• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    hm v niektorych mapach dost velke fps dropy, to mi nerobilo ani v EA
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    DZODZO: na hard už salvaged snad nejsou vůbec a fragile taky není moc a jak potkáš Abramse a podobné mrchy, tak máš smůlu.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    MADDOGCZ: Promiň, že jsem si toho nevšiml. Není to zrovna zářící údaj. Já mám zatím nejlepší M60A2 Starship a OF-40
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SOLNAKAR: no jo tie "salvaged" tanky sa daju krajat aj mensimi delami :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    LIQUIDFREAK: je to řezník. V týhle bitvě jsem vjel za 3 nebožáky, co mě čekali z druhý strany. První pošel na raketu a zbylí dva neustáli těch 8 včelek co to vozí v zásobníku. Za 10s byl nepřítel chudší o cca 2500hp a tři děla.

TIGERLOVER: jop PvP. V PvE se nedá vydělat na další tiery. Navíc v PvE se s tím střílí na 12k dmg:

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SOLNAKAR: To je zajimavy stroj, akorat ho este nemam vytopovanej tak se bojim pvp s tim :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    TIGERLOVER: Pravý horní roh pod jménem ....
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Moc pěkné. PVP?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Mohl bych se také přidat? Příležitostný hráč.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    _HUNT3R_: mas to tam, vitej :)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    WOJTYLA: V pohodě diky
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    _HUNT3R_: pozvu te ale až zejtra páč nemám stažýenej 5-6 giga update a ted stahuju Fallout4:-)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    SOLNAKAR: Ahoj chtěl bych do mých klanu . Ve hře mam nick hunt3rman. Diky
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    co mě trochu sere, že se nemůžu retrofity, co sundám z tanku abych tam švihl jiný, schovat někam do depa a pak použít třeba na jinej tank nebo ho vrátit na původní. že jediná možnost je ho "prodat" za polovic
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    PRAASHEK: Ty ****** ****** wot ****** polska ******... *teamkill* (i tohle jsem už párkrát viděl)
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    PRAASHEK: Spolupráce jak kdy. Jak jsem psal níže, někdy se zadaří a každý naplňuje svoji roli v týmu, jindy takdo: DRACONICUS.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK: *Rage quit!*
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    takže v té samé sekundě co jsme vyhráli on chcípl. i tak jsem byl druhej v týmu! :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    právě jsem si dal první teamkill když jsem střílel na posledního enemy z central capu tak mi před kanon vjel náš idiot, co si chtěl taky vystřelit (podotýkám asi pět metru předemě)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam