je zbytecne. Nerikam ze mam neco proti pve, sam ho taky hravam v podstate ale to, ze nekdo dokaze nastrilet xx a zabit dalsich xx v pve je nic nerikajici.
    Navic je to primarne pvp hra tak co..
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak oni ti terminatoři budou hrát proti o 2 tiery vyšším tankům. A terminator se v PvE hraje v podstatě jen s AP municí. Taky s ním mám něco nahráno. Takže jestli někdo bude mít problém s dingáním, tak to určitě nebude ta T-90.

Ja nevim, kolik mas odehranejch PvE her s tier 8, ale ja uz jsem jich s M1 odehral celkem dost a když je tam člověk s T-90, kterej ví co dělá a kde se spawnujou tanky, tak ten dmg je brutální. PvE je totiž hodně lehký a skoro se tam nedingá narozdíl od PvP. Jedeš celou dobu HEAT a AP hazíš jen na BMT a pokud nemůžeš trefit někoho s ERA někam, kde ji nemá.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CARB6N: Mno zaprehanel pac s T-90 budes mit nonstop tier stejny a vyssi. Tam ta T90 spis hodne nadinga nez nastrili. Vono to neni prdel, a to nemluvim o pvp. :D Sice ma nej dmg ale ta pruraznost neni takova jak uvadi teorie ;)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LIQUIDFREAK: Ale prdel...a stejne mam pravdu:) Uznavam, ze jsem si tak trosku trosicku zaprehanel, asi by vsichni mrtvy nebyli, ale ten pomer dmg by byl podobnej tomu, co postoval DZODZO
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    CARB6N: uvidim no, tam som sa este neprebojoval, takto som zatial mal akurat t-90 proti sebe, spawnol sa mi hned za ritou, dal mi jednu vychovnu facku zozadu a siel som do sprchy :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CARB6N: ale hovno..
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    DZODZO: Jedinej T6, 3xT4, předpokládám, že na začátku někdo wipnul. Jako jo, terminator je na PvE hodně dobrej, ale kdyby v teamu byly 4 terminatory a třeba T-90 tak tam budou mit 7K, budou vsichni mrtvy, a ta T-90 bude mit 22K dmg a 20K spot.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    CARB6N: no ale 13k dmg? 29 naspotovanych? 15 killov? to kde sme? ak toto neni OP tak co potom :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    DZODZO: Přežil? Tak vidíš..
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    kto to tu vravel, ze v 6. tiere sa tie AFV lamu a lepsi je MBT? akoze tento Terminator je asi potom vynimka, seriously WTF

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Vona to neni uplne marna investice :)

SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    FELCARKILLER: dohled to má super, ale když mě na silnici předjelo OF40, tak jsem si říkal sakra, jak to stihnu k tomu "kameni" :D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SAINTANWAR: nevim no, me s tim slo spotovani celkem v pohode, az jsem byl prekvapenej co vsechno spotim ja...

v jedny misi se mi povedlo dokonce i nastriliet pet litru a pet litru naspotit, akorat to byla prohra no... :-)
    SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    FELCARKILLER: na spotování mi připadá hrozně neohrabaný a pomalý, ale spotuju s ním, protože mi často nic jiného nezbyde :D
    FRK_R23: tak tak, ve druhé polovině hry... když se to na tebe hrne, to si zastřílím, to joo :)))
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SAINTANWAR: tak hlavne je to scout, takze spotovat a strilet jenom kdyz jsi si jistej ze je to bezpecny :-)

moc zkusenosti s tim nemam, koupil jsem tu vec teprv vcera a odjel par PvE misi na Hard (a je to teda hard, neni to zrovna carry tank)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SAINTANWAR: Ma epicky camo a hodne slusnej viewrange, na OBT jsem ho jeste nejel, ale v EA jsem ho hraval a daval jsem ho spis jako skauta, raketama si pak zastrilis treba spis v druhy pulce :) ale je rychlej a neviditelnej, takze muzes neustale svitit vetsinu enemy tymu a za to je bodu jak maku :) a vis jak to je, dulezity sou body, na vsechno ostatni se vyser
    SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    Může mi někdo poradit, jak nejlépe hrát (a podporovat) s raketovým vozítkem Swingfire? Už abych to přeexpil, protože to je utrpení. V PVP něco trefit je zázrak, resp. mít cíl, který se nechá trefit raketou. A v PVE tím často trefuji jen mrtvoly (vtipné je, když to nalosuje do pětice rakeťáka a artinu... to se mise nevyhraje :D). Jediné místo, kde se mi s tímhle daří je operace Tsunami, hodně cílů...schován za dunou :)))
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    THUNDARR: armored fighting vehicle ... spotter
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    Co je AFV ? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam