• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Nekdo vecer ceta do PvP??
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Bože. 5 vs 2. Dva, kteří byli snadno zničitelní. To bylo pět idiotů.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Nějak se nemohu loknout
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: Nic, delam si prdel samozrejme :) (s jasnym antipolskym podtextem) :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BMP-1P je s raketama co maj 500 pene slušna mrcha:-)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Dnes po ránu nedoporučuju pouštět. PvE plný botů a uhrát hard ve 2 MBT a artyně není nic moc. Zvlášť kdy ty 2 boti, co nic nedělaj jsou o tier vejš. PvP plný AFKáček a je málo lidí, takže se jezdí tier 6 proti tieru 9.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: haha to neviem co by si povedal na moju posadku z cernochov s azijskymi menami :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: a co ta polka v posadce? Doufam ze aspon dobre suka, jinak postavit ke zdi a zastrelit :)))
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Taky se mi něco občas povede.
    Nejsmutnější je, že oni capovali a naše full HP MBT stáli po okraji továrny a honili si bimbase. Mně se tam taky s BVP nechtělo, ale pak jsem nabil HE a vlítnul tam. Měli asi 90% capu, já to pokropil, shodil tak na 20% a HP mi zbylo ještě méně :-)
    Pak se naštěstí naše heavyny hnuly.

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    TIGERLOVER: Jasny no, to jsme se dozvedeli uplne stejny kulovy :) ale chapu, ze jsi mel potrebu to rict :))
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Jinak díky za pozvánku.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Všechny tanky co jsem měl v garáži. Koupené tanky na vyšším tieru ani omylem ještě nejsou. Ale leopard 1A5 bude brzy.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    TIGERLOVER: poslal sem ti inv do klanu
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: Asi myslel vsechny tier 3 tanky :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TIGERLOVER: jestli sis vyjezdil všechny tanky na max, tak už je snad máš koupený, ne? :))
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Tak jsem si vyjezdil všechny tanky na max. Teď jen našetřit kredity na nové tanky.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: není špatný hrát artilerii, to mi celkem dalo povědomí o mapách aniž bych moc umíral :) ne že bych se v nich už nějak vyznal
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MADDOGCZ: ani nepamatuju kdy jsem naposled na neco použil mechaniku...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: je to ono, ty XLka to ale asi neda dle firmware
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Já to nechci kupovat, nejsem blbbej. Mám 3 externí po 1TB.Jen mně zajímalo, jestli je to ono. A v NB za 50k snad bude nějaká slušná - správce píše MATSHITA BD-MLT UJ272
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam