• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw slusny screenshot DzoDzo, tak mi to de posledni dva dny
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: DZODZO: DZODZO: To je divne. Mne pokud mi to sviti tak mne neco spotuje. Ono to ma dve intenzity, bud vyssi a to jsi primo viditelny, nebo to vybledne a to jsi videt ale ten co te spotuje na tebe nema primou viditelnost ale vi o tobe.
    Hele zkus jednu vec ktera resi spoustu nesvaru viz http://aw.my.com/...-z%C5%AFst%C3%A1v%C3%A1m-v-gar%C3%A1%C5%BEi-zat%C3%ADmco-tank-jede-to-bitvy-quot
    Resetne ti to ale komplet nastaveni atd. Ale prej to casto pomaha
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    DZODZO: asi som si tam nieco posasil alebo tam je bug, teraz mi to neukazuje ani ikonku incoming arty a nevidim ani vybuchy od arty shells
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    DZODZO: tak som to pocital a raz je to 5 sekund, raz 7, raz 10... asi aj tam je nejake mocne RNG :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    na tom spotovani sa mi stale nieco nezda, niekedy mi zhasne oko po par sekundach aj na MBT a niekedy mi svieti aj ked ma uz nikto nespotuje, napr. zaleziem za dom a este minimalne 5 sekund mi to svieti
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak se mi to nezdalo, sem si vcera s T64 chtel dat hard a najednou mi to neslo :) tak sem si rikal, ze jsem si to pred tim asi spatne precet a ono ne! :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    every player (including those who never purchased Premium Time) will be awarded with three days of premium account after we correctly implement the Premium Time fix!!
    Driv nebo pozdeji se vsichni dockame alespon tohodle :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOLOLOLOL, zacinam si myslet ze je aw spravovano tlupou amateru. 5h downtime, 250mb patch, nic opraveno ci napraveno. Vcetne jeste zvysene ram dmg :D Trolololol
    http://aw.my.com/en/forum/showthread.php?39988-Regarding-the-Premium-Time-Compensation
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: Je fakt velka skoda, ze zarizli hard pro 4ky. Sice bylo dost proher ale prijem xpu byl masakralni.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Vcera jsem si poridil prvni ctyrku, tak uz se na hard pve tesim :) uz jen jeden tier! :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: Jo tak az zacnes jezdit petky, kdy do teamu dostavas stale 6, obcas nakou tu sedmu... budes bojovat proti 6,7, bosik se objevi treba osmicka, nekdy dva. Pak to zacne byt sranda, zvlast kdyz ty treba sedis v chieftainu nebo bugged t72 a do teamu dostanes acrku, jedno dve bmp a tak dale :)
    Tak alespon je v takovych bitvach super multiplier, treba x2,93 atp.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MADDOGCZ: Spis natacim predek, sidescraping se mi v praxi moc neosvedcil .)

LIQUIDFREAK: zrovna PvE mi jako challenge neprislo a to rozhodne nejsem buhvijak dobrej .)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    FRK_R23: No já bych naopak řekl, že zvláště u MBT má natočení vliv docela velký. Už jsem zažil dost situací, kdy to na kolmo do spodku vany prošlo a sotva se natočil, už to dinglo. Akorát s tím natočením opatrně, tak do 20°, jinak už to nepobere bok.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    No ja stejne nevim. Mam jen druhej tier, PVE nejezdim a byl jsem fakt "Nasra....j" kdy jsem z M48 klickoval pred necim co nemohla byt snad ani artyna. Litalo tak rychle ze jsem byl uplne vopocenej. :-)
    Asi jsem to zatim nepochopil nebo si nesu blbé navyky z mnoha let hrani WoTka. :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: Mno ja jezdim vsechny pve jako zasadne ten nejslabsi clanek.. A i u medium obtiznoste je par map co sou challenge. Vsecko ale zalezi na setupu, ktery je casto na hovno i tam. Treba artka, 3 scouti a jedno mekky mbt :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA: chce to nejezdit lajty :D
    LIQUIDFREAK: Napinave :D na hard jsem se jeste nedostal, medium mi prijde dost easy :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: Mno artky mi radeji ani nepripominej. Pac ac v pvp, ale i extremne v pve.. V pve proste artka jede celou dobu mne, a vzhledem k tierum co hraju jsou to paladini co mi bezne berou pulku hp nez se kdy vubec nekde dostanu.
    Vcera jsem mel ale krasnou hru v hardu, kde mne nas paladin zachranil kuzi a zajistil vyhru tim, ze mi smokoval poslednich par enemy ve chvili kdy ja mel 300hp, sedel sem v m60a3 a proti mne challengery a t80. To byl krasny moment.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FRK_R23: bud rád žes dostal prochorvku! já na ní čekám už 170 her:-D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Souhlasim, je to urcite moc :) Taky mam pocit, ze to obsidian nejak resi a vsechny tyhle hodnoty jsou predmetem zkoumani statistik.

LIQUIDFREAK: Chcipam naprosto presne stejne :)

btw tady pozoruju stejnou vec s artynama jako ve wotku, ocividne je totiz pritahuju jak magnet :)

vcera nejdriv wot, e50m a prokhorovka, jezdim po stredu a ani na vystrely moc nestojim a samozrejme BUM -1000 hp :) BUM garaz :)

pustim AW, ze si tam krapet pohnu s progresem a samozrejme INCOMING ARTILLERY :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: ale jinak jo, mas pravdu. Chcipam v podstte jen na svou blbost a prilisny hura system meho hrani :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam