• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: tak urcite nestazujem si, iba ma to zaskocilo, som cakal ze budem mat 12-13 dni a nie tak vela :P
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: resetujou na puvodni a je tam este naky prezent, 3-7 dni to vychazi ruzne. Uz ti to sedi? Tak jako tak sme za to radi ne? :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: mne to skocilo z 10 dni na 32 tak to neviem jak to pocitaju
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DZODZO: Jj, už jsem se dočetl :-)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: tento bug som videl popisovany na aw forach - capujuce neviditelne tanky pripadne capujuci mrtvy tank, ktory sa hraci pokusali vytlacit z capu ale nestihli to :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Právě jsme byli v PvE capnuti botama, přestože jsme stáli 3 v kruhu a nikoho jsme neviděli!! :-)

V jednu chvíli běžel cap oboum stranám.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: jj souhlas
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak hlavne je to od zacatku fair play, celou dobu zduraznujou ze se to vyviji (imho je to i dost videt) a evidentne berou v potaz nazor hracu. AAA titul, kterej vyjde v podstate jako open beta za 60E me teda sere mnohem vic :) a taky to pak resej atp..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: Jj, souhlasim. I kdyz sem teda casto nasrany, tak uznavam ýze kdyz se objevi problem tak ho resej a zkoumaj proc. Nicmene to je pro mne samozrejmost, v dnesni dobe ;)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Jak rikas, je to dobry producent :D jeste aby si to myslel i zamestnavatel. Nicmene co se me tyka, az mi premko dojde, tak jim asi kacky poslu. Mam z nich pocit ze si to zaslouzej :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: ja mel i fp i coll take skok z 54 na 77. luxus :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Aha, díky.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: i pve ale mblemy budou nabihat s mirnym zpozdenim
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Ty mise jsou jen PvP?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Me to tesi dojnasob, protoze z myho mesice z FP mi zbejvala uz jen pulka :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Aneb to je producent roku, ne jak vychcane zasrane wg a gj :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CARB6N:CARB6N: hh pohoda chapu ze u mne se to nabizi spis
    FRK_R23: ahaaaa chapu diky pecka! ty proste nejde nemilovat :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MADDOGCZ: ok, už se o ty humory nebudu pokoušet:(
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: viz dokonce tvuj post :D

LIQUIDFREAK:

Co se týče problémů s goldama (už jsem se tomu věnoval), došli jsme k názoru, že nejférovější je plošná kompenzace. Takže:

- pokud jste si koupili balíček s premkem (Founder's Pack nebo Collector's Edition), od zítřka vám premium poběží jakoby od nuly. Třeba když jste si koupili 60 dnů premka v balíčku CE před týdnem a 53 jich zbývá, tak se to resetuje na 60 a těch 7 dní máte prostě od nás zadara
    - pokud jste si koupili premko v obchodě ve hře za zlato, tak dostanete jeho plnou cenu zpět ve zlatě bez ohlednu na to, kolik jste ho už spotřebovali. Takže pokud jste si před týdnem třeba koupili tři dny premka, tak to zlato, co jste utratili, dostanete v plné výši zpět.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Neni to soucasti kompenzace za faily s premkem a goldama? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam