• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Zamrdaná hra s chieftainem kurva ani jedna penetrace doprdele, a to mířím na spodek vany, poklop nic
    připadám si jak iidot!
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    To je strašný, kokoti!!
    Za tenhle posranej víkend jsem spadnul z 52 na 47%
    Doprdele, to je jak v lodích.
    Proč do píči zajebaný furt musím vegetovat v týmech co prohrávaj 0:10??
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Zacina mne to extremne nudit.. Chova se to hur a hur a vice a vice jak wotko..
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DRACONICUS: No jestli máš koupený ten zlatý spotřebák do 4 slotu (myslím 12 000).
    Funguje jen v PvE a po použití ti přidá nějaké HP (20% ??) a doplní munici do plnejch.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: tak tam si dostal hlavne bonus za top score asi.. Kazdopadne 4ka premiak cca 100k za 1k dmg..
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: no ale stale by to bolo 219600 penez za velmi priemernu hru
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: dyk je 50% expu a penez tento vikend..
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    DZODZO: hm inak Sabrina Washington bude asi clenka ISIS, vidite ten zdvihnuty ukazovacek? uplne jak ti fundamentalisti :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    wtf 300 tyciek za mediocre hru, dokopy som tam nic nenastrielal

DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    MADDOGCZ: PvE balíček? Někdo je totiž lama a do tajů consumables ještě nepronikl. Natož aby jej napadlo si kupovat resupply kit na PvE. :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DRACONICUS: i s PvE balíčkem?
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Haluz jaxviňa. Zůstal jsem poseldní a pár sekund před koncem mi došla munice...

DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    LAV-300 bylo velmi příjemné TD. ERC-90 F4 zatím utrpení...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Artyny asi neshodím vůbec, už jsem spadnul 2%. Přitom každou 3 hru top dmg a stejně k hovnu.
    Ti idioti prostě hodí train a buď je zastaví 2 enemy nebo to vymlátí a pak se tam motají jak hovada. Zatímco enemy prostě tu slabší stranu převálcuje a vpadne zbytku do zad.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Teď pro změnu 14:0... A to jsem byl v modrém týmu. :D Dneska má mm asi lemming day...
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Já teď grindim LAV-300 a zatím spokojenost. Su stále lama, ale na rozdíl od WoTka něco i trefím. :) Nechce se mi učit všechny ty milimetrové weakspoty.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    DRACONICUS: jj dnes tam jeden zadrel na zaciatok "siema" a taky shitstorm na neho spustili a vsetko narazky na WoT... uz aby sa vratili naspat odkial prisli :D

no ale vymenil som sheridana za bgltpz 57 a teda uz to nie je med lizat, so sheridanom to bola symfonia, toto je zatial take skripanie nechtami na tabulu
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    MADDOGCZ: 0:12, team se vraždí mezi sebou a nadávají si přes chat. To se sem přesunula půlka WoTka?
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak zatím potřebuji na jeden shozený double asi 5 her
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Mrdám, to se nedá ..
    Fakt stádo tupců bez kouska mozku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam