• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DRACONICUS: Proto se nějak nemohu donutit hrát random :-(
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    MADDOGCZ: Však to také bylo jen povzdechnutí. Poslední dobou mi přijde, že TD slouží jako skauti, Skauti jsou mbt, mbt fušujou do artyn a artyny ztratily slepeckého psa i brýle....
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DRACONICUS: Protože je to random a ještě jsem neviděl, že by všechny MBT spolupracovali, šli tvrdě na close combat a prostě to rozstříleli. A jedno slepé MBT na špici je jenom mrtvý MBT bez efektu. Nebo v lepším případě schovaný za šutrem bez možnosti si vystřelit. Proto. Tahle hra je díky mapám o dobrých scoutech v těch rychlých mr...ách, kempení a modlení aby si tě enemy nevybrali jako cíl.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Proč mám mbt a Abramsy kempí v rohu, čekají až protivník vystřílí zbytek týmu a pak se nechají zabít? Bohové to zase byla bitva...
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    LIQUIDFREAK: Lognuto. Diky za upozorneni.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    LIQUIDFREAK: dneska nebo "stačí se ode dneška do 22.listopadu"?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: fine, dva stejný tanky se hodí! :))
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: Presne tak... Ytong
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jaký cihly? jako raw materials na stavbu base buildings?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FELCARKILLER: prej 10 ale nevim, taky nemam odzkouseno
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    LIQUIDFREAK: S tema cihlama, kolik dni dozadu mi to da? Mam zatim vyzkouseno asi za ctyri dny, ale vic jsem zatim nezkousel.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: presne to nikdo nevi ale vetsinou se na to sere az na vyjimky, pac se zda ze je to plivnuti. Ja kazdopadne nejak ztracim zajem, pve mi leze krkem a pvp je wot 2.0.. Poslednich par dni loguju jen na cihly..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw v PvE - jak moc velkej bonus je za splnění vedlejší mise a jak moc se projeví u jednotlivce, kterej ty místa zničí/obsadí (jestli vůbec)?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    update hotov a stáhnut
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: na to, že to mělo fachat od dvanácti, se chlapcům asi moc nedaří ten update učinit :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Neco pro tebe a zaroven pro nas vsechny Maddogu ;)

List of Update 0.10.1550 Changes

Fixed the issue where the players received worse reward than intended in PvE mode if they left the battle before the end
    Fixed the issue where the players received worse reward than intended in PvE mode if they died in battle
    Fixed some the remaining decal placement issues
    Fixed the issue where artillery was sometimes spawning on incorrect spots
    Fixed the consumable issue with 2S3 Akatsiya
    Fixed the several issues that made the game crash
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: bagelpanza je dobry, jak som v nejakom videu pocuval ze nie je tak dobry jak sheridan, tak prave mi pride este jako vacsi masic
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak jsem to koupil, ve stocku dal PvE a ejhle .... hnusná mrcha, kombo PTŘS + 8 včeliček je drsný

MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Nepoladili PvE? Dnes po mně šli, i když jsem nebyl nejblížší cíl pro enemy. Což se mi nestávalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam